echme 17.05.08, 18:00 Na stronie WUM przeczytałam, że trzeba zdać 3 egzaminy wstępne z biologii, chemii i fizyki. Czy na dietetyke też trzeba zdawać te egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sundari Re: Dietetyka na WUM IP: *.aster.pl 30.05.08, 22:41 Też chcę zdawać na dietetykę na WUM, wydaje mi się, że owszem trzeba zdać, ale jedynie wybrany/neprzedmioty, które są wymagane na obranym przez Ciebie kierunku - na dietetykę wymagana jest jedynie biologia. Prócz niej też liczy się matura z ustnego ang. i pisemnego polskiego. Egzamin jest 12 czerwca o godz 9;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyna Re: Dietetyka na WUM IP: *.net 30.05.08, 23:49 To teraz są egzaminy wstępne :O ?? Jak tak to sie postarajcie bo chętnych na ten kierunek na WUM jest baaaaaardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
echme Re: Dietetyka na WUM 31.05.08, 11:39 No właśnie nie wiem jak z tymi egzaminami ;P czy to tylko na starej matury czy jak ;) Ale teraz interesuje mnie UM w Łodzi, a tam jest tylko rozmowa kwalifikacyjna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyna Re: Dietetyka na WUM IP: *.net 31.05.08, 15:14 Z ciekawosci sprawdzialm na stronie WUM co trzeba aby sie dostac i nie ma zadnych egzaminow wstepnych, podstawa przyjecia jest suma punktow kwalifikacyjnych z nastepujacych przedmiotow: -j.polski- pisemny-podstawowy -j.obcy-ustny-podstawowy -biologia lub chemia lub fizyka lub matematyka lub wos-podstawowy Odpowiedz Link Zgłoś
echme Re: Dietetyka na WUM 01.06.08, 11:00 A nie wiecie może, czy na wieczorowe na WUM jest dużo chętnych na ten kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dietetyka na WUM IP: *.centertel.pl 01.08.08, 10:48 jest 40 miejsc chetnych chyba troche ponafd 80. porg wynosi narazie 232 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbb Re: Dietetyka na WUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:58 A ile trzeba placic za semestr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dietetyka na WUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 09:47 a ja mam pytanie dotyczące przedmiotów zdawanych na poziomie rozszerzonym. Planuję zdawać biologię , polski i angielski rozszerzony a na dietetykę potrzebne są tylko podstawowe. Czy jest coś takiego jak np. na uw, że za poziom podstawowy procenty z matury mnoży się razy 1 a rozszerzony razy 1,4 ? Odpowiedz Link Zgłoś