Dodaj do ulubionych

stypendium naukowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:56
Jak to jest, kiedy uczelnia przyzna stypendium naukowe? Trzeba podać numer
konta, czy dają pieniądze do ręki? I co jeśli ktoś w porę nie poda konta -
pieniądze przepadają czy są gdzieś odkładane?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: stypendium naukowe IP: *.cnb.com.pl 27.08.06, 19:33
      Jak to jest? Fajnie jest :)
      Z reguły masz do wyboru: albo kasa na konto, albo do ręki. Jak do ręki, to
      nieodebrana po jakimś czasie faktycznie przechodzi na rzecz funduszu
      uczelnianego.
      • koszalek_opalek1 Re: stypendium naukowe 27.08.06, 19:57
        Najlepiej złożyć podanie o przelewanie na takie a takie konto i jest spokój.
        • Gość: taak Re: stypendium naukowe IP: 212.75.102.* 27.08.06, 21:10
          Najlepiej jestsiędowiedziećw sekcji socjalnej wydziału i z nimi pogadać,bo
          toraczej, tak nie przepada, tym bardziej, że to pieniązki, któresię dostaje co
          miesiąc...więc nie ma problwmu, tylko siędogadaj zz nimi czy otrzymujesz co
          misiącw kasie czy przelewają ci na konto.
          • ania_20 Re: stypendium naukowe 28.08.06, 09:26
            aja mam pytanie, jak powinien wyglądać wniosek o naukowe? bo słyszałam że u
            mnie po prostu przy składaniu indeksów ludzie dawali do środka kartki z
            wyliczoną przez siebie średnią, i tyle.
            • Gość: Aga Re: stypendium naukowe IP: *.cnb.com.pl 28.08.06, 22:29
              Z reguły nie trzeba nic składać, oprócz indeksu w terminie. Panie w dziekanacie
              same liczą średnią.
            • Gość: hania Re: stypendium naukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:26
              u mnie na wydziale tez nie trzeba bylo skladac zadnych wnioskow, srednia byla
              liczona w dziekanacie; natomiast co do przepadania kasy w razie braku odbioru -
              faktycznie, najlepiej podac konto, poniewaz nie ma wtedy problemu z pominieciem
              terminu; jezeli sie odbiera osobiscie w kasie, to, przynajmniej u mnie, jest
              tak, ze jezeli minie termin, to pieniadze masz stracone, chyba, ze uderzysz do
              dziekanatu i tam Ci wypisza jakies specjalne wnioski itd.
    • Gość: dfgbfgh Re: stypendium naukowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:16
      Jaka srednia trzeba miec???
      • ginny22 Re: stypendium naukowe 30.08.06, 11:21
        Boskie pytanie. Na każdym kierunku inną. Ale powyżej 4,5 najczęściej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka