22.08.06, 18:26
wiecie może jaki był próg na prawo do Tomaszowa Lubelskiego? i jaki próg może
być na prawie zaocznym na KULu w Lublinie?
Obserwuj wątek
    • marad11 Żaden. 22.08.06, 18:37
      Na obu kierunkach jest niedobór kandydatów - na zaocznym chyba 170 wolnych
      miejsc, w Tomaszowie 70. Zdajesz maturę - obojetnie jak - byle było 30% -
      możesz studiowac prawo. Nawet dziennie...

• aniusiaa2 Re: prawo 22.08.06, 18:45
      aha:] to co lepiej studiować? a może jest ktos taki kto złożył odwołanie na KUl
      prawo dzienne dostał się a jednak tam nie idzie??:]
      • marad11 re: 22.08.06, 18:50
        A ile Ci zabrakło na dzienne do Lublina?

Ja bym wybrał jednak prawo stacjonarne w Tomaszowie - nie mozna porownywac
        zaocznych do dziennych... Po prostu to jest zupełnie co innego...
        • sc0tty Re: re: 22.08.06, 19:07
          Cos z tym prawem w Tomaszowie musi byc skoro nie ma tam chetnych. Bo np. w Stalowej Woli limit wyczerpany.
          • marad11 re: 22.08.06, 19:26
            prawo w Tomaszowie... to jedyne prawo dzienne w Polsce na którym jeszcze
            zostały wolne miejsca :] wiec w jakis sposob się wyróznia na skalę całego
            kraju! ;)

A tak na poważnie - prawo w filiach PODOBNO ma niewiele się róznic od tego na
            KULu w Lublinie... Mi jednak wydaje się, ze najlepsi profesorowie jakich ma KUL
            wykładają właśnie w Lublinie... No bo chyba nie jest tak, że są wiecznie w
            rozjazdach... Ale mogę się mylic... ogólnie to ja nie mam za dużo do
            powiedzenia w kwestii filii bo piszę jedynie to co mysle, albo kiedyś tam
            usłyszałem, a przeciez "errare humanum est"... :)
            • kulowski_student Re: re: 22.08.06, 20:00
              hmm w filiach przeważnie wykłady prowadza Ci, z którymi my mamy cwiczenia. Wiec
              nie sa to prof dr hab (chociaz nie zawsze), ale np dr
              • josefinepaferie Re: re: 24.08.06, 00:04
                wszystko zalezy od Ciebie, zarowno w lublinie jak i w filii uczymy (tzn.
                bedziemy sie uczyc) z tych samych ksiazek... jednakze znam kogos kto studiuje w
                Stalowej Woli prawo dziennie, i hmmm nie wyglada to za dobrze... Przynajmniej w
                moich oczach. W filii trzeba duzo samemu robic, zeby miec poziom studentow z
                uczelni macierzystej. Ale jak pisalam na początku WSZYSTKO ZALEZY OD CIEBIE;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka