Dodaj do ulubionych

Studia zaoczne

05.07.07, 17:34
Mam pytanie odnoszące progu dostania sięna studia zaoczne. Czy jest on duzó
niższy aniżeli na dzienne. Chodzi mi głownie o UAM badź UW? z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Studia zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:33
      Ogolnie rzecz ujmujac prog jest raczej sporo mniejszy. Jesli jest w ogole. Majac
      w miare przyzwoicie napisana mature dostaniesz sie raczej bez problemow
      obojetnie na co. Wiem, bo studiuje zaocznie.
    • Gość: gipka Re: Studia zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:22
      up
      • Gość: mpi121 Re: Studia zaoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:49
        Mam napisane geo rozsz na 65% , pol (podst)na 71% i ang podst na 78%.
        chcaiałbym na stosunki międzynarodowe
        • Gość: Dugo Re: Studia zaoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:22
          No to na zaocznych będziesz na początku listy przyjętych zapewne, bo wyniki masz
          nienajgorsze
          • Gość: k Re: Studia zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:50
            jaki ponformowany
            wszedzie jest tak samo co?
            bzdura
            • Gość: Dugo Re: Studia zaoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:27
              > jaki ponformowany
              > wszedzie jest tak samo co?
              > bzdura

Pytanie było tylko u UW i UAM, a że moi znajomi studiują tam zaocznie i nawet na
              obleganej politologii UW nie było żadnego progu to z takimi wynikami to na pewno
              nie będzie problemu, najczęściej jest tylko wpis na studia, a jak jest te 1,5
              osoby na miesjce to i tak nie będą mieli lepszych wyników niż autorka wątku...
              • klaudiiiaw Re: Studia zaoczne 08.07.07, 18:36
                hmm ja mam pytanie odnosnie Opola, czy oplaca sie tam studiowac prawo zaocznie??
                czy lepiej w ogole nie podejmowac tych studiow? pytam poniewaz jestem skazana
                na to miasto, na dzienne sie nei dostane i nie wiem czy ma sens na zaoczne w
                Opolu bo lsyszalam opinie ze po nich o aplikacji moge zapomniec..:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka