Gość: ola IP: *.asta-net.com.pl 18.04.07, 08:09 na jakiej państwowej uczelni public relations jest specjalizacją ??? jak na razie nigdzie nie znalazłam, tylko same prywatne uczelnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taka Re: public relations IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 10:23 bo ten kierunek szkoły państwowe mają zazwyczaj na podyplomówce. Możesz zajrzeć sobie do informatora, aczkolwiek szczerze odradzam ten kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: public relations IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:03 a dlaczego odradzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nita Re: public relations IP: 89.242.130.* 20.04.07, 12:43 no wlasnie, dlaczego odradzasz? tez jestem bardzo zainteresowana tym kierunkiem, dlatego ciekawia mnie rozne zdania na temat tych studiow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kll Re: public relations IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 17:25 do tej pracy niezbędne sa szczególne predyspozycja i oczywiście znajomości bardzo mile widziane:) Pracy jest dużo, nie 8 godzin i do domu tylko tyle ile trzeba. Trzeba doskonale umieć radzić sobie ze stresem, mieć "gadane", i oczywiście podstawy typu wysoka kultura osobista, bycie reprezentatywnym (tzn wygląd zewnętrzny b.ważny). A najśmieszniejsze jest to ze aby dostac prace za pensje za którą da sie wyżyć to niezbędne jest już kilkuletnie doświadczenie na takim stanowisku.wiec "Koło sie zamyka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: public relations IP: 89.242.29.* 20.04.07, 20:04 kultura osobista, prezentacja, praca dluzsza niz tylko 8h i kilkuletnie doswiadczenie to wymagania nie tylko w dziale pr ale na dzien dzisiejszy w wiekszosci zawodow. tak wiec argumenty przeciwko pr sa argumentami przeciwko pracy w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
ansana Re: public relations 19.04.07, 17:07 Na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, chyba na ekonomi jest specjalizacja publicystyka ekonomiczna i public relations. Radzę sprawdzić na stronach uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: public relations 20.04.07, 19:12 Na dziennikarstwie i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Wrocławskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: public relations IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 00:53 na filologii polskiej w łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: public relations IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:04 akademia ekonomiczna w Katoicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddd Re: public relations IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:48 jest an UJ na dziennikasrtwie po trzecim roku można wybrać tę specjalność, i na wrocławskim też jest specjalność public relation i też takie same zasady jak na UJ, kierunek wg mnie ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: public relations IP: *.4web.pl 01.05.07, 18:13 filologia polska Uł, kody komunikacji społecznej - PR Odpowiedz Link Zgłoś