Dodaj do ulubionych

Pytanie o odwolanie

17.08.06, 17:48
witam.. a ja mam takie pytanko.. czy jak skladaliscie odwolania, na waszych kontach na stronie kulu, byla jakas informacja o tym
ze papiery odwolan zostaly przyjete? i czy skladaliscie osobiscie czy poczta? moze to od tego zalezy.. ze jak poczta.. zebyscie wiedzieli ze dokumenty napewno doszly... z gory dzieki za odp
Obserwuj wątek
    • mika9944 Re: Pytanie o odwolanie 17.08.06, 17:58
      u mnie pojawiła się informacja :przyjęto odwołanie od decyzji wydziałowej
      komisji rekrutacyjnej, ja wysyłałam pocztą. Na jaki kierunek się odwołujesz?
      • pitus_lbn Re: Pytanie o odwolanie 17.08.06, 18:02
        dziwne :/ zanosilem osobiscie.. a zadnego info o mnie na koncie nie ma.. :/ szkoda ze dopiero dzis sie dowidzialem ze taka informacja powinna byc :|.. a odwoluje sie na informatyke..
        • mika9944 Re: Pytanie o odwolanie 17.08.06, 18:20
          może jeszcze Ci wpiszą bo u mnie pojawiło się nie od razutak ze ddwa dni temu
          • juska69 Re: Pytanie o odwolanie 18.08.06, 12:53
            tez mam taka informacje na stronce, ale rowniez jakos niedawno została ona umieszczona, moze zadzwoń zapytaj..
            • pitus_lbn Re: Pytanie o odwolanie 18.08.06, 13:53
              ok ok dzieki, bylem rano na kulu i juz sie all wyjasnilo ;) pozdrawiam
            • meggi87 Re: Pytanie o odwolanie 18.08.06, 13:57
              juska69... a jak niedawno Ci taka informacje umieścili ??...bo ja dalej nic nie mam a dodzwonić się nie moge bo cały czas zajęte...chyba sami odłożyli ten telefon żeby nie musieli odbierać :/
              • juska69 Re: Pytanie o odwolanie 18.08.06, 20:34
                ja zlozylam to podanie 3 sierpnia osobiście, ale jakos zdaje mi sie w tym tygodniu mi to umiescili na stronce wtorek-środa, chyba ale reki za to nie dam sobie uciąc, nom ale wydaje mi sie ze juz dzisiaj powinnaś ja miec wydaje mi sie że coś jest nie tak skoro ty jeszcze jej nie masz ale zależy tez kiedy dostarczylaś podanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka