itissunny 22.08.06, 17:38 czytaliscie "Dziennik"? Ponoc zostaly uznane za kierunki o zlej jakosci ksztalcenia.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukario Re: Ekonomia i informatyka - kierunki warunkowe 22.08.06, 17:43 Też coś słyszałem na ten temat ale niestety nie czytalem a co to oznacza że są one warunkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re: Ekonomia i informatyka - kierunki warunkowe 22.08.06, 17:51 w przypadku kulu nie chodzi o złą jakość kształcenia, ale o braki kadrowe. Uczelnia ma rok na poprawę. Chodzi tu o ekonomię i filologię germańską na wydziale zamiejscowym w Tomaszowie Lubelskim i zarządzanie i marketing w Lublinie. www.dziennikwschodni.pl/ "Za słabi, żeby uczyć studentów" Uczelni nam nie zamkna, don't worry:) Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 dla dociekliwych 22.08.06, 17:58 www.pka.edu.pl strona państwowej komisji akredytacyjnej iinfo o kulu Odpowiedz Link Zgłoś
lukario Re: Ekonomia i informatyka - kierunki warunkowe 22.08.06, 18:27 Dobrze że to nie chodzi o ekonomie w Lublinie ale znowu zagłebiając się ekonomia w Lublinie nie dostała oceny pozytywnej... Odpowiedz Link Zgłoś
lukario Re: Ekonomia i informatyka - kierunki warunkowe 22.08.06, 18:38 Ale znowu w ocenach warunkowych pisze tak: studia magisterskie i zawodowe w systemie niestacjonarnym więc chyba kulu to też dotyczy tylko nie wiem czy to oznacza że dotyczy to robiących magistra stacjonarnie czy niestacjonarnie bo tak dziwnie napisali... Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Ekonomia i informatyka - kierunki warunkowe 22.08.06, 18:41 Dobrze, ze wybralem administracja (a myslalem powaznie nad ekonomia), tu chyba brakow kadrowych nie beda miec. Odpowiedz Link Zgłoś
lukario Re: Ekonomia i informatyka - kierunki warunkowe 22.08.06, 19:03 Zresztą co mi tam ide na tą ekonomie jak zamkną to uciekam za granice...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Nie zamkną :) 22.08.06, 19:18 Ewentualnie mogą wstrzymac nabór, w co jednak wątpię. Nie ma się co martwic na zapas :) Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Nie zamkną :) 22.08.06, 19:25 Ja mysle, ze kul to taka uczelnia, ktora na pewno zrobi tak, ze wszystko bedzie ok. Zreszta to i tak nie chodzi o ekonomie w Lublinie tylko w Tomaszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Zarzadzanie i marketing 21.02.07, 14:28 Mam jedno drobne pytanko, czy na ZiMie sa jakies specjalnosci?? Jesli tak ,to jakie ;] Odpowiedz Link Zgłoś