Dodaj do ulubionych

DZIENNIKARSTWO-KTO??

21.09.05, 11:14
Kto za parę dni podobnie jak ja zaczyna ten kierunek?:)
Obserwuj wątek
    • n_nicky Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 21.09.05, 18:09
      ja :)
      • johnnnyy Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 21.09.05, 23:46
        Jak chcesz tp podłącz się do mni
        • johnnnyy Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 21.09.05, 23:47
          Jak chcesz to podłącz się do mnie na gg:6043197 :D
    • ak_foto Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 22.09.05, 11:06
      Ja również:)
      • wisnia_p Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 30.09.05, 13:15
        pozdrawiam ja także,
        macie już plan zajęć?
        na dniach adaptacyjnych nie zdążyłym go wziąć, teraz siedze na chacie ( daleko od wrocławia), na stronach katedry też jeszce plan się nie pojawił, a ja wracam dopiero w niedziele, czy ktos móglby podać plan na
        poniedziałek?
        • johnnnyy Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 30.09.05, 16:39
          Zgłoś się do mnie na gg...tak koło 21 będę dostępny to podam Ci ten
          plan...gg:6043197...a tak wogóle to to plan wywieszony jest już na Pocztowej i
          dowiedziałem się,że od dziś ma być na necie...nic takiego się nie stało:/
          • umbradomini1 Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 30.09.05, 17:57
            w zeszłym roku był w piątek 1.10, ale go w niedzielę zmienili:) a teraz nic-
            czekam i czekam....
            • ak_foto Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 30.09.05, 19:51
              Ja też dzisiaj spisałem z Pocztowej. Nawet nie jest tak źle - tylko 2 razy w
              tygodniu zajęcia będą się kończyć po 19, a z wyspaniem się też nie powinien być
              problem-8:50 w poniedzialek to też nie jest taka straszna pora, prawda?;) Z tego
              co wiem to Johnny ma plan tylko dla swojej grupy, ale jakby ktoś potrzebował
              skan tego dla wszystkich grup to dajcie znać tu albo na gazetowy mail-mogę podesłać.
              • umbradomini1 Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 30.09.05, 20:29
                Ak, Wy pewnie będziecie mieli taki plan jak my rok temu, bo ta 8.50 w
                poniedziałek jest jak koszmar:) a wolne macie? bo drugi rok nic- cały tydzień
                nauki, choć mało tego (oprócz poniedziałku)
                Powodzenia i do zobaczenia na Pocztowej;)
                • ak_foto Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 30.09.05, 20:39
                  Moja grupa ma 8:50 - 12 w poniedzialek. Koszmar pewnie trochę tak, ale mieszkam
                  niedaleko Borna, więc pośpię trochę dłużej ;) Wtorek to języki 8-12, środa
                  12-19.10, czwartek 8.30-20, piątek 10-13.30. Nie jest źle :)
                  • umbradomini1 Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 01.10.05, 07:45
                    Coś mi się widzi że się nie wysili z planem:) bo (nie patrząc na ćwiczenia, bo
                    byłem w kilku grupach plan był taki sam), tyle, że dzięki roszadom z językiem
                    miałem wolny wtorek i czwartek od 15 , bo się zapisałem do ludzi z historii w
                    poniedziałki i środy;) A ja też mieszkam raczej blisko Borna i się nie
                    wyrabiałem na początku:( potem już spoko:) No i Wy macie dobrze, bo "za naszych
                    czasów" (buhahaha) w piątki od 16 do 19 były wykłady- i wszyscy prawie byli:)
    • johnnnyy Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 30.09.05, 20:42
      ...a możesz powiedzieć jakt to jest z biblioteką i tymi sprawami...bo nie
      mieliśmy jeszcze szkolenia bibliotecznego... i co z książkami...dostaniemy
      jakiś spis?Lepiej kupowac podręczniki czy opierać się tylko na kserowaniu i
      notatkach?Dzięki z góry za odpowiedz.Pozdrawiam
      • umbradomini1 Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 01.10.05, 07:48
        Spis będzie od każdego wykładowcy- jak masz za dużo kasy, to kup, ale w
        bibliotekach w mieście jest wszystko(na Pocztowej mniej, bo dopiero od zeszłego
        roku działa). Na szkolenie trzeba iść, bo później mogą nie zaliczyć semestru,
        no i dobrze się na Szajnochy do Głównej zapisać...a notatki? chdź na wykłady,
        pisz, nie gadaj, będzie dobrze;) no i kserówki- nawet wykładowcy pożyczali nam
        książki, jak w bibliotekach nie było lub sami na ksero zostawiali z dobrej
        woli. Dobrze będzie;)
        • ak_foto Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 01.10.05, 17:49
          A tak apropos tej Pocztowej to mamy tam zajęcia raptem raz w tygodniu i to
          takie, które innym razem są na Borna z innym wykładowcą (!). Chodzi konkretnie o
          kom. społeczną. We środę na Borna prowadzi ją dla całego roku K. Stasiuk a dzień
          później, na Pocztowej, A. Tyszkiewicz już tylko dla mojej grupy.
          • umbradomini1 Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 01.10.05, 19:05
            A możesz mi na maila Wasz plan podesłać? bo Stasiuk prowadzi kom. przez semestr
            na wykładach, a potem bierze ćwiczenia i w czerwcu jest big egzamin z całego
            roku, podobnie jak z filozofii i języka wypowiedzi dziennikarskiej:)
        • n_nicky Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 01.10.05, 23:23
          Właśnie trwają zapisy do biblioteki na Szajnochy-ja przypadkiem wstąpiłam tam w
          czwartek, który okazał się pierwszym dniem zapisów , zresztą chyba nie każdy o
          tym wiedział(a może jeszcze nie każdy dostał indeks), bo poza mną nie było
          nikogo. Studentów z 20zł w portfelu przyjmują na korytarzu na 1 piętrze ;)

A plan zajęć nawet niezły :) też zwróciłam na to uwagę, że mamy jeden przedmiot
          z dwoma wykładowcami, w dwóch różnych miejscach..
          • umbradomini1 Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 02.10.05, 07:14
            to jest normalne- my, oprócz komunikacji, mieliśmy tak z filozofią i ,jako
            jedyna grupa, językiem wypowiedzi dziennikarskiej...ale i tak było spoko...
            nicky, Ty farciaro, ja stałem ponad 30 minut kiedyś:( aha- można się też przez
            net zapisać, a potem iść i odebrać kartę, i dać kasę....
            • johnnnyy Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 07.10.05, 22:24
              Ja tam nie mam powodu do narzekań...My life is brilliant...że tak to ujmę...co
              z tego,że trzeba stać w kolejkach...wbrew pozorom to też może być fajne
              doświadczenie...i na wykłady zamierzam chodzić...po to tu przyjechałem żeby się
              czegoś nauczyć...chociaż nie tylko...no w każdym razie kończe...zmęczony
              jestem...przepraszam za brak sensu w moje wypowiedzi;D
              • n_nicky Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 07.10.05, 23:02

>przepraszam za brak sensu w moje wypowiedzi;D
                heh chyba znam powód ;o)
                • ak_foto Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 07.10.05, 23:14
                  Planu nie mogłem podesłać, bo padł mi internet w sobotę a w niedzielę już byłem
                  we wrocławiu. Obawiam się, że ja też nic sensownego o tej porze dziś nie
                  napiszę, więc idę spać :) Pozdrawiam cały I rok ;)
                • johnnnyy Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 07.10.05, 23:46
                  > heh chyba znam powód ;o)
                  Taaa...no,a uświadomisz mnie?:D Bo ja powodu nie znam:(...a co do studiów to
                  już w przyszły czwartek mam nadzieję zdobyć jakąś pozytywną ocenke z
                  Komunikacji Społecznej...aaa i ja też pozdrawiam cały rok,a w szczególności tą
                  część,którą zdążyłem już polubić:D
                  • umbradomini1 Re: DZIENNIKARSTWO-KTO?? 08.10.05, 18:12
                    ocenkę? człowieku, tu nie ma ocen ot tak sobie, jak masz referat, to najwyżej
                    lecisz o pól oceny do góry na koniec:) ja właśnie skończyłem recenzję na
                    poniedziałek pisać, przeczytałem Dziennik 1954 Tyrmanda, no i zaraz zabieram
                    się za resztę- jestem przerażony tym nawałem nauki i pozycji bibliograficznych
                    do egzaminów, no i jeszcze zacząłem się uczyć rosyjskiego i nie wiem, kiedy na
                    wszystko czas znajdę, a zajęcia to mam najczęściej przez 7-8 godzin dziennie, a
                    chcę dalej naukowe- ratunku! no i słyszałem, że Szanowna Komisja Akredytacyjna
                    dowaliła nam, 2 rokowi, kilka godzin, byśmy się nie nudzili, tak że zajęcia
                    mamy codziennie, uffff....pożaliłem się, teraz czas na naukę, a potem luz
                    wreszcie:)
                    pozdrawiam i jak chcecie notatki w jakiś sposób uzyskać, to piszcie na maila:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka