Dodaj do ulubionych

druga rekrutacja PAM???

26.07.06, 17:29
o co chodzi z ta druga rekrutacja na PAMie?? podobno biora ludzi z innych
aaaAMow?? na jakiej zasadzie??
Obserwuj wątek
    • profesorzyna Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 17:31
      Rowniez: podobno przez duze P Talibowie wyladowali w Polsce wedlug Leppera.
    • d-st Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 18:17
      Tak, ma nie byc 2 rekrutacji na PAM. Byłem dziś zanieść tam deklarację i
      pytałem się o to. Mają wpierw przyjąc osoby z innych AMów które się nie dostały
      tam a na PAM by sie dostali. Taka dziwna polityka PAMu ale co robić...
      • szkapina2 Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 20:42
        ja sie tez nie dostalam na stome 198 pkt no i powiedzieli ze nie przyjmuja! ale
        moim zdaniem nie maja prawa tak zrobic! składanie pamierow bylo wg regulaminu
        do 9 czerwca to co oni teraz odwalaja! to jest nie zgodne z prawem jakie wolne
        miejsca???!!! ja tem skladam odwolanie jutro jede dz szczecina!!! bede sie
        klocic! Łączmy sie razem nie przyjęci na PAM!!! musimy walczyc o swoje dlaczego
        nasze miejsca maja zajac osoby ktore nie zlozyly podan w regulaminowym czasie
        ja tego nie rozumiem!!! przeciez mogli skladac papiery na kilka uczelni na PAM
        tego nie zrobili wiec co to teraz ma byc!!! jezelijestescie w podobnej sytuacji
        to piszcie halllo@buziaczek.pl razem bedzie nam latwiej wlczyc o swoje!!!
      • szkapina2 Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 20:42
        ja sie tez nie dostalam na stome 198 pkt no i powiedzieli ze nie przyjmuja! ale
        moim zdaniem nie maja prawa tak zrobic! składanie pamierow bylo wg regulaminu
        do 9 czerwca to co oni teraz odwalaja! to jest nie zgodne z prawem jakie wolne
        miejsca???!!! ja tem skladam odwolanie jutro jede dz szczecina!!! bede sie
        klocic! Łączmy sie razem nie przyjęci na PAM!!! musimy walczyc o swoje dlaczego
        nasze miejsca maja zajac osoby ktore nie zlozyly podan w regulaminowym czasie
        ja tego nie rozumiem!!! przeciez mogli skladac papiery na kilka uczelni na PAM
        tego nie zrobili wiec co to teraz ma byc!!! jezelijestescie w podobnej sytuacji
        to piszcie halllo@buziaczek.pl razem bedzie nam latwiej wlczyc o swoje!!!
        • nef_86 szczecinianka 27.07.06, 10:05

dajcie sobie spokoj z pamem nie wygracie, wasz blad,ze nie zorientowaliscie sie jak jest z rekrutacja na pamie, myslicie ze to pierwszy raz takie numery pam odwala?hehe...oni tak zawsze,albo sam rektor lamie wlasne przepisy i przyjmuje dzieci lekarzy i niewazne ze nawet nie lapia sie na prog na platne...takie cuda sa co roku :> jak to mowia student pamu wart mniej niz zero
          • mag_oz Re: szczecinianka 27.07.06, 10:10
            To się dziwię, ża sam na ten PAM nie chodzisz.

Może na przyszłość zostaw sobie takie komentarze, jak to ostatnie zdanie, do
            własnej wiadmości...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka