Gość: jn IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.06.03, 21:25 kurwa!! wesprzyjcie mnie duchowo!! musze sie uczyc z tego okropnie nudnego podrecznika!!! jak ja to przetrrwam juz z 1 rozdzialu zrozumialem gdzies z polowe(a co bedzie dalej) ;(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~wojtas35 Re: wojtaszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 21:40 qrwa, walcz SYNU, walcz!!!! jesteśmy z Tobą!!! pieprzyć studia i tak fizyczni zwyciężą (przynajmniej na rynku pracy)!!! apel do prezydenta wszystkich Polaków: Wstrzymać wydawanie tytułów MGR. na okres 5 lat!!! i tak wszyscy będziecie bezrobotni, a wasze roczniki zostaną wykreślone!!! Stop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raans Re: wojtaszczyk IP: *.chello.pl 19.06.03, 23:47 skoro sie z niego uczysz (na egz wstepny jak sadze) to studia beda zwiazane pewnie przynajmneij czesciowo z tym co jest w wojtaszczyku (politologia, socjologia itp) wiec moze wybrales zly kierunek skoro narzekasz? moze warto isc na inne studia, gdzie o wojtaszczyka nawet sie nie otrzesz, a otarcie takie i to w sensie doslownym pewne jest na naukach polit. na UW ;-) pzdr raans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: wojtaszczyk IP: 213.199.238.* 20.06.03, 12:15 Jeśli wojtaszcyk cie wkurwia to znaczy tylko tyle że jesteś normalnym człowiekiem!!!!! i dobrze wybierasz kierunek studiów - po prostu wiesz że to wsztstko można napisać LEPIEJ I CIEKAWIEJ. Niech ktoś wreszcie napisze porządną książkę do wosu, żeby przestali nas katować tym cholernym wojtaszczykiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: librero Re: wojtaszczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 12:50 uuuuu! moje kondolencje. szczesliwie udalo mi sie przeskoczyc W. juz 2 lata temu w sesji zimowej, ale do tej pory ciarki mnie przechodza jak o tym pomysle :) WALCZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teoretyk prawa Lepszy Woś IP: *.toya.net.pl 20.06.03, 22:33 Zdecydowanie lepszą książkę do WOS-u wydał rektor WPiA UJ prof. Woś i s-ka. Książka jest naprawdę interesująca i napisana na bardzo wysokim poziomie. Autorami są m.in. byli sędziowie Sądu Najwyższego, więc pod względem merytorycznym nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balzakk Re: wojtaszczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 19:53 Walcz!! Jestem z toba (tez musze sie uczyc z tego ku****wa). Koszmar. Nawet podrecznik od matmy jest ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś