kaska874 26.07.06, 17:29 o co chodzi z ta druga rekrutacja na PAMie?? podobno biora ludzi z innych aaaAMow?? na jakiej zasadzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profesorzyna Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 17:31 Rowniez: podobno przez duze P Talibowie wyladowali w Polsce wedlug Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 18:17 Tak, ma nie byc 2 rekrutacji na PAM. Byłem dziś zanieść tam deklarację i pytałem się o to. Mają wpierw przyjąc osoby z innych AMów które się nie dostały tam a na PAM by sie dostali. Taka dziwna polityka PAMu ale co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
szkapina2 Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 20:42 ja sie tez nie dostalam na stome 198 pkt no i powiedzieli ze nie przyjmuja! ale moim zdaniem nie maja prawa tak zrobic! składanie pamierow bylo wg regulaminu do 9 czerwca to co oni teraz odwalaja! to jest nie zgodne z prawem jakie wolne miejsca???!!! ja tem skladam odwolanie jutro jede dz szczecina!!! bede sie klocic! Łączmy sie razem nie przyjęci na PAM!!! musimy walczyc o swoje dlaczego nasze miejsca maja zajac osoby ktore nie zlozyly podan w regulaminowym czasie ja tego nie rozumiem!!! przeciez mogli skladac papiery na kilka uczelni na PAM tego nie zrobili wiec co to teraz ma byc!!! jezelijestescie w podobnej sytuacji to piszcie halllo@buziaczek.pl razem bedzie nam latwiej wlczyc o swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szkapina2 Re: druga rekrutacja PAM??? 26.07.06, 20:42 ja sie tez nie dostalam na stome 198 pkt no i powiedzieli ze nie przyjmuja! ale moim zdaniem nie maja prawa tak zrobic! składanie pamierow bylo wg regulaminu do 9 czerwca to co oni teraz odwalaja! to jest nie zgodne z prawem jakie wolne miejsca???!!! ja tem skladam odwolanie jutro jede dz szczecina!!! bede sie klocic! Łączmy sie razem nie przyjęci na PAM!!! musimy walczyc o swoje dlaczego nasze miejsca maja zajac osoby ktore nie zlozyly podan w regulaminowym czasie ja tego nie rozumiem!!! przeciez mogli skladac papiery na kilka uczelni na PAM tego nie zrobili wiec co to teraz ma byc!!! jezelijestescie w podobnej sytuacji to piszcie halllo@buziaczek.pl razem bedzie nam latwiej wlczyc o swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nef_86 szczecinianka 27.07.06, 10:05 dajcie sobie spokoj z pamem nie wygracie, wasz blad,ze nie zorientowaliscie sie jak jest z rekrutacja na pamie, myslicie ze to pierwszy raz takie numery pam odwala?hehe...oni tak zawsze,albo sam rektor lamie wlasne przepisy i przyjmuje dzieci lekarzy i niewazne ze nawet nie lapia sie na prog na platne...takie cuda sa co roku :> jak to mowia student pamu wart mniej niz zero Odpowiedz Link Zgłoś
mag_oz Re: szczecinianka 27.07.06, 10:10 To się dziwię, ża sam na ten PAM nie chodzisz. Może na przyszłość zostaw sobie takie komentarze, jak to ostatnie zdanie, do własnej wiadmości... Odpowiedz Link Zgłoś