Dodaj do ulubionych

Anglistyka na Uniw. w B-STOKU

IP: *.piasta.pl 30.01.03, 17:41
Witam! Jesli ktoś studiuje filol. angielską na Uniwerku w Białymstoku niech
napisze pare słów i opowie wrażenia. Dzięki.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Banal Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 31.01.03, 20:42
      co checsz dokladnie wiedziec?
    • Gość: Devi Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.piasta.pl 31.01.03, 21:07
      Ogólnie, np. czy ciężko jest na II i III roku i czy trudno zdać na
      magisterskie? Ja 'męczę się' dopiero na pierwszym i modlę się, żeby zawsze było
      tak fajnie i beztrosko, hehe :)
      • Gość: Banal Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 01.02.03, 15:54
        luuuuz;-) a jakich masz wykladowców?
        • Gość: Devi Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.piasta.pl 01.02.03, 19:40
          Jeśli chodzi o wykładowców to mam z prof. Miatliuk, prof. Thomas, prof.
          Bogackim, prof. Komorowską, dr Morozem i dr Łatyszonkiem.
          Narazie jest spoko, nawet lepiej niż się spodziewałam. W tej sesji nie mieliśmy
          żadnych egzaminów tylko zaliczenia.
          Na którym jesteś roku? A może już jesteś po? Którego belfra wspominasz
          najlepiej?
          • Gość: yen Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: 212.244.141.* / *.elk.mazury.pl 03.02.03, 17:04
            jeśli masz trochę ambicji - próbuj zdawać gdzie indziej. w 1999 zdawałam
            asekuracyjnie na 3-letnią "anglistykę" w Białym. test był śmieszny, nie wiem
            czy nie poniżej FC. dla mnie matura była trudniejsza. mimo to z 300 osób zdało
            go tylko 140. za 2 dni zdawałam na anglistykę w Łodzi, poziom był powyżej
            Advanced. dostałam się na oba kierunki, no i łatwo się domyślić co wybrałam.
            • Gość: Banal Re: Anglistyka na Uniw. w B-STOKU IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 05.02.03, 23:24
              wow, a ja zdalem Proficiency.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka