katleyne 20.09.07, 22:12 Wybiera sie ktos z Was na AE w Katowicach na wydzial finansów i ubezpieczeń? idziecie tam z jakimis znajomymi czy sami tak jak ja:/.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grześ Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 11:19 Hello :) Ja też ide na AE na finanse :) a byłaś na adapciaku w Szklarskiej? Jak tak to sie znamy :) hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katleyne Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:47 no niestety nie bylam na adapciaku w Szklarskiej,takze na pewno nie znamy sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:46 ale jest powód by się poznać :) a na jakim wydziale będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katleyne Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 19:08 no pewnie:-) wydzial finansów i ubezpieczeń, kierunek finanse i rachunkowość... a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \Grześ Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 23:22 też na ten sam kierunek :) hehe to widzisz na wykladach może będziemy razem :) hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katleyne Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:20 no być może:-) w poniedziałek chyba się okaże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: AE Katowice IP: 217.153.84.* 23.09.07, 11:21 Ja tez zaczynam wlasnie studia na AE na FiU, polecam zarejestrowac www.eae.vdd.pl tam znajdziesz troche wiecej studentow z naszej uczelni. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś