zerlinda 20.07.26, 18:12 Czy może ematka miała/ma tam dziecko w klasie dwujęzycznej? Jeżeli tak, to jakie wrażenie, polecacie? To jeszcze nie w tym roku ale może ktoś coś napisze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: VII LO im. Dąbrówki Poznań 20.07.26, 19:23 Znam dwoje dzieci, które były w tej klasie. Jeden chlopak jest obecnie na drugim roku studiów na politechnice poznańskiej, bardzo dobrze się czuł w klasie dwujęzycznej, jego rodzice mówili, że to bardzo fajne liceum. Drugie dziecko, córka znajomych ukończyła klasę 0 i I i odmówiła dalszej współpracy. Było jej bardzo ciężko uczyć się części teoretycznej fizyki i chemii po niemiecku. Zmieniła profil, poszła od drugiej klasy do innego oddziału w tym samym liceum. Zdała rozszerzoną matmę, idzie na politechnikę. Mama, moja znajoma, mówi, że szkoła bardzo fajna, super każda i wsparcie psychologa i pedagoga szkolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: VII LO im. Dąbrówki Poznań 20.07.26, 19:28 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czyli jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: VII LO im. Dąbrówki Poznań 20.07.26, 20:15 Wydaje mi się, że koleżanka z klasy mojego syna poszła do Dabrowki i z tego, co kojarzę, to jest zadowolona. Ale nie wiem, czy jest w dwujęzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś