Dodaj do ulubionych

studium turystyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:51
Hej,
czy zaglada tu ktos kto studiuje w jakims studium policealnym?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolo Re: studium turystyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:04
      Chyba masz znajomosci i juz prace zalatwiona, ze bierzesz sie za chyba
      najpopularniejszy kierunek na studium :P
      • Gość: fajka Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:39
        hm,nie mam ani znajomosci ani pracy...
        chce zrobic studium i udac sie po dwoch latach na studia w tym kierunku...
        • Gość: filo Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:05
          A dlaczego chcesz tracić czas na studium? Nie chcesz od razu studiować?
          • Gość: fajka Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:09
            stad wlasnie chcialam poznac opinie kogos kto sie tak uczy
            chcialabym w czasie studium podszkolic jezyki i nie wiem czy jest to oplacalne
            • Gość: kaja Re: studium turystyka IP: *.idc.net.pl 28.12.06, 15:23
              lepiej od razu idz na studia, tam podszkolisz jezyki, n chyba ze totalnie nic
              nie umiesz z przynajmniej jednego jezyka, ale w to raczej watpie
              • Gość: fajka Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:58
                hm,nie wiem,mam jeszcze troche czasu na decyzje a takie dno kompletne nie jestem
                znow,umiem w zasadzie 2 jezyki
                • hmmm11 Re: studium turystyka 30.12.06, 08:47
                  słuchaj leppiej idz odrazu na studia !! po studium stracisz 2 lata a na
                  studiach jeden rok wiecej i masz licencjata i wyższe wykształecenie do cv !!
                  pozatym po studium czym sie wyróżniasz na rynku pracy ?? po studium ... oki ale
                  przewodnik !! bo żeby w biurze pracować to inna bajka ....
    • no_elle Re: studium turystyka 02.01.07, 12:36
      Jak chcesz studiować turystykę to dobra jest WSG w bydgoszczy. Możesz zrobić
      lic. albo mgr. Angielski obowiązkowo dla wszystkich drugi i trzeci jęz. do
      wyboru. Praktyki w kraju i zagranicą. Dobra jest też WSH w Gdańsku.
    • Gość: ggggg Re: studium turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:46
      Studium warto tylko wówczas, gdy chcesz studiować coś innego lub nie zamierzasz
      studiować w ogóle. A tak to stracisz 2 lata, a później na studiach nawet Ci
      ocen nie przepiszą. Lepiej idź na studia licencjackie, a języków ucz się oprócz
      tego.
    • malina862 Re: studium turystyka 02.01.07, 17:27
      Gość portalu: fajka napisał(a):

> Hej,
      > czy zaglada tu ktos kto studiuje w jakims studium policealnym?

Studium?dziś nie przedstawia żadnej wartości.W dzisiejszych czasach nawet
      największy kretyń szczyci sie że studiuje.Jeśli masz mature,nigdzie się nie
      dostałeś a brakuje Ci kasy na jakieś studia dzienne,radze poszukać roboty i
      studiować coś zaocznie.Studium to strata pieniędzy.
      • Gość: kaja Re: studium turystyka IP: *.idc.net.pl 11.01.07, 20:53
        a turystyke zdecydowanie polecam na AWFach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka