Gość: Devi IP: *.piasta.pl 30.01.03, 17:41 Witam! Jesli ktoś studiuje filol. angielską na Uniwerku w Białymstoku niech napisze pare słów i opowie wrażenia. Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Banal Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 31.01.03, 20:42 co checsz dokladnie wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devi Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.piasta.pl 31.01.03, 21:07 Ogólnie, np. czy ciężko jest na II i III roku i czy trudno zdać na magisterskie? Ja 'męczę się' dopiero na pierwszym i modlę się, żeby zawsze było tak fajnie i beztrosko, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banal Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 01.02.03, 15:54 luuuuz;-) a jakich masz wykladowców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devi Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.piasta.pl 01.02.03, 19:40 Jeśli chodzi o wykładowców to mam z prof. Miatliuk, prof. Thomas, prof. Bogackim, prof. Komorowską, dr Morozem i dr Łatyszonkiem. Narazie jest spoko, nawet lepiej niż się spodziewałam. W tej sesji nie mieliśmy żadnych egzaminów tylko zaliczenia. Na którym jesteś roku? A może już jesteś po? Którego belfra wspominasz najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yen Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: 212.244.141.* / *.elk.mazury.pl 03.02.03, 17:04 jeśli masz trochę ambicji - próbuj zdawać gdzie indziej. w 1999 zdawałam asekuracyjnie na 3-letnią "anglistykę" w Białym. test był śmieszny, nie wiem czy nie poniżej FC. dla mnie matura była trudniejsza. mimo to z 300 osób zdało go tylko 140. za 2 dni zdawałam na anglistykę w Łodzi, poziom był powyżej Advanced. dostałam się na oba kierunki, no i łatwo się domyślić co wybrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banal Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 05.02.03, 23:24 wow, a ja zdalem Proficiency. Odpowiedz Link Zgłoś