Dodaj do ulubionych

nie zdałam poprawki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:26
z prawa, a zdawałam po raz 3, raz w terminie zerowym, potem we właściwym i
dziś, babka kazała mi przyjść 3 września,jakie mam sznse, że wtedy zdam?? ona
się na mnie uwzięła po prostu, z reszty przedmiotów mam czwórki i piątki
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: nie zdałam poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:35
      z jakiej ksiżki? piszesz czy odpowiadasz?
    • Gość: tępa_kredka o bosh IP: *.icpnet.pl 25.07.07, 13:50
      Jakby się na ciebie uwzięła, to byś nie miała tylu podejść.. 4 szanse?? Jakie
      masz sznase? Naucz się wreszcie!
      • Gość: studentka Re: o bosh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:12
        to egzamin ustny, ona ma spojrzenie bazyliszka-jak na mnie patrzy to nie wiem
        jak sie nazywam
        • Gość: someone Re: o bosh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:25
          lepiej weź się za harrego pottera bazyliszku, a nie za prawo :)
          • Gość: bar Re: o bosh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:30
            ojej
            • Gość: studentka Re: o bosh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 06:55
              ale jesteście...
              • Gość: posh Re: o bosh IP: *.icpnet.pl 26.07.07, 08:20
                Masz neostrade więc już nic nie pomoże... jedź do Niemiec zbierać szparagi, do
                czego zostałaś stworzona.
                • magdusijaa Re: o bosh 26.07.07, 17:18
                  mialam podobie:D srendnia mam okolo 4,5 az wreszcie znalazla sie taka/taki
                  (tego nie da sie jednoznacznie okreslic). wybrala sobie 15osob z 60, oczywiscie
                  wszytskie dziewczyny. najgorsze bylo ze nie egz tylko zal cwiczen. na domiar
                  wszystkiego robila wiele poprawek, ktorych nie dalo sie zdac bo zawsze
                  bylo "cos" w stylu niejednoznacznych danych. prof nie interweniowal na nasze
                  prosby: teksty w stylu- nauczcie sie wreszcie, a nie spojrzal na zadania i nasz
                  prace. efekt- nikt nie zdal. w nastepnym semestrze dziekan sie zgodzil na
                  zorganizowanie dodatkowj dla nas grupy z innym prowadzacym. zdali wszyscy na
                  5.0, 4.5.
    • Gość: Mecenas Re: nie zdałam poprawki IP: *.chello.pl 26.07.07, 17:42
      Jaki przedmiot/uniw. ?
      Powodzenia.
      • Gość: studentka Re: nie zdałam poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:16
        prawo rodzinne i opiekuńcze !!! na APS-ie
        • Gość: kropkowa-czarownic Re: nie zdałam poprawki IP: 213.77.121.* 28.07.07, 18:12
          No ładnie.. a ja się tam normalnie w październiku wybieram. :/
          ALE! Myślę, że sobie poradzisz.. musisz sobie poradzić, bo ja tam przecież idę.
          (!?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka