leonidas1987 05.06.07, 08:45 kiedy macie egzamin z Fizyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodka_vendetta Re: Do studentów I roku PAM LEK 07.06.07, 13:26 JA miłam egzamin z biofizyki ,o egzaminie z fizyki nie słyszałam co prawda studuje na warszwskiej a.m ale fizyki to chyba nigdzie nie ma jest biofizyka Odpowiedz Link Zgłoś
leonidas1987 Re: Do studentów I roku PAM LEK 10.06.07, 21:36 zamiast sie madrzyc po Warszawsku omin ten watek. srtednio rozgarniety student AM wie o czym mowa. |No chyba ze Warszawa ma inna nomenklaure w tej materii. Nie pozdrawiam bo i po co.. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenka.zet Re: Do studentów I roku PAM LEK 11.06.07, 09:12 Uspokój się chłoptasiu i nie naskakuj tak na ludzi. I jeżeli uważasz się za srednio rozgarniętego, to zastanów się skąd w tobie tyle agresji i zacznij z tym coś robić. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: Do studentów I roku PAM LEK 11.06.07, 18:19 hehe czytam i oczom nie wierze...jakas suczka skacze do wodza ..asio ..fuj by sie chcialo powiedziec.. LENIO zgubilam twoje gg..daj namiar Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: Do studentów I roku PAM LEK 11.06.07, 18:23 i jeszcze jedno dla tych "rozgarnietych suczek ::):) nie piszcie ze zdajecie egzam z anatomii bo to nie będzie prawda na 1 roku /zalezy gdzie/jest egzamin z anatomii prawidłowej :):) A nawiasem mówiąc jak ktos ma anatomię nieprawidłową niech szuka przyczyn w swoim drzewie rodowym, a nie wymadrza sie na forum..medyki z Bozej łaski Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: Do studentów I roku PAM LEK 13.06.07, 21:46 examin z biofizyki był 5 czerwca a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś