IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 07:18
zlozylam na 2 wydzaily, dostalam sie na 1. i teraz do potwierdzenia podjecia studiow potrzebne mi sa oryginaly swiadectw, ktore sa na innym wydziale. Trzeba je odebrac osobiscie, czy moze jest jakis transfer tych dokumentow miedzy wydzailami?
Obserwuj wątek
    • wyssana.z.palca Re: dokumenty 16.08.06, 09:02
      zalezy od uczelni, ale nie wydaje mi sie zeby chcialo im sie bawic w dociekanie
      i podawanie sobie dokumentow, wiec pewnie musisz osobiscie odebrac. poza tym
      musisz podpisac rezygnacje z kierunku.
      • Gość: kejt Re: dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:52
        nie trzeba podpisywac żadnej rezygnacji z kierunku. na pewno nie na wszystkich
        uczelniach.
        ja skladałam na 3 kierunki, na wszystkie 3 sie dostałam. na ten co chcialam
        zanioslam calutki komplet dokumentów, na te co rezygnowałam nic nie zaniosłam
        (nawet sie tam nie pojawiłam) i to oznaczało rezygnacje...
        • Gość: wyssana.z.palca Re: dokumenty IP: *.stk-net.pl 16.08.06, 13:46
          jestes pewna ze to oznaczalo rezygnacje i i nikt nie czeka na podjecie decyzji
          na drugi nabor?
          • Gość: kejt Re: dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:03
            nie juz jest po drugim naborze. nawet dostałam list że nie zostałam przyjęta bo
            nie zostały spełnione warunki podane w punkcie...
            chodziło dokładnie o złozenie dokumentów w ów punkcie ;-)
            • wyssana.z.palca Re: dokumenty 16.08.06, 21:01
              no spoko.. bo na przyklad na ug jest tak, ze jesli sie nie wycofa oryginalu to
              zablokuje sie komus miejsce i juz nikt pozniej na nie nie wiejdze. ale ug ma
              zawsze wszystko inaczej :)
          • Gość: PETUNIA Re: dokumenty IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.06, 15:17
            Po ogłoszeniu listy przyjętych ma się zazwyczaj troszkę czasu na dostarczenie
            dokumentów, a jeśli kandydat tego nie zrobi, zostaje automatycznie skreślony z
            listy przyjętych - tak więc nie złożenie dokumentów wymaganych do dokończenia
            rekrutacji wiąże się z likwidacją kandydata na liście przyjętych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka