Dodaj do ulubionych

Akademia Medyczna Warszawa

IP: *.eranet.pl 18.07.06, 01:02
Mam pytanko czy wiecie moze jakie jest w tym roku zaintresowanie na medyczna
w wawie-slyszalem ze jest duzo wieksze niz w roku ubieglym? mam 208 ptk jak
myslicie czy to wystarczy aby dostac sie spokojnie na lekarski(z pierwszej
listy)??!
Obserwuj wątek
    • Gość: Polsek Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:07
      Cieniutko:)
    • maly-patyczek Re: Akademia Medyczna Warszawa 18.07.06, 01:13
      a musi byc 1 lista nie moze byc 2??
      • Gość: Ania Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:15
        Masz bardzo dobry wynik.Na pewno sie dostaniesz za pierwszym razem. Nie sugeruj
        sie tymi opowiesciami na forum, ze niewiadomo jaki bedzie prog wysoki.
        Powodzenia.Dostaniesz sie.
        • Gość: piotras Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.eranet.pl 18.07.06, 01:18
          Tez tak czuje ale czytajac opinie na forum zaczynam sie niepokoic. Myslac
          logicznie to fakt zainteresowanie na Wawke jest wieksze, no ale z drugiej
          strony matura wypadla cieniutko, a prog chyba nie skoczy 25 ptk, heh i jeszce
          to czekanie do 25
        • Gość: gosia Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.przasnysz.mm.pl 18.07.06, 12:22
          jasne że się dostaniesz ,chybasam wiesz więc po co pytasz i prowokujesz
          zawistnych do żałosnych odp :)
      • Gość: piotras Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.eranet.pl 18.07.06, 01:15
        moze ale wiesz dodatkowy stres i wyczekiwanie... a na Wawie w ch... mi zalezy,
        napiszcie co sadzicie, kurde chyba progi nie podskocza o 25 pkt(matura w tym
        roku wypadla slabo)?
        • Gość: Ania Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:16
          Nie boj sie. Nie wierze w te wysokie progi. Spokojnie sie dostaniesz:)
          • Gość: piotras Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.eranet.pl 18.07.06, 01:20
            A Ty Aniu skad jestes? Tez medyk?
            • Gość: Ania Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:24
              JA zdaje do Poznania. NA stomatologie. Mam 182 ptk i mam nadzieje, ze sie
              dostane:).
              Jednak to co czytam na forum przechodzi luidzkie pojecie. Ludzie potrafia byc
              podli.Czytam ich, ale nie biore tego do siebie:)
              Pozdrowionka.
              • Gość: piotras Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.eranet.pl 18.07.06, 01:32
                Hehe, ja jestem z Pn ale jakos wole isc do Wawy. 182 hm nie powiem niezly wynik-
                brawo w Pn mialbym 148 wiec na lekarski marne szanse, nie martwie sie bo chce
                spedzic troche zycia w stolicy:))
                • Gość: Ania Re: Akademia Medyczna Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:41
                  Ja rowniez jestem z Poznania:). Mnie jakos stolica nie ciagne:)
                  Pozdrówka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka