Gość: fajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:51 Hej, czy zaglada tu ktos kto studiuje w jakims studium policealnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolo Re: studium turystyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:04 Chyba masz znajomosci i juz prace zalatwiona, ze bierzesz sie za chyba najpopularniejszy kierunek na studium :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajka Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:39 hm,nie mam ani znajomosci ani pracy... chce zrobic studium i udac sie po dwoch latach na studia w tym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:05 A dlaczego chcesz tracić czas na studium? Nie chcesz od razu studiować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajka Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:09 stad wlasnie chcialam poznac opinie kogos kto sie tak uczy chcialabym w czasie studium podszkolic jezyki i nie wiem czy jest to oplacalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: studium turystyka IP: *.idc.net.pl 28.12.06, 15:23 lepiej od razu idz na studia, tam podszkolisz jezyki, n chyba ze totalnie nic nie umiesz z przynajmniej jednego jezyka, ale w to raczej watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajka Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:58 hm,nie wiem,mam jeszcze troche czasu na decyzje a takie dno kompletne nie jestem znow,umiem w zasadzie 2 jezyki Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm11 Re: studium turystyka 30.12.06, 08:47 słuchaj leppiej idz odrazu na studia !! po studium stracisz 2 lata a na studiach jeden rok wiecej i masz licencjata i wyższe wykształecenie do cv !! pozatym po studium czym sie wyróżniasz na rynku pracy ?? po studium ... oki ale przewodnik !! bo żeby w biurze pracować to inna bajka .... Odpowiedz Link Zgłoś
no_elle Re: studium turystyka 02.01.07, 12:36 Jak chcesz studiować turystykę to dobra jest WSG w bydgoszczy. Możesz zrobić lic. albo mgr. Angielski obowiązkowo dla wszystkich drugi i trzeci jęz. do wyboru. Praktyki w kraju i zagranicą. Dobra jest też WSH w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:46 Studium warto tylko wówczas, gdy chcesz studiować coś innego lub nie zamierzasz studiować w ogóle. A tak to stracisz 2 lata, a później na studiach nawet Ci ocen nie przepiszą. Lepiej idź na studia licencjackie, a języków ucz się oprócz tego. Odpowiedz Link Zgłoś
malina862 Re: studium turystyka 02.01.07, 17:27 Gość portalu: fajka napisał(a): > Hej, > czy zaglada tu ktos kto studiuje w jakims studium policealnym? Studium?dziś nie przedstawia żadnej wartości.W dzisiejszych czasach nawet największy kretyń szczyci sie że studiuje.Jeśli masz mature,nigdzie się nie dostałeś a brakuje Ci kasy na jakieś studia dzienne,radze poszukać roboty i studiować coś zaocznie.Studium to strata pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: studium turystyka IP: *.idc.net.pl 11.01.07, 20:53 a turystyke zdecydowanie polecam na AWFach Odpowiedz Link Zgłoś