Gość: benq IP: *.171.16.239.crowley.pl 12.05.08, 15:07 czy możliwością jest podjęcie studiów zaocznych bez matury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: studia zaoczne bez matury IP: *.chello.pl 12.05.08, 15:12 Możliwością nie jest.;) Matura jest dokumentem upoważaniającym do starania się o przyjęcie do szkół wyższych - niezależnie, czy to studia zaoczne, czy dzienne. Maturę trzeba mieć. Wiem, że bywają ponoć szkółki, które pozwalają maturę "donieść", ale ja bym im nie ufała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: studia zaoczne bez matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 17:21 Na szczeście NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: studia zaoczne bez matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:39 Myśle że kwestia lat i prywatne szkółki będą przyjmowały na podstawie egzaminu gimnazjalnego albo dyplomu czeladniczego wydanego przez CECH hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-katarzyna88 Re: studia zaoczne bez matury 29.05.08, 16:46 No ja bym się z wami nie zgodziła. Przykro mi bardzo, ale jest taka możliwość. Np. w Łodzi jest WSHE, gdzie przyjmują na niektóre kirunki ludzi bez matury. Oczywiście ta uczelnia nie ma zbyt dobrej renomy, ale fakt pozostaje faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: studia zaoczne bez matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 20:23 NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: studia zaoczne bez matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 08:01 hahaha dobre:))))))))))))))))))))))) hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ależ idioci na tym forum są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: studia zaoczne bez matury IP: *.tktelekom.pl 29.05.08, 14:29 idiota hahaha Odpowiedz Link Zgłoś