verdana6 21.07.07, 22:39 Złożyliście już dokumenty?- ja wybieram się we wtorek i chciałam spytać czy nie ma z tym problemu, są kolejki? A może spotkam we wtorek jakiegoś przyszłego studenta prawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klodeczek88 Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 10:53 hey. Jeśli zgromadzę już wszytskie dokumenty w poniedziałek, to może spotkamy się w tej "kolejce":)ale niestety nie ze studentką prawa...Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 12:17 Kolejek raczej żadnych nie ma. Ja dokumenty złożę koło środy, najpierw czeka mnie jednak przeprawa w dziekanacie WPPKiA związana z rezygnacją ze studiów - aż się trochę tego boję. Przyjemnej wizyty w dziekanacie na 7 piętrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
klodeczek88 Składanie dokumentów 22.07.07, 14:28 Vierundvierzig trzymam kciuki za Twoją przeprawę w dziekanacie:)Z opowiadań moich koleżanek wiem, że to nic strasznego...nie masz się czego bać;)Skoro nie ma kolejek to nawet lepiej, pewnie dokumenty złożę dopiero we wtorek albo środę.POzdrawiam Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_lbn Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 13:48 Też idę jutro złożyć te dokumenty. Jeszcze tylko muszę napisać życiorys. Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 14:06 jadę jutro - czyli w poniedziałek. mam nadzieję, że kogoś z was tam spotkam :] Odpowiedz Link Zgłoś
zarzyczkaa Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 15:20 jak do wtorku spłodze życiorys, zdobędę metrykę z czym mam niespodziewane kłopoty ;/ to bardzo być moze że spotkamy się w kolejce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 15:59 ten co jest na niego miejsce w okładce na dokumenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
klodeczek88 Składanie dokumentów 22.07.07, 16:16 ja jeszce nie dostałam, rzadnej okładki na dokumenty...kurczę... Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 16:22 może dostaniesz jeszcze w tym tygodniu. list z kulu dostajesz po potwierdzeniu wybranego kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
klodeczek88 Składanie dokumentów 22.07.07, 17:40 JUż się przestraszyłam...:)napewno dojdzie, mam nadzieje, że jutro:) a co będziesz studiować? Odpowiedz Link Zgłoś
lady69bird Składanie dokumentów 22.07.07, 18:37 Hmm przszyła studentka prawa?? :) koleżanka po fachu :D pozdrawiam :) PS. ja niestety muszę dokumenty wyslać pocztą, taka opcja chyba też jest możliwa, nie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
verdana6 Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 18:49 Na stronie było napisane , że można z tego co pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady69bird Re: Składanie dokumentów 22.07.07, 20:02 No to super w takiem razie :) Odpowiedz Link Zgłoś