Dodaj do ulubionych

adminowanie sieciami czy informatyka

IP: 212.160.111.* 24.12.06, 13:38
rozpoczalem prace w dziael informatryki pewnej firmy. mam studia ekonomiczne. zastanawiam sie nad studiami podyplomowymi i mam 2 opcje do wyboru administrowanie sieciami czy informatyka. ktore bylyby lepsze jak uwazacie??
najchetniej w lublinie. mam namiary na skolki ale moze Wy macie w swoich miastach takie kierunki i chwalicie??gdzie polecacie?
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: portalu Re: adminowanie sieciami czy informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 14:09
      A czy na samej informatyce nie ma do wyboru właśnie administrowanie sieciami i
      programowanie?
      • Gość: olek Re: adminowanie sieciami czy informatyka IP: 212.160.111.* 24.12.06, 16:05
        ala ja pytam o studia podyplomowe.
        • Gość: aaaa Re: adminowanie sieciami czy informatyka IP: *.autocom.pl 24.12.06, 16:15
          Raczej informatyka.
    • Gość: Gari Re: adminowanie sieciami czy informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 19:34
      tez sadze ze informatyka. Do sieci zrob sobie najlepiej kurs Cisco, chyba ze juz
      go masz ;)
      • Gość: olek Re: adminowanie sieciami czy informatyka IP: 212.160.111.* 25.12.06, 11:04
        robie wlasnie kurs cisco, ale obowiam sie ze na tym poprzestane. egzamin zdam a za 3 lata upgrade bede musial robic i to tez nie za free.
        co do podyplomowych studiow to ptalem poniewaz jest szkolka wspa.pl gdzie rzekomo ucza dobrze adminowania sieciami na studiach podyplomowych (to studia dla absolwentow szkol wyzszych roczne lub 1.5 roczne) dlatego pytam ktore bylyby lepsze chodzi oczywiscie o kierunek.
        dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka