Gość: Monika IP: *.pronet.lublin.pl 21.04.08, 14:21 Ile stron powinna liczyc praca? Zaznaczam,ze pisze prace z filologii polskiej,z literatury,wiekszosc z glowy,ze tak powiem,gdyz temat nie zostal opracowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: Praca magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 15:19 Większość moich znajomych przekroczyła już dawno temu magiczną pięćdziesiątkę i właśnie zmierza szybkim tempem do setki ;). Całe szczęście, że piszę z językoznawstwa ;). Wiele zależy od tematu - mała liczba opracowań nie oznacza jeszcze krótkiej pracy, bo np. temat może być dość szeroki. Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu liczbą stron - ile wyjdzie, tyle będzie (byle nie ekstremalnie mało/dużo). Odpowiedz Link Zgłoś
kraksa0 Pisanie prac licencjackich opinie ? magisterka.com 11.01.14, 00:36 Promotor przeczytał prace magisterka, którą zamówiłem w magisterka.com oferującym pisanie prac magisterskich opinie moja jest taka, że polecam ten serwis wszystkim osobom, którym pisanie prac magisterskich spędza sen z powiek. Promotor nie miał zastrzeżeń do ich pracy Najpierw napisali mi plan pracy magisterskiej, promotor go troche zminił, poprawili i zatwierdził plan. Wtedy napisali całą prace magisterska. Cena też jest OK. Nie było żadnych opóźnień. Mam dobrą opinie o tym serwisie dlatego pisze o tym na forum aby ludzie nie szukali innych piszących prace magisterskie. Zapłaciłem 1200 zł, wiem że inne serwisy zdzierają dużo więcej a piszą słabo. W razie czego numer do magisterka.com to 506-569-789. Mam o nich dobrą opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ak-69 Re: Praca magisterska 26.11.14, 19:00 Po kit studiować jak nie jest się w stanie samodzielnie napisać magisterki? A potem narzekanie że studia nic nie dają, bo po masie rozmów kwalifikacyjnych nic... Sam dyplom może jedynie wtedy pomóc w dostaniu się na rozmowę z pracodawcą, ale potem Good Bye od pracodawcy i szukanie następnego... Teraz w dobrej firmie liczą się faktyczne umiejętności nie papierek. A co to za uczelnie, na których wykładowcy nie są w stanie zobaczyć że ktoś nie pisał sam pracy? Pewnie wykładowcy na takim marnym poziomie jak studenci za słabi by coś napisać samemu... Odpowiedz Link Zgłoś
ak-69 Re: Praca magisterska 06.04.16, 23:17 Ja mam teraz ok. 60 stron i na dniach oddaje gotową do promotora, a więc w przedziale 60-70 stron. W wymaganiach politechniki, na której kończę teraz studia jest podany przedział 50-80 stron, więc niezbyt krótka, ale też nie przesadnie długa. Ale ostatni rozdział (przed podsumowaniem) ma zawierać własne badania, opis stworzonego programu, a nie gotowego przepisanego z podręczników. Odpowiedz Link Zgłoś