08.09.06, 17:01
sądzicie że jest spora szansa na dostanie akademika z odwołania? bo własnie
dziś dowiedziałąm się że nie został mi przyznany i nie wiem czy jest sens się
odwoływać, byłam pewna ,że się dostane a teraz nie mam gdzie mieszkać...
Obserwuj wątek
    • cazioo Re: odwolanie 08.09.06, 20:47
      Odwołuj się, odwołuj. Zawsze to nie zaszkodzi;). Nie wszyscy, którym przyznano
      miejsce w akademiku wprowadzają sie do niego, także jest szansa, że trochę
      miejsc się zwolni.
    • majeczkaa87 Re: odwolanie 08.09.06, 21:59
      heh... ja w takiej samej sytuacji jestem :(
      • kliszk_a Re: odwolanie 09.09.06, 09:32
        a akademik jakiej uczelni Ci chodzi chodzi???
        • malpunia123 Re: odwolanie 09.09.06, 12:36
          chodzi mi o akademik AM w wawie
        • malpunia123 Re: odwolanie 09.09.06, 12:40
          no miałam nawet zamiar się odwołać i napisałam już odwołanie ale oni to będą
          rozpatrywać dopiero 20-tego , a 25 zaczynają się zajęcia i w końcu mogę zostać
          bez dachu nad głową więc może lepiej zaczne działc na własną rękę, swoją drogą
          to jak dzwoniłam to facetka mówiła,że dostają się wszyscy którzy się ubiegają
          no prawie wszyscy ,nie spodziwałam się ,że takie tłumy tam walą
          • kliszk_a Re: odwolanie 09.09.06, 12:59
            egh ale mnie przestrazylas teraz ja jeszcze nie dostalam dezyzcji czekam wlasnie
            nie weisz moze co biora najardziej pod uwage rozpatrujac wnoiski?
      • ozofiao Re: odwolanie 27.03.07, 20:08
        cześć.Sory, ze nie na temat, ale musze sie dowiedziec jaka jest śmiertelna
        dawka tramalu?? Czekam na odp.
    • majeczkaa87 Re: odwolanie 09.09.06, 16:15
      Małpunia a bedziesz teraz szukac jakiegos mieszkanka? ja tez zaczynam w tym roku farme i nie dostalam akademika, wiec jesli bylabys zainteresowana to moze poszukalybysmy czegos razem ;) moje gg 6664576 pozdrowionka
      • malpunia123 Re: odwolanie 09.09.06, 22:03
        wiesz co, wczoraj chętnie ale dziś już coś znalazłam na szczęście,ale życzę
        powodzenia w szukaniu. ktoś pytał co brane jest pod uwagę; roczne zeznanie
        podatkowe z 2005 roku chyba ,że ktoś ma gospodarstwo to jakieś tram inne
        dokumenty, bierze się pod uwagę całość dochodów za miniony rok,(oprócz pensji
        też nagrody,premie czy np. odprawy-to ostatnie zdecydowało chyba że mnie nie
        przyjeli bo nie miałam specjalnie wielkich dochodów) dobrze jest jak się ma
        rodzeństwo ,które się uczy, to moim zdaniem znacznie zwiększa szanse.
        • keramyl Re: odwolanie 10.09.06, 11:44
          Ja mieszkam w jednym z akademików AM w Wawie i radziłbym Ci odwoływać się,
          możesz w październiku jeszcze spróbować porozmawiać z kierowniczką akademika. Z
          życia wiem, że w ciągu pierwszego miesiąca wiele osób rezygnuje z akademika lub
          wogóle się nie wprowadza. Próbuj a może się uda. Pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka