mpi121 05.07.07, 17:34 Mam pytanie odnoszące progu dostania sięna studia zaoczne. Czy jest on duzó niższy aniżeli na dzienne. Chodzi mi głownie o UAM badź UW? z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Studia zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:33 Ogolnie rzecz ujmujac prog jest raczej sporo mniejszy. Jesli jest w ogole. Majac w miare przyzwoicie napisana mature dostaniesz sie raczej bez problemow obojetnie na co. Wiem, bo studiuje zaocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpi121 Re: Studia zaoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:49 Mam napisane geo rozsz na 65% , pol (podst)na 71% i ang podst na 78%. chcaiałbym na stosunki międzynarodowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: Studia zaoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:22 No to na zaocznych będziesz na początku listy przyjętych zapewne, bo wyniki masz nienajgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Studia zaoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:50 jaki ponformowany wszedzie jest tak samo co? bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: Studia zaoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:27 > jaki ponformowany > wszedzie jest tak samo co? > bzdura Pytanie było tylko u UW i UAM, a że moi znajomi studiują tam zaocznie i nawet na obleganej politologii UW nie było żadnego progu to z takimi wynikami to na pewno nie będzie problemu, najczęściej jest tylko wpis na studia, a jak jest te 1,5 osoby na miesjce to i tak nie będą mieli lepszych wyników niż autorka wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiiiaw Re: Studia zaoczne 08.07.07, 18:36 hmm ja mam pytanie odnosnie Opola, czy oplaca sie tam studiowac prawo zaocznie?? czy lepiej w ogole nie podejmowac tych studiow? pytam poniewaz jestem skazana na to miasto, na dzienne sie nei dostane i nie wiem czy ma sens na zaoczne w Opolu bo lsyszalam opinie ze po nich o aplikacji moge zapomniec..:/ Odpowiedz Link Zgłoś