Gość: kementari IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:25 czy ktoś może mi polecić dobrą szkołe ze specializacja turystyka. Njalepiej w stolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bagata Re: turystyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 10:14 Polecam Wyższą Szkołę Hotelarstwa i Turystki, na ulicy Chodakowskiej. Mimo bardzo zlego położenia jest ona w stolicy. Naprawdę polecam, jak narazie jest tam tylko licencjat ale już w przyszłym roku ma być magister. Oprócz tego jest szkoła na Naokowskiego, teżturystyka. Nie polecam Białobrzeskiej i Świeradowskiej - bardziej ekonomia niż turystyka. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: turystyka IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 09.06.03, 17:31 Ja ukonczylam szkole na Chodakowskiej a pozniej na Bialobrzeskiej, zadnej nie polecam. Kazdy glupek moze te szkoly skonczyc, niektore egzaminy sa parodia egzaminow. Szlag czlowieka trafia jak sie stara dobrze przygotowac sam do egzaminow a dookola niego tylko cwaniaki ktore kombinuja jak zdobyc czyjes notatki i tylko sciagnac,po czym dostaja czesto lepsza ocene niz osoba ktora uczciwie sie uczyla. Wykladowcy tez nie przykladaja sie zeby ta wiedze sprawdzic dobrze,bo nie bardzo im sie chce,albo maja taki nakaz od wladz szkoly, ze za duzo placacych kase studentow odpasc nie moze. Niestety kiedy ja zaczynalam studiowac turystyke nie bylo innej mozliwosci jak tylko szkola prywatna (Awf jeszcze ale tam bylo 34 miejsca). Odpowiedz Link Zgłoś
dorotace Re: turystyka 09.06.03, 20:29 Ja słyszałam o turystyce na SGGW - egzaminy z geografii i języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagata Re: turystyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 07:19 Tak, oczywiście ...na SGGW i na SGH ake wszędzie jest po 30 miejsc :-) Na AWF- ie też jest tylko 60 i to trzeba zdaćegzamin sprawnościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: turystyka IP: *.ofi.pl 13.06.03, 15:30 Cześć! Ja studiuję w Wyższej Szkole Tuystyki i Rekreacji w Warszawie.Szkoła mieści się na Marymonckiej, na terenie AWFU.Muszę przyznać że jest wysoki poziom i ciężko jest się utrzymać ale w tym roku zajeła on pierwsze miejsce wśród tego typu szkół.Jeśli jesteście zainteresowani szczegółowymi informacjami na temat tej szkoły to zapraszam na stronę www.wstir.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś