Dodaj do ulubionych

konto studenckie

IP: *.informel.pl 25.07.07, 14:01
Słuchajcie, mam taki problem: chciałabym założyć sobie konto studenckie, bo
przecież pieniędzy z domu nie będę wozić w skarpetkach ani staniku. Napiszcie
jakie waszym zdaniem konta są najlepsze i dlaczego.
Obserwuj wątek
    • Gość: heart_attack Re: konto studenckie IP: *.eurocom.olkusz.pl 25.07.07, 15:03
      Ja mam konto studenckie w ING Banku Śląskim i jestem zadowolona , nie mogę
      porównywać do innych , bo nie mam specjalnego rozeznania , ale płacę co miesiąc
      2 zł za prowadzenie konta i 1 zł za kartę , a cenię sobie , dobrą obsługę i
      wysoki standart
      • hmmm11 Re: konto studenckie 25.07.07, 15:16
        ING
        1za prowadzenie konta <0 jesli wydam 100 zł kartą>
        możesz przez neta zarządzać kontem
    • Gość: mBank mBank IP: *.icpnet.pl 25.07.07, 15:19
      Prowadzenie konta za darmo, przelewy do mBanku za darmo (do innych po 50 gr),
      karta i płatności za darmo... Dla mnie najlepsze rozwiązanie :]
      • Gość: mm BPH IP: *.cable.ubr01.enfi.blueyonder.co.uk 25.07.07, 15:24
        placisz tylko za karte 2 zlote miesiecznie, przelewy do wszystkich bankow za
        darmo i to przez internet, wszystko szybko i sprawnie :) polecam
        • Gość: mala pekao sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:13
          4 zl za prowadzenie no chyba ze ma sie srednia powyzej 4,2 to sie nic nie placi :)
          plusem jest duza ilosc bankomatow i oddzialow no i mozna u nich zalatwic kredyt
          studencki
          • Gość: yy Re: pekao sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:16
            jak to jak ma sie srednia powyzej 4,2?? ja nic o tym nie wiem, mam od 2 lat
            srednia powyzej 4,5 a place te 4 zeta... o co chodzi ?? mozesz przyblizyc??
            pozdro
            • Gość: hehe Re: pekao sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:37
              pewnie chodzi o ten kredyt studencki, tj. jeśli wziąłeś kredyt i masz średnią to
              nie płacisz...
              • Gość: Dugo Re: pekao sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:42
                PKO SA - do mnie przemawia fakt że bankomatów mnóstwo PKO SA + bankomaty
                Euronetu też darmowe, co kto lubi
              • Gość: mala Re: pekao sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:35
                chodzi o to ze jak sie zalozylo konto do grudnia 2006 to majac srednia 4.2 sie
                nei placi tylko trzeba dostaraczac zaswiadczenie o sredniej i pisac podanie to
                bylo napisane na jakies ulotce drobntm maczkiem :) z tego co wiem to malo osob z
                tego korzysta bo studenci nie potrafia czytac ulotek i umow
    • sttudentka Re: konto studenckie 25.07.07, 21:30
      ja mam konto w BZ WBK, ktore nazywa sie <30.. jest dla osob ponizej 30roku
      zycia, jak sama nazwa wskazuje:P nie place ani za karte, ani za konto, 5
      przelewow miesiecznie jest darmowych, reszta po 20gr.. wszystko praktycznie za
      darmo:) tylko aby bylo za darmo trzeba w ciagu pierwszych 3 misiecy 4 razy uzyc
      karty do placenia.. WBK wydaje mi sie najlepszym bankiem!!
      a i BOŚ tez jest fajny, bo mozna wyplacac z kazdego bankomatu jakiegokolwiek
      banku bez prowizji:) ale nic wiecej o tym banku nie wiem

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM BZ WBK!
    • pafikal Re: konto studenckie 27.11.15, 13:26
      Słyszałam, że dobre warunki dostaniesz zarówno w mBanku jak również w PKO. Musisz sobie porównać poszczególne oferty banków, bo to ciągle się zmienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka