Gość: Magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:43 czemu ludize uważają,ze studia to najlepszy okres w zyciu człowieka?siedzenie na uczelni od 8 do 20 oid poniedziałku do piątku, kucie, brak czasu, to ma być najlepszy okres???wolne żarty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tak to jest Re: najlepszy okres??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:03 Niektórzy mają wolne na studiach wierz mi... Ja jednak wolę się teraz napracować, by później nie narzekać, jakie to mamy w Polsce ogromne bezrobocie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najlepszy okres??? IP: *.bumc.bu.edu 20.02.07, 23:10 bo pozniej tez nie ma lekko))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: najlepszy okres??? IP: *.autocom.pl 21.02.07, 09:40 A ja wolę teraz mieć najlepszy okres w życiu bo poźniej co się nie będzie robiło to i tak łatwo nie będzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: najlepszy okres??? IP: *.chello.pl 22.02.07, 23:39 byleby w dzieci nie wpasc Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: najlepszy okres??? 23.02.07, 13:15 U mnie to był najlepszy okres, bo właściwie juz się kończy powoli. Pierwsze trzy lata były najwspanialsze. Teraz to tak średnio, sporo ludzi sie wykruszyło i niestety niedługo trzeba będzie zacząc pisać pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eufo Re: najlepszy okres??? IP: *.toya.net.pl 23.02.07, 13:17 Jeszcze jak rodzice Cię utrzymują i dają kasę na wszystkie potrzebne do szczęścia rzeczy to w ogóle jest super. A jak ktoś lubi się uczyć, ślęczeć pół nocy nad ksiązkami to wprost raj dla niego. Pomyśl sobie, że jak skończysz studia to dopiero dopadnie Cię nudna szara rzeczywistość, np. koszmarna praca lub jej poszukiwania... Już nie będzie tak fajnie, dlatego ciesz się, że jesteś jeszcze na uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: najlepszy okres??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:55 kiedy ja sie nie moge już doczekać,az skończę studia i wyprowadzę się od starych!!!!chce zacząc żyć wg swoich zasad, nie ich Odpowiedz Link Zgłoś
ona860 Re: najlepszy okres??? 23.02.07, 16:26 to wszystko zalezy od towarzysrwa na studiach,jesli ludzie sa spoko to jest fajnie,a ja mam taka sytuacje ze studiuje w innym miescie i w domu juz nie mieszkam..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś