Dodaj do ulubionych

AGH-ubezpieczenie

22.08.06, 20:01
Jak to jest z ubezpieczeniem na AGH? Bo przy wpisie nie wymagali dowodu wplaty, nie informowali tez do kiedy nalezy takowe wykupic i gdzie r=to mozna zrobic. A moze kazdy ubezpiecza sie na wlasna reke? Jak to jest? Wie ktos?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dymo Re: AGH-ubezpieczenie IP: *.netblok.pl 22.08.06, 20:24
      Jakie ubiezpieczenie? Ja do LO znow ide czy jak? Na komitet rodzicielski tez mam placic?:) Ale tak powaznie to pierwsze slysze.
      • plecionka Re: AGH-ubezpieczenie 22.08.06, 20:26
        Ubezpieczenie zdrowotne, ktore jest obowiazkowe. Jak Ci sie wydaje, kto zaplaci za Twoje leczenie jak wyladujesz w szpitalu albo chocoazby sobie noge zlamiesz? Na UJ przy dokonywaniu wpisu trzeba pokazac kwitek, ze sie takowe wykupilo a pozniej jak go nie masz to Ci moga nawet nie dac wpisu na nastepny rok.
        • Gość: agiehowicz Re: AGH-ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:18
          To ubezpieczenie placi sie do konca listopada chyba pozatym to jest tylko 20zł.
          ewentualnie jak masz wykupiona karte euro26 albo ISIC to nie musisz juz placic
          na uczelni.
          • plecionka Re: AGH-ubezpieczenie 22.08.06, 21:20
            Dziekuje, o taka wlasnie informacje mi chodzilo:)
          • Gość: moni Re: AGH-ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:48
            ubezpieczenie kosztuje aż 45 zł , jest dobrowolne .
            • plecionka Re: AGH-ubezpieczenie 22.08.06, 21:52
              Jak to 45 zl? Za co? I czemu niby jest dobrowolne? Chyba ze to jakies dodatkowe... Przeciez ubezpieczenie zdrowotne jest obowiazkowe...
              • Gość: moni Re: AGH-ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:59
                pisze tak ,że za ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków (dobrowolne -
                45zł).
                • plecionka Re: AGH-ubezpieczenie 22.08.06, 22:03
                  Ale NNW to nie jest to samo co ubezpieczenie zdrowotne. Mi chodzi o takie, z ktorego pokrywaja koszty leczenia w szpitalu czy w przychodni i ono jest obowiazkowe dla wszystkich.
                  • Gość: moni Re: AGH-ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:38
                    kiedy te ubezp. się płaci?????. dzięki
                    • plecionka Re: AGH-ubezpieczenie 23.08.06, 11:05
                      Tego wlasnie chcialam sie dowiedziec:)
                      • Gość: maja Re: AGH-ubezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:37
                        czy ktoś wie o tym ubezpieczeniu ???
                        • Gość: aseptic Re: AGH-ubezpieczenie IP: *.broker.com.pl 26.08.06, 10:11
                          ubezpieczenie wynosi 20 złotych i płaci sie je gdzieś w pierwszym miesiącu
                          studiowania. musisz tam iść z indeksem i na ostatniej okładce wbijaja pieczatke
                          że zapłaciłaś. Bez niej nie przyjma ci indeksu do dziekanatu po sesji zimowej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka