IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:25

czy ktoś może mi polecić dobrą szkołe ze specializacja turystyka. Njalepiej w
stolicy.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bagata Re: turystyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 10:14
      Polecam Wyższą Szkołę Hotelarstwa i Turystki, na ulicy Chodakowskiej. Mimo
      bardzo zlego położenia jest ona w stolicy. Naprawdę polecam, jak narazie jest
      tam tylko licencjat ale już w przyszłym roku ma być magister.
      Oprócz tego jest szkoła na Naokowskiego, teżturystyka. Nie polecam
      Białobrzeskiej i Świeradowskiej - bardziej ekonomia niż turystyka.
      Powodzenia
      • Gość: Nemo Re: turystyka IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 09.06.03, 17:31
        Ja ukonczylam szkole na Chodakowskiej a pozniej na Bialobrzeskiej, zadnej nie
        polecam. Kazdy glupek moze te szkoly skonczyc, niektore egzaminy sa parodia
        egzaminow. Szlag czlowieka trafia jak sie stara dobrze przygotowac sam do
        egzaminow a dookola niego tylko cwaniaki ktore kombinuja jak zdobyc czyjes
        notatki i tylko sciagnac,po czym dostaja czesto lepsza ocene niz osoba ktora
        uczciwie sie uczyla. Wykladowcy tez nie przykladaja sie zeby ta wiedze
        sprawdzic dobrze,bo nie bardzo im sie chce,albo maja taki nakaz od wladz
        szkoly, ze za duzo placacych kase studentow odpasc nie moze. Niestety kiedy ja
        zaczynalam studiowac turystyke nie bylo innej mozliwosci jak tylko szkola
        prywatna (Awf jeszcze ale tam bylo 34 miejsca).
    • dorotace Re: turystyka 09.06.03, 20:29
      Ja słyszałam o turystyce na SGGW - egzaminy z geografii i języka.
      • Gość: bagata Re: turystyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 07:19
        Tak, oczywiście ...na SGGW i na SGH ake wszędzie jest po 30 miejsc :-) Na AWF-
        ie też jest tylko 60 i to trzeba zdaćegzamin sprawnościowy.
    • Gość: Patrycja Re: turystyka IP: *.ofi.pl 13.06.03, 15:30
      Cześć!
      Ja studiuję w Wyższej Szkole Tuystyki i Rekreacji w Warszawie.Szkoła mieści się
      na Marymonckiej, na terenie AWFU.Muszę przyznać że jest wysoki poziom i ciężko
      jest się utrzymać ale w tym roku zajeła on pierwsze miejsce wśród tego typu
      szkół.Jeśli jesteście zainteresowani szczegółowymi informacjami na temat tej
      szkoły to zapraszam na stronę www.wstir.edu.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka