Dodaj do ulubionych

rozdanie indeksów UJ - kiedy

IP: *.tp.unicity.pl 12.09.06, 17:23
W sumie to konkretnie interesuje mnie filologia polska, spec.
komparatystyka.Komunikaty niby mamy śledzić, a ja tam od dawna nie widzę nic
nowego na tej stronie ;) Może ktoś ma nowsze info bezpośrednio z
sekretariatu, bo był niedawno i coś innego mówili.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiek Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:02
      co Ci się tak śpieszy,sprawdź 30 września,a jak nic nie będzie to wtedy się martw
    • Gość: ja Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:47
      A po co ci juz indeks? Pewnie dostaniecie go w polowie pazdziernika. Zalezy od
      sprawnosci sekretariatu
      • Gość: Anijka Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.tp.unicity.pl 12.09.06, 19:20
        Uściślając: to ma być rozdanie indeksów i legitymacji, a legitymacja akurat
        przydatna będzie po 30 września :>
    • Gość: mimi Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:19
      no niby potrzebana niby nie a nam i tak w 2 tyg pazdz dali
    • Gość: student Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.centertel.pl 12.09.06, 22:02
      Rozdaje się reklamy na przystanku przed Uniwersytetem, a indeksy wręcza się.
      • Gość: ilecka. Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.37-151.net24.it 12.09.06, 22:04
        O Boże, i tak efekt jest taki sam: posiadanie indeksu.

PS. W szkole zawsze mówiono rozdanie świadectw. Cholera, no.
        • Gość: Anijka Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.tp.unicity.pl 13.09.06, 00:55
          Jeśli mnie pamięć nie myli, to pan z sekretariatu powiedział właśnie rozdanie :P
          • Gość: student Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.centertel.pl 13.09.06, 10:07
            To tylko o tej pani, jako pracownicy Wydziału (i to właśnie TEGO) nie świadczy najlepiej, podobnie jak o jej świadomości pracy i statusu uczelni (wydziału). Jako student wolałbym, by indeks mi wręczono, niż miałbym go otrzymać w ramach rozdawnictwa. Może czepiam się, ale akurat filolodzy polscy powinni zdawać sobie sprawę ze znaczenia i wydźwięku słów.
            • oko_jeza Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy 13.09.06, 10:50
              na filologii słowiańskiej mamy dostać 2 października- legitki i indeksy.
    • ivaxa Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy 13.09.06, 13:03
      U mnie 2 pazdziernika. A co z biletami miesiecznymi. Legitymacje ze szkoly
      sredniej mamy do 30 wrzesnia.
      • Gość: ja Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:21
        jesli chcesz wyrobic miesieczny studencki to wystarczy list z uczelni ze
        zostales przyjety.
        • kirkieloun Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy 13.09.06, 16:27
          bo to chyba jest tak,że inauguracja,ta uroczysta jest 1.10, w niedziele.a te
          wydziałowe to najpeniej 2.10 i wtedy nam rozdadzą/wręczą, co dać/wręczyć mają.
          • Gość: niki Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:26
            Nam na inauguracji wydzialowej wreczyli owszem ale nie wszyskim. Indeksy dostalo
            10 pierwszych os z listy z najlepszymi wynikami. Pozostalych czekala kolejka
            przed sekretariatem
            • Gość: sansalome Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: 82.146.246.* 13.09.06, 22:17
              na pytanie co prawda nie odpowiem, ale witam koleżankę z roku:)
              tez mi nic nie napisali i też mnie to zastanawia..
              • Gość: meg Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:57
                a po co wam 1 października indeks?! Każdy kierunek ma swoje sposoby "wręczania"
                - co nie jest dziwne przy takiej ilości wydziałów i studentów. Zazwyczaj są
                uroczyste inauguracje roku - gdzie się człowiek dowiaduje najpotrzebniejszych
                rzeczy, a indeks dostaje póxniej. I tak będzie wam potrzebny dopiero w sesji
                zimowej... No chybaze ktoś się chce zapisać do biblioteki i musi go okazać ;)
                • Gość: Anijka Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.tp.unicity.pl 14.09.06, 00:34
                  Zobacz późniejsze posty, bardziej chodzi o legitymację ;)
                  • Gość: Ewik Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:13
                    Heloł Anijka, ja tez jestem nowa studentka komparatystyki na UJ:)))))
                    • Gość: Anijka Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.tp.unicity.pl 17.09.06, 16:24
                      Oo, no to miło, miło :) Trzeba się zgadać jakoś i poznać :P
                      • Gość: Ewik Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:36
                        Jestem Ewa... A skad przybywasz Anijko?
                        • Gość: Ola Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.is.net.pl 17.09.06, 22:26
                          Czesc dziewczyny :) Ja też jestem nowa..i mam do Was pytanie,a właściwie prośbe-
                          gdyby któraś z Was wiedziała kiedy zaczyanją się zajęcia, 2 czy 3 października,
                          to prosze pozostawcie tutaj na forum taką informację,dobrze? Bo z nieprzyjemnych
                          przyczyn musze pozostać w swoim mieście i właściwie jeden dzień czy dwa dni
                          dłużej robi/ą wielką różnicę... (właściwie to nie wiem czemu,ale obiło mi się o
                          uszy, ze właśnie 3 wszystko się zaczyna) Inauguracja na pewno będzie ze dwa
                          tygodnie póxniej, chodzi mi tylko o zajęcia. Jesli chodzi o legitymację i
                          indeksy, to też pewnie trochę poczekamy. Pozdrawiam Was i wszystkich studentów !!!!
                          • Gość: Anijka Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.tp.unicity.pl 18.09.06, 01:12
                            Ewik: ja jestem z Kędzierzyna-Koźla, woj.opolskie.

Ola: na stronie UJ jest podane, że ogólnie od 3 zajęcia się zaczynają.
    • ivaxa Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy 18.09.06, 09:56
      pani powiedziala mi dzisiaj, ze poczatek roku jest 2......
      • Gość: Ewik Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:33
        Inauguracja na pewno 1X, bo najpierw ma byc msza, potem przemarsz rektorów
        itd.Zajęcia podobno od 3X wg tego grafiku z neta.Podejrzewam, ze 2 X bedzie
        tylko wprowadzenie studenciaków do swoich wydziałów.
        Anijka ja z miłą chęcią pogadam. Mój gg 6526680
        • Gość: myszka Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 18.09.06, 10:43
          ja dostałam podaczas inaguracji roku akademickiego
          • Gość: Ewik Re: rozdanie indeksów UJ - kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:52
            To fajnie Myszko, to i moze u nas tak bedzie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka