Gość: yar IP: *.piekary.net 04.03.07, 18:28 Jak trudno dostac sie i utrzymac na wydzialach oraz jak na nich ogolnie jest? - Inzynieria Materialowa i Metalurgia - Inzynieria Srodowiska i Energetyka - Organizacja i Zarzadzanie Zdaje mate na podstawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ave Re: Politechnika Śląska IP: *.broker.com.pl 05.03.07, 01:20 Z polibudą (jakąkolwiek) jest tak - łatwo się dostać trudniej utrzymać. Jeżeli idziesz tu tylko po to żeby zdobyć jakiś papierek bez jakiegokolwiek wysiłku to odpuść sobie na starcie, bo szkoda się męczyć. Idź sobie zamiast tego do jakiegoś studium albo do jakiejś prywatnej szkoły. Niezależnie od kierunku, na pierwszym roku zawsze odpada do 20% ludzi. To nie LO, tutaj nikt po tobie nie będzie płakał jak będziesz miał problemy album. Nie wierz nikomu kto wmawia ci, że na jakimś kierunku nie trzeba nic robić - wierutna bzdura. Generalnie na polibudzie jest tak, że wszędzie trzeba się uczyć - po prostu na jednych kierunkach uczysz się materiału łatwiejszego do opanowania, a na innych trudniejszego w opanowaniu. Co do wymienionych wydziałów, to mam na nich znajomych i nikt jakichś problemów nie ma (chociaż narzekają wszyscy:P - bo ponarzekać zawsze można) Jeżeli chcesz cokolwiek robić i się dostaniesz, to myślę że nie powinieneś mieć większych problemów z utrzymaniem się. Problem stanowi tylko ta matematyka podst, którą zdajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomikus Re: Politechnika Śląska IP: *.devs.futuro.pl 05.03.07, 20:02 Jesteś po LO czy technikum? Bo musisz się liczyć z tym, żę nawet jak w miarę zdasz tę nmatmę na podstawowym i załapiesz się na jakiś wydział...pewnie nie oblegany bo z podstawowym poziomem na jakiś konkret nie masz szans, to po matmie w LO będą kłopociki już przy pierwszej sesji. No chyba że po mat-fiz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Politechnika Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 00:17 e tam, bzdury pleciesz, ja bylem po LO, po profilu humanistycznym, dostalem sie na AEiI i jestem na 6semestrze, jak sie nauczysz to zdasz. Odpowiedz Link Zgłoś