Dodaj do ulubionych

Informatyka i Ekonometria w Łodzi

IP: *.pai.net.pl 22.10.06, 14:23
Zastanawiam się nad tymi studiami. poza tym bardzo interesuja mnie wyjazdy za
granice, a wiem ze sa mozliwe z sokratesa na 4 semestrze. Czy ktos z Was
studiue moze IiE? Czy ktos z Was wyjechal za granice albo probowal wyjechac?
Jak wyglada sytuacja z pracą po Iie?
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.icpnet.pl 22.10.06, 14:45
      ja slyszalem, ze tam mozna sie dostac majac 50pkt z matury (na 200: suma podst +
      rozsz). To mowi samo za siebie.
      • Gość: Marcin Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:57
        Zaraz przyleci niejaki gienio, który swoim słownictwem pokaże Ci, co to znaczy
        studiować IiE w Łodzi.A 50 punktów oczywiście mówi samo za siebie.
        • Gość: amrita Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.pai.net.pl 22.10.06, 16:28
          to ze nie ma duzo chętnych to akurat doborze, beda studia bardziej elytarne :))
          poza tym jakie znaczenie ma ze inni nie chca twgo studiowac? JA chce :)
          • Gość: darek Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.icpnet.pl 23.10.06, 00:39
            Chyba do konca nie rozumiesz... Tam nie ma chetnych po poziom jest zenujacy.
            Jezeli juz ktos chce studiowac informatyke w Lodzi, to idzie na politechnike.
            Jezeli chcesz studiowac kierunek, to zastanow sie np. nad Warszawa czy Poznaniem.
            • Gość: amrita Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.pai.net.pl 23.10.06, 13:38
              ale ja nie chce studiowac informatyki tylko IiE. na polibudzie tego nie ma. a o
              poziomie akurat slyszalam dobre rzeczy. moge sie dowiedziec na czym opierasz
              swoja opinie?
              • Gość: k Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.uni.lodz.pl 23.10.06, 18:17
                zajrzyj sobie na iie.uni.lodz.pl ps. pozdr, kiedys sobie pisalysmy o iie i 31
                lo:)
                • Gość: amrita Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.pai.net.pl 23.10.06, 22:21
                  tak ale nie powiedzialas mi jak jest z wyjazdami :))) ale tak na serio to juz
                  chyba jestem zdecydowania ;)
                  • Gość: k Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.astral.lodz.pl 23.10.06, 23:11
                    no to do zobaczenia w pzyszlym roku;)
                    • Gość: k Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.astral.lodz.pl 23.10.06, 23:11
                      *przyszlym
              • Gość: darek Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.icpnet.pl 23.10.06, 19:55
                Fakt - myślałem, że to ten sam kierunek ;). Jeżeli IiE jest na wydziale Ekonomii
                UŁ to o poziom możesz być spokojny. Sorry za zamieszanie.
                • Gość: amrita Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.pai.net.pl 23.10.06, 21:16
                  spoko oko :)
            • Gość: k Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.uni.lodz.pl 23.10.06, 18:12
              uwielbiam takich laikow jak Ty, ktorzy uwazaja, ze po IiE to mozna byc tylko
              informatykiem...jest wiele specjalnosci na IiE, a informatyka ekonomiczna jest
              jedna z wielu mozliwosci
    • Gość: axn Re: Informatyka i Ekonometria w Łodzi IP: *.stk.vectranet.pl 23.10.06, 09:43
      ja studiuje IiE w KAtowicach i z poziomu jestem zadowolona (no, moze nie do
      konca bo juz mnie denerwuje ten zapie***l :P )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka