Gość: ania IP: 80.51.245.* 28.05.07, 10:11 obrona już za 2 tygodnie. boje sie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: obrona IP: *.cnb.com.pl 28.05.07, 13:19 Moja za +/- miesiąc. Zobaczysz, będzie dobrze. :) Skądinąd wydaje mi się, że promotor musiałby być wybitnie wredny, żeby za bardzo na obronie męczyć, jak wam sie współpraca układała, to to będzie raczej formalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asphyx Re: obrona IP: *.aster.pl 28.05.07, 13:28 ja mam obronę za miesiąc ale dyplom muszę złożyć za 2 tyg., pie..a dostaję od gapienia się w monitor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: obrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:47 Mam pytanie:promotor który prowadzi proseminaria, będzie prowadził także seminaria?I czy on będzie również na obronie? jacy wogóle są promotorzy...ja mam babke i nie układa mi się z nią nallepiej i boje się ,że potem będzie wredna///Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: obrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 19:00 dziwie sie qrwa wam jak mozna sie bac obrony...nie znam przypadku zeby na obronie w polsce kogos udupiono...wiec jak sie qrwa mozna bac obrony tchorze?????? skoro sie boicie obrony to w zyciu sobie nie poradzicie bez mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: obrona IP: *.aster.pl 28.05.07, 19:05 Widac u Ciebie obrona to formalnosc. U mnie pytają z całego zakresu studiów, a na każde pytanie trzeba odpowiedzieć. Zdarza się, że ktoś oblewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asphyx Re: obrona IP: *.aster.pl 28.05.07, 21:39 obronę można oblać, ale są to generalnie rzadkie przypadki, mnie bardziej wku.wia pisanie tej zasranej pracy dyplomowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: obrona IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:26 O mamo, trochę zbyt ogolne pytanie, bo promotorzy - uwaga! - też są ludźmi i każdy jest inny. Podobnie nikt ci nie odpowie, czy osoba prowadząca proseminarium będzie prowadziła i seminarium mgr. Dwie rzeczy są natomiast pewne: tak, promotor będzie na obronie. I tak, jeśli potencjalna promotorka jest wredna, lepiej poszukaj innej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: obrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:10 Jest chyba taka zasada (albo przepis) ze semnarium moga prowadzić tylko prof. Natomiats proseminarium moze już dr. Takze jesli na proosem miałas dr , to raczej nie bedzie mógł prowadzić semina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: obrona IP: *.chello.pl 29.05.07, 08:53 Nie ma takiej zasady, chodzę na seminarium do pani dr - owszem, generalnie seminaria mgr prowadzą profesorowie, ale za zgodą władz może to robić również doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville wyjaśnienie 29.05.07, 08:15 Obrona - bronić można pracy doktorskiej. Jeśli chodzi o licencjat czy magisterium nei ma obrony, tylko EGZAMIN. Na egzaminie moga pytać z zakresu całych studiów, choć zazwczaj pytania są związane z tematyką pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: obrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:37 Dzięki za odpowiedzi...musze przemyśleć zmiane promotorki. Mam jeszcze jedo pytanie jak jest z pisaniem pracy na poziomie licencjatu...moja pro zażyczyła sobie projekt...czy są od tego jakieś odstępstwa?///Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: obrona IP: *.chello.pl 29.05.07, 16:43 To chyba od kierunku zależy... Odpowiedz Link Zgłoś