Dodaj do ulubionych

Psychologia UW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:47
zapewne taki temat juz istnieje, ale niech bedzie jeden konkretny - chodzi mi
o wyniki jakie uzyskaliscie w postepowaniu kwalifikacyjnym na psychologii na
uw.jutro sa wyniki oficjalne i ciekaw jestem jaka srednia moze wystarczyc
zeby sie dostac, tak statystycznie rzecz biorac. jesli skladaliscie na
psychologie na uw to wpisujcie swoja srednia uzyskana z przelicznika.
Pozdrawiam i zycze powodzenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agula Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:51
      Wydaje mi sie, ze aby sie dostac na psychologie UW trzeba bedzie uzyskac ok.
      90%. Niestety prawda jest okrutna!
      • Gość: lukasz000 Re: Psychologia UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:55
        mysle z tym przelicznikiem to chyba ztroche wygorowany wynik, mysle ze srednia
        bedzie nizsza. np na UAM w poznaniu wystarczyl wynik sredniej (fakt faktem ze
        robili tylko srednia a nie przelicznik) 80,5 punkta. tam mozna bylo miec tylko
        podstawy z jednego przedmiotu, wiec automatycznie srednia byla wyzsza a mimo to
        wystarczylo miec (az) 80,5. dlatego mysle ze z tym przlicznikiem 90 to troche
        kosmos:)i na uw wystarczy mniej.. pozdrawiam

piszcie
        • Gość: Agula Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:59
          NA UAM przelicznik był taki, ze dodawano wszystkie arkusze i dzielono przez ich
          liczbe!Prog na UAM to kosmos, uwierz mi. Mysle, ze na UW bedzie wyzszy. Takie
          mam przeczucie.

Na UW trzeba bedzie miec ok. 90 pkt jestem tego pewna!
          • Gość: lukasz000 Re: Psychologia UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:06
            Agula:)
            wiem jak jest na uam-ie bo rok temu przeszedlem ten cudowny tryb rekrytacyjny
            ktory faworyzuje osoby z podstawowym wynikiem bez rozszerzonego... co prawda
            byl egzamin wstepny ale juz w tym roku jest sama matura co jest bardzo
            niesprawiedliwe. mimo to, ze mozemy przyjac iz przyjeli w tym roku czesc osob
            wlasnie z jednym wynikiem podstawowym, to reszta miala jednak tez rozszerzenia
            a prog wynosi (tylko) 80,5. dlatego mysle sobie ze na uw prog bedzie okolo 8
            kilku punktow... pozdrawiam serdecznie!!
            • Gość: Agula Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:10
              JA tez przeszłam ta rekrutacje, jednak jako stara maturzystka. Wiem jak to
              wszystko wyglada Prog na UAM to kosmos w porownaniu z latami ubiegłymi. W
              zeszłym roku trzeba było miec 74pkt, no dobra 73, bo mozna było sie odwoływac
              kiedy brakowało jednego pkt. A w tym roku AZ 80.5 pkt. To jest olbrzymi skok!

Nie chcesz mi wierzyc to nie. Twoja sprawa. Prog na UW bedzie ok. 90 pkt.
              • Gość: freak Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:29
                sadze ze ogolnie w tym roku progi na taki kierunek jakim jest psychologia sa
                bardzo wysokie na wiekszosci uczelni<przynajmniej tych najbardziej
                renomowanych> nic dziwnego bowiem zainteresowanie tym kierunkiem jest ogromne i
                tylko Ci naj sie dostaja. Nie zdziwilabym sie gdyby prog na UW wlasnie wynosil
                90 pkt jak mowi Agula natomiast wiele bym dala aby sie mile w tej kwestii
                zaskoczyc:). pozdrawiam:)
                • Gość: weteran na UW Re: wysokie progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:11
                  jestem wiecznym studentem na UW ( byłem już na 5 kierunkach) i będąc już
                  świadkiem wielu rekrutacji z całą pewnością mogę stwierdzić że tak wysokiego
                  progu na psycho jak w tym roku to najstarsi pradziadowie nie widzieli i nasze
                  prawnuki prędko nie zobaczą. Przewiduję okołó 92-3 %
                  pozdrawiam
    • Gość: M. Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:43
      no i jaki był próg, bo ciekawa jestem? :)
      • Gość: a Re: Psychologia UW IP: 195.116.246.* 05.08.06, 21:53
        rekrutacja.uw.edu.pl/UserFiles/wyniki/psychologia.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka