nudanudanuda 30.06.07, 18:50 Jak wygląda test na MISH? Strona internetowa nie przedstawia raczej precyzyjnych informacji (i nie chodzi mi tu o pytania:P). Oprócz tego, że jest pisemny to na czym jeszcze polega? Można się na niego jakoś przygotowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jocelyne Re: MISH na UW test 07.07.07, 14:01 test jest dopiero od tego roku i dlatego nikt nic nie wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwitnaca.wisnia Re: MISH na UW test 11.07.07, 20:30 Co prawda mnie ten test nie obejmuje, bo dostałam się dzięki olimpiadzie, ale na innych forach (grono.net, IRK-forum) przeczytałam, że liczy się umiejętność czytania ze zrozumieniem. Test ma sprawdzać umiejętność kojarzenia pojęć itd itd, raczej bez szczegółowych dziwactw.. Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: MISH na UW test 11.07.07, 23:24 Życzę wszystkim powodzenia jutro! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: MISH na UW test 13.07.07, 21:33 Napiszcie proszę jak wyglądal test :) umieram z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
antwathienn Re: MISH na UW test 14.07.07, 19:09 Test predyspozycji był testem wiedzy i umiejętności ; ). Trochę pytań z historii, trochę czytania ze zrozumieniem, analizowania tabel, wykresów etc... Kilka "pytań z logiki" (nie wiem, jak to inaczej ująć ). I bardzo dziwna część dotycząca literatury, pełna fragmentów powieści tudzież poezji, tudzież esejów, które zostały pocięte, a my mieliśmy je złożyć w całość albo wiedzieć, jaki to utwór... 40 pytań. Test wielokrotnego wyboru. Nie wiem, czy zaspokoiłam ciekawość...? Odpowiedz Link Zgłoś
nudanudanuda Re: MISH na UW test 14.07.07, 22:07 ufff..jestem po teście.. zdałam,zdałam, zdałam-->jestem na 20 pozycji(co poczytuje sobie za pewien sukces:P )Niestety na MISH chyba nie pójdę, bo nie chce;] Mam nadzieję, że podjęłam decyzję słuszną (a nie lubię żałowac rzeczy) Hmm...akurat częśc literacką postrzagam jako najłatwiejszą. Natomiast wykresy i zadanie z korelacją poważnie mnie zaniepokoiło. Po pierwsze nie umiem odczytywac wykresów. Po drugie nie wiem, co to korelacja:P Odpowiedz Link Zgłoś
troskliwy_mis3 Re: MISH na UW test 16.07.07, 15:47 jak to jesteś dwudziesta? miejsca 1-28 mieli laureaci olimpiad. Odpowiedz Link Zgłoś
nudanudanuda Re: MISH na UW test 16.07.07, 23:17 Nie lubię się tłumaczyc... oj.. cóż.. 48-28 (olimpijczycy, którzy nie brali udziału w teście, gdyż jak wiesc niesie byli zwolnieni z całości postępowania rekrutacyjnego)=20 Odpowiedz Link Zgłoś