Gość: lola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:53 Czy ktos z was studiuje dwa kierunki jednoczesnie? Kiedy zaczeliscie nowy kierunek? Dajecie jakos rade jeszcze ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: dwa kierunki IP: *.chello.pl 29.05.07, 00:27 Milion tematów tu już o tym było, poszukaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurekzięba Re: dwa kierunki IP: *.autocom.pl 30.05.07, 18:13 Ja zamierzam zacząć teraz nowy kierunek, mam 23 lata prawie. Z powodw pewnych opoźnień na kierunku pierwszym jestem w sumie na 2gim roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtu Re: dwa kierunki IP: *.aster.pl 30.05.07, 21:40 farmacja na1,technologia żywności na2 ..mam juz troche doświadczeń, wiec chetnie odpowiem na pyt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfect_strange Re: dwa kierunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:39 Dziennie studiuję kosmetologię (1rok), zaocznie biotechnologię (3rok). Nie dałabym rady 2 kierunków dziennie. Nauki jest bardzo dużo. Mało czasu na cokolwiek. Szkołę mam praktycznie codziennie. Na szczęście jeszcze tylko miesiąć:) Nie zamierzam robić magisterki z biotechnologii przynajmniej teraz, bo ten rok pokazał mi, że nie można mieć wszystkiego na raz. Zależy jakie 2 kierunki chcesz sudiować. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: dwa kierunki 30.05.07, 22:42 Politologia na 3 roku socjologii. Dawałem radę, mimo że oba kierunki dziennie. Teraz kończę socjologię, kontynuuję politologię, i jeszcze pracuję. Nie warto studiować 2 kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: dwa kierunki 30.05.07, 23:03 Szkoda czasu. Zamiast tego można robić inne przyjemniejsze bądź bardziej przydatne czy pożyteczne rzeczy. No chyba że ktoś lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dwa kierunki IP: *.chello.pl 30.05.07, 23:10 No to ja własnie lubię, czerpię z tego przyjemność oraz widze przydatnośc takiego posunięcia.;) Może dlatego, że studiuję kierunki trochę bardziej od siebie odległe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: dwa kierunki IP: *.eranet.pl 31.05.07, 11:30 Ja zaczełam dwa kierunki od pierwszego roku.studiuje dziennie kulturoznawstwo i w innym miescie zaocznie produkcje filmowa i telewizyjna. Podczas sesji,gdy jest kilkanascie egzaminow do ogarniecia moze i nie jest wesolo,ale ogolnie jestem zadwolona i gdybym miala drugi raz podejmowac decyzje,wybralabym tak samo.a czas na przyjemnosci tez mozna znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: gabi, gdzie studiujesz? IP: *.eranet.pl 31.05.07, 18:11 Kulturoznawstwo w Wawie,a produkcje w łódzkiej Filmówce. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_spin Re: gabi, gdzie studiujesz? 31.05.07, 18:18 gdy skladalas papiery na studia,to jedna uczelnia "wiedziala" ze jednoczesnie zaczynasz od 1 roku drugi kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: gabi, gdzie studiujesz? IP: *.eranet.pl 04.06.07, 23:22 Nie :)Na jednych mialam rekrutacje w czerwcu,a na drugich pod koniec wrzesnia :) Odpowiedz Link Zgłoś