Dodaj do ulubionych

INFORMATYKA w Łodzi czy MATEMATYKA na UW ???

IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 08.07.03, 10:42
Witam ponownie
Zatem stalo siejak przewidywalem, dostalem sie rowniez na UŁ na informatyke.
Na dodatek bylem podobno w scislej czolowce (2. miejsce ???) i teraz mam bol
glowy. Papiery do Warszawy juz zlozylem, zeby miejsca nie stracic i mam teraz
dylemat, w ktorego rozwiazaniu, mam nadzieje, mi pomozecie... Zatem co mi
polecicie studiowac ? Matme na UW (zabraklo jednego cholernego punkta do
inf :-() czy lepiej isc do Lodzi od razu na informatyke, by potem nie bawic
sie w przenoszenie ??? Studenci z UŁ i UW prosze pomozcie mi, bo nie wiem co
mam zrobic !!!
Z gory wszystkim dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: kołek Re: INFORMATYKA w Łodzi czy MATEMATYKA na UW ??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 12:52
      oj człooooowieeeku nie tylko ty masz taki problem......

błagam Was studenci ! jeśli coś możecie doradzić to dajcie z siebie głos....
      • Gość: umbabarauma Re: INFORMATYKA w Łodzi czy MATEMATYKA na UW ??? IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 08.07.03, 15:51
        Widze, ze kolega z mojego miasta. Rowniez na którąś z tych uczelnie sie
        wybierasz ???
      • Gość: kołek_powraca Re: INFORMATYKA w Łodzi czy MATEMATYKA na UW ??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 20:07
        dobre sobie:))) umbobaraumo ( chyba poprawnie )
    • Gość: jawa Re: INFORMATYKA w Łodzi czy MATEMATYKA na UW ??? IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.07.03, 11:46
      A co ci sie nie podoba w Lodzi, czemu koniecznie chcesz pchac sie do Warszawy?
      Tak naprawde nie wazne gdzie sie studiuje byle chcialo sie czlowiekowi uczyc.
    • Gość: Gosc Re: INFORMATYKA w Łodzi czy MATEMATYKA na UW ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 20:34
      Gość portalu: umbabarauma napisał(a):

> Witam ponownie
      > Zatem stalo siejak przewidywalem, dostalem sie rowniez na UŁ na informatyke.
      > Na dodatek bylem podobno w scislej czolowce (2. miejsce ???) i teraz mam bol
      > glowy. Papiery do Warszawy juz zlozylem, zeby miejsca nie stracic i mam teraz
      > dylemat, w ktorego rozwiazaniu, mam nadzieje, mi pomozecie... Zatem co mi
      > polecicie studiowac ? Matme na UW (zabraklo jednego cholernego punkta do
      > inf :-() czy lepiej isc do Lodzi od razu na informatyke, by potem nie bawic
      > sie w przenoszenie ??? Studenci z UŁ i UW prosze pomozcie mi, bo nie wiem co
      > mam zrobic !!!
      > Z gory wszystkim dziekuje

A jaki jest Twoj cel ? Studiowanie koniecznie informatyki i koniecznie na UW ?
      Jesli tak, ja postapilbym nastepujaco, i to jak najszybciej. W te pedy udalbym
      sie na rozmowe na UW w celu zdobycia informacji, czy mozliwe jest i pod jakimi
      warunkami przeniesienie sie na informatyke po semestrze/roku studiow ? Byc moze
      odpowiedz, jaka uzyskasz ulatwi Ci podjecie decyzji. Ale postaraj sie pogadac z
      kims kompetentnym - najlepiej oczywiscie z kims "wladnym", a co najmniej
      kierowniczka dziekanatu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka