karioka87 23.02.07, 09:01 Czy stypendium jest blokowane aż do oddania indeksu? Tzn chodzi mi o to czy najpierw kochane władze uczelniane muszą zobaczyć wszystkie wpisy, że zasilić moje konto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: stypendium IP: *.chello.pl 23.02.07, 09:11 Nie rozumiem pytania. Przecież stypendium jest przyznawane po zobaczeniu indeksu, bo jak inaczej policzyć średnią? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karioka Re: stypendium IP: *.137.unknown.vectranet.pl 24.02.07, 10:44 nie dodałam, że socjalne =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 10:50 Z tego, co się u nas (słabo) orientuję, stypendium socjalne podobnie jak naukowe przyznawane jest na cały rok, więc nikomu do (nie)złożonych wpisów po pierwszym semestrze. Podejrzewam jednak, że na każdej uczelni mogą obowiązywać trochę inne zasady, warto więc, żebyś napisała, co i gdzie studiujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: stypendium IP: *.chello.pl 24.02.07, 15:16 a u nas socjalne rozliczanejest co pol roku. czyli co pol roku stoimy w kolejce z wszystkimi dokumentami!! i oczywiscie dalej majac status studenta- cvzyli po sesji :)) dlatego warto dowiedziec sie jak jets na wlasnej uczleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: stypendium IP: 217.197.79.* 24.02.07, 19:25 jeśli nie oddasz indeksu zostajesz skreślony z listy studentów a wtedy stypendium na pewno nie zobaczysz, chybaze na uczelni jest rozliczenie roczne, ale to rzadk osię zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: stypendium IP: *.chello.pl 24.02.07, 20:10 Nie wiem, czy rzadko, moi znajomi na sześciu uniwerkach takie mają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: stypendium IP: *.chello.pl 24.02.07, 22:28 U mnie na Akad. Medycznej w Lbl dają stypke i nie czekają na indeksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karioka Re: stypendium IP: *.137.unknown.vectranet.pl 25.02.07, 11:08 Studiuję na UMCS-ie, ale już się dowiedziałam jak to jest. Faktycznie socjalne przyznawane jest na cały rok. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś