Dodaj do ulubionych

To jest bez sensu...AM Lublin

31.07.06, 18:29
Najpierw spojrzmy na liste przyjetych, wszystko chyba ok, ale patrzac na
rezerwowa od razu widac ze cos tu jest nie tak. Mianowicie osoby, które nie
zlozyly deklaracji podjęcia studiów tez są na liscie!!! I po co byly te
deklaracje? Jestem tego pewna poniewaz moj kolega składał deklaracje tylko na
kierunek lekarski a na rezerwowej stomatologii pomimo ze nie złozył to
równiez jest. Czyli wychodzi z tego ze oni po prostu wycieli osoby przyjete z
listy a pozostałe które nawet nie złozyly deklaracji do punktacji 192
umiescili na rezerwowej. PO CO BYŁY TE DEKLARACJE? CZY KTOS MOZE MI
WYTŁUMACZYC?
Obserwuj wątek
    • andzina86 Re: To jest bez sensu...AM Lublin 31.07.06, 18:32
      dokladnie!! przeciez na tej liscie sa osoby ktore zapewne dostaly sie gdzies
      indziej i poprostu nie zlozyly tej deklaracji, wiec po co zajmowac na liscie
      rezerwowej kolejne miejsca??
      • dominisia_lol Re: To jest bez sensu...AM Lublin 31.07.06, 18:38
        JADE NAJPRAWDOPODOBNIEJ W SRODE DO LUBLINA BO SKORO NIE MAM SZANS NA AM TO
        MUSZE ZŁOZYC ORGINAŁ NA CHEMIE. ALE PÓJDE TAM I SOBIE Z NIMI POROZMAWIAM I
        ZAPYTAM PO CO BYŁY TE DEKLARACJE.
        • alzarka Re: To jest bez sensu...AM Lublin 31.07.06, 19:43
          ja nie wiem kto wymyślił to całe zamieszanie z deklaracjami. Ja po ogłoszeniu
          listy przyjętych(pierwszej) zadzwoniłam z pytaniem, czy trzeba wysyłać jakieś
          pismo, czy deklaracje, że chce się być branym pod uwagę przy 2 liście i Pani mi
          odpowiedziała, że niczego nie trzeba wysyłać i ze biorą osoby automatycznie z listy.
    • andzina86 Re: To jest bez sensu...AM Lublin 31.07.06, 19:50
      ja bylam po ogloszeniu wynikow, pytalam czy trezba skladac jakies odwolanie, to
      mi powiedzieli ze zebym byla brana pod uwage to musze zlozyc ta deklaracje,
      inaczej po prostu rezygnuje z dalszej rekrutacji:/
      • dominisia_lol Re: To jest bez sensu...AM Lublin 31.07.06, 20:15
        Jak to skad wzieły sie problemy z deklaracjami? Po pierwsze dzwoniłam i
        powiedziano mi ze jezeli chce byc brana pod uwagę to musze zzłozyc deklaracje a
        po drugie bylam i osobiscie ja złozyłam ze nadal chce byc brana pod uwagę, po
        trzecie wyraznie to pisało na stronie uczelni, po czwarte w środe tam pojade
        chociaz jestem z daleka i sobie porozmawiam z pania z lekarskiego i panem ze
        stomatologii.
        • alzarka Re: To jest bez sensu...AM Lublin 31.07.06, 21:12
          ja jak pisałam wcześniej, dostałam informacje z dziekanatu ze nic nie musze
          wysyłać,czy składać
          dominisia i myślisz, że po Twojej "rozmowie" usuną z listy wszystkich co nie
          złżyli deklaracji-nie sądzę. a i pewnie nie dowiesz się kto wymyślił te
          bezsensowne deklaracje,
          • dominisia_lol Re: To jest bez sensu...AM Lublin 31.07.06, 22:19
            Ja juz sie z nikim sprzeczac nie bede no ale wyraznie pisalo na stronie o tych
            deklaracjach. Moim zdaniem duzo mniej kłopotu by było gdyby brali kolejne osoby
            spod kreski. Te delaracje sa bez sensu bo oni sami nie stosuja sie do własnych
            reguł. A Ci co nie dali deklaracji i tak sami odejda np moj kolega bo on nie
            chce tam isc a ze go umiescili na liscie pomimo ze nie wyraził checi to chyba
            dziwne i zarazem załosne z ich strony. Wiec ja sie nie bede martwic tym czy ich
            wykresla bo sadze ze oni sami odejdą.
    • alwxandra_1 Re: To jest bez sensu...AM Lublin 01.08.06, 14:09
      ale chamstwo.dzwonilam do Lbn zeby sie czegos dowiedziec odnosnie tych dziwnych
      list rezerwowych ale nie odbieraja telefonu.najpierw wymyslaja
      deklaracje,pozniej strasza ze nie mozna jej zlozyc na wiecej niz na jeden
      kierunek a na koniec robia taki balagan z listami.moze ktros z Was wie jak
      odczytac te listy.niby Nazwiska czarno na bialyn ale dlaczego z takimi
      punktamisa na rezerwowce? poszli na latwizne i walneli stara liste rankingowa z
      wycietymi kilkoma osobami??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka