aniusiaa2 22.08.06, 18:26 wiecie może jaki był próg na prawo do Tomaszowa Lubelskiego? i jaki próg może być na prawie zaocznym na KULu w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marad11 Żaden. 22.08.06, 18:37 Na obu kierunkach jest niedobór kandydatów - na zaocznym chyba 170 wolnych miejsc, w Tomaszowie 70. Zdajesz maturę - obojetnie jak - byle było 30% - możesz studiowac prawo. Nawet dziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniusiaa2 Re: prawo 22.08.06, 18:45 aha:] to co lepiej studiować? a może jest ktos taki kto złożył odwołanie na KUl prawo dzienne dostał się a jednak tam nie idzie??:] Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 re: 22.08.06, 18:50 A ile Ci zabrakło na dzienne do Lublina? Ja bym wybrał jednak prawo stacjonarne w Tomaszowie - nie mozna porownywac zaocznych do dziennych... Po prostu to jest zupełnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: re: 22.08.06, 19:07 Cos z tym prawem w Tomaszowie musi byc skoro nie ma tam chetnych. Bo np. w Stalowej Woli limit wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 re: 22.08.06, 19:26 prawo w Tomaszowie... to jedyne prawo dzienne w Polsce na którym jeszcze zostały wolne miejsca :] wiec w jakis sposob się wyróznia na skalę całego kraju! ;) A tak na poważnie - prawo w filiach PODOBNO ma niewiele się róznic od tego na KULu w Lublinie... Mi jednak wydaje się, ze najlepsi profesorowie jakich ma KUL wykładają właśnie w Lublinie... No bo chyba nie jest tak, że są wiecznie w rozjazdach... Ale mogę się mylic... ogólnie to ja nie mam za dużo do powiedzenia w kwestii filii bo piszę jedynie to co mysle, albo kiedyś tam usłyszałem, a przeciez "errare humanum est"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: re: 22.08.06, 20:00 hmm w filiach przeważnie wykłady prowadza Ci, z którymi my mamy cwiczenia. Wiec nie sa to prof dr hab (chociaz nie zawsze), ale np dr Odpowiedz Link Zgłoś
josefinepaferie Re: re: 24.08.06, 00:04 wszystko zalezy od Ciebie, zarowno w lublinie jak i w filii uczymy (tzn. bedziemy sie uczyc) z tych samych ksiazek... jednakze znam kogos kto studiuje w Stalowej Woli prawo dziennie, i hmmm nie wyglada to za dobrze... Przynajmniej w moich oczach. W filii trzeba duzo samemu robic, zeby miec poziom studentow z uczelni macierzystej. Ale jak pisalam na początku WSZYSTKO ZALEZY OD CIEBIE;) Odpowiedz Link Zgłoś