Gość: pampam IP: *.intelline.pl / 212.109.149.* 22.07.06, 18:55 Może ktoś z was wie którego zostaną ogłoszone listy osób przyjętych na UAM, konkretniej na Wydział Nauk Geograficznych i Geologicznych?, bo nie mogę tego znaleźć:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Incognito Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.echostar.pl 22.07.06, 18:57 Sa rozne teorie na ten temat ;) Jedni mowia ze mooze w przyszlym tygodniu, inni, ze najwczesniej 31 lipca... Najbardziej pesymistyczna wersja jest 'gdzies w sierpniu' :P Ja czekam na wyniki wydzialu Fizyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszukiwarka!!! Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.icpnet.pl 22.07.06, 19:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=45594740&a=45604847 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krew Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.icpnet.pl 24.07.06, 13:02 wyszukiwarko, tam wcale nie ma odpowidiz na zadane tu pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszukiwarka Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.icpnet.pl 24.07.06, 13:24 Gość portalu: krew napisał(a): > wyszukiwarko, tam wcale nie ma odpowidiz na zadane tu pytanie.. Nie ma odp, bo nikt jej nie zna... Czyli nie warto powielac watkow :) Dzwoncie do dziakanatow i meczcie tam mile panie, a nie ludzi na forum :p Forum to nie wirtualny dziekanat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: 62.233.231.* 24.07.06, 13:34 A po co jest forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.echostar.pl 24.07.06, 13:37 Tylko, ze ten temat byl juz wielokrotnie poruszany i za kazdym razem nikt nie podal odpowiedzi. Dlaczego? Bo nawet Panie w dziekanacie nie potrafia odpowiedziec kiedy NA PEWNO beda wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.man.czest.pl 25.07.06, 23:01 tylko, ze na forum nikt na Ciebie nie wrzeszczy, jak to maja zwyczaj czynic panie w dziekanatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.echostar.pl 24.07.06, 14:05 Niestety... mnie nie tyle wkurza brak wynikow, co brak informacji o terminie podania ich :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitket Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:09 No ja tez czeka na Wydział Fizyki :( a najgorsze jest to, że nie wiem ile mam czekać... A na jaki kierunek składałeś(aś)? Ja na nanotechnologię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.echostar.pl 24.07.06, 16:34 Ja skladalem na kilka, ale najbardziej zalezy mi na protetyce sluchu i ochorny przed halasem, a w drugiej kolejnosci fizyce medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitket Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:40 Protetyka słuchu??? A co to jest? Kurde jak sie wkurzę to w koncu pójdę na AGH i stracą taka wybitną osobistosć na UAMie :D (żart) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.echostar.pl 24.07.06, 16:44 Aparaty sluchowe, badania sluchu, akustyka pomieszczen i rozne sprawy z ochrona przed halasem typu sciany akustyczne ;) Ja mialem nadzieje, ze juz dzisiaj beda wyniki a tutaj nic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitket Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:49 Wydaje sie być ciekawe... Bardzo mnie to denerwuje, że nie ma daty kiedy będą wyniki, a najgorsze jest to, ze nawet te kobiety z dziekanatu nic nie wiedzą. A tak w ogóle to czemu UAM wybrałeś? bo nadal sie zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.echostar.pl 24.07.06, 16:54 Ja juz nawet nie dzwonie do dziekanatu, zeby sie nie denerwowac :P A wybralem UAM bo jestem z Poznania i dzieki temu nie musze nigdzie sie ruszac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitket Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:58 No tak... Obiadki u mamusi i stały dopływ gotówki;P no ja mam wszedzie daleko i musze dobrze wybrać...:/ A w Poznaniu jest w ogóle gdzie sie zabawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Wyniki rekrutacji!UAM IP: *.echostar.pl 24.07.06, 17:05 no BA, kazdy znajdzie cos dla siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Wyniki Wydzialu Fizyki 30 Lipca!! IP: *.echostar.pl 24.07.06, 20:19 jw. wlasnie niedawno sie dowiedzialem. Nie wiem tylko, czy kazdy wydzial bedzie mial tego samego dnia, czy tez nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracowita_mrówka Re: Wyniki Wydzialu Fizyki 30 Lipca!! IP: *.icpnet.pl 24.07.06, 20:22 W niedziele? Wow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Wyniki Wydzialu Fizyki 30 Lipca!! IP: *.echostar.pl 24.07.06, 20:36 Prawdopodobnie zrobia tak, ze w niedziele beda w necie, a w poniedzialek przed dziekanatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Watpie w to. Re: Wyniki Wydzialu Fizyki 30 Lipca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:14 UAM nie pracuje w niedziele! Odpowiedz Link Zgłoś
warzyfko Re: Wyniki Wydzialu Fizyki 30 Lipca!! 25.07.06, 23:23 wedle mnie nie musisz wierzyc. Ja mam te informacje z dziekanatu, wiec nie sadze, zeby zrobili sobie ze mnie jaja to raz, a dwa w czasie rekrutacji pracuja w niedziele, a nawet jesli nie to nie ma problemu na wgranie na server paru pdf'ow. Poczekamy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Watpie w to. Re: Wyniki Wydzialu Fizyki 30 Lipca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:25 Tu nie ma znaczenia kwestia wiary badz niewiary. Bedac juz kilka lat na UAM, wiem ze nie wszystko jest tak jak mowia. Czasami jest zupełnie inaczej. Albo tez jest tak: jedna osoba cos mowi, super, a po jakims czasi okazuje sie ze to bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
warzyfko Re: Wyniki Wydzialu Fizyki 30 Lipca!! 25.07.06, 23:39 Jak juz mowilem pozyjemy zobaczymy, nawet jezeli wyniki beda 31 lipca to sie swiat nie zawali. A ja jednak mimo wszystko mam nadzieje, ze 30'tego pojawia sie przynajmniej w necie. Odpowiedz Link Zgłoś