Gość: She:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:57 jak to jest z tym kierunkiem na politechnice śląskiej w gliwicach?? czy ciezko tam jest z matematyka i fizyka? prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zet Re: Technologia chemiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:56 gadanie ze na polibudzie jest ciezko bo jest matma i fiza to jest przesad, najgorsze sa zawsze przedmioty kierunkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gung_ho Re: Technologia chemiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:26 W przypadku Politechniki Śląskiej najbardziej w kość dają fizyka i matematyka. Egzaminy z chemii ogólnej i nieorganicznej są bajecznie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: Technologia chemiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 23:59 mata i fiza są tylko na pierwszym roku i troche urozmaicają plan zajęć (nie tylko chemia, chemia i chemia... ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she do gosiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:30 Ale ty jestes na tym kierunku(tzn na technologii chemicznej)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: do gosiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:58 ja jestem na makro na wydziale chemicznym, ale w akademiku mieszkałam z dwoma dziewczynami z technologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she technologia chemiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:17 A jak myslicie da sie znalezc prace po tym kierunku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: technologia chemiczna IP: 89.107.155.* 03.09.06, 12:14 ja przegladalam kiedys oferty pracy to rzadko sie trafilo na cos po technologii chemicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gung_ho Re: technologia chemiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:30 Ofert pracy dla chemika nie szuka się tylko w dodatku Gazety albo w przeróżnych jobpilotach. Istnieją też czasopisma, portale branżowe, strony www firm chemicznych, gdzie można coś ciekawego wyszperać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: technologia chemiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:17 Ja uwazam, ze to dosc przyszlosciowy kierunek,Tez ide na technologie chemiczna i mysle ze sa tam pozneij ciekawe specjalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś