Gość: asia IP: *.chello.pl 18.09.03, 15:23 Co myślicie o Pani Kacprzak? Jakie są u niej ćwiczenia z prawa rzymskiego? A co o Pani Paszkowskiej? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: kacprzak i paszkowska UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 16:22 paszkowska polecam-zwlaszcza w perspektywie egzaminu-bardzo dobre notatki z zajec... kacprzyk nie znam,ale z prawa rzymskiego stepkowska jest bardzo ok. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kacprzak zdecydowanie odradzam ??? IP: *.chello.pl 18.09.03, 17:33 dlaczego??? miałaś z nią zajęcia? słyszałam, że z Filozofii Prawa jest zajebista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raans Re: kacprzak i paszkowska UW IP: *.chello.pl 18.09.03, 17:29 zgadzam sie! mgr Stepkowska byla swietna, wymagajaca i mila, bardzo w porzadku! ale byla w ciazy i z tego co slyszalem to w tym roku ma nie prowadzic cwiczen.. z kacprzak nie mailem do czynienia (ale slyszalem ze ok) a u paszkowskiej zdawalem zerowke - spox :-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia logika i prawoznastwo IP: *.chello.pl 18.09.03, 17:36 słuchajcie, a jeśli nie spodobają mi się wykładowcy - ćwiczeniowcy z logiki i wstępu, to jak wygląda przepisywanie się? wiem, że to zajęcia nieobowiązkowe... słyszałam, że "przychodzisz i masz", tylko lewandowski wyprasza - na początku... i co z wykładami? podobno beznadziejne... czy Wołodkiwicz jest dobry? czy może Zabłocka lepsza? kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: logika i prawoznastwo 18.09.03, 21:15 jeśli chodzi o wykłady nie wypowiem się, bo nie chodziłam. strata czasu, wcześniej czy później sama się o tym przekonasz, ale jeśli chcesz chodzić to sama sprawdź, kto ci lepiej odpowiada. generalnie polecam jedynie wykłady z logiki. ćwicz i wykłady z prawoznawstwa możesz sobie również bez żalu odpuścić. lewandowski straszy, że będzie wyrzucał 'nie swoich', ale na ćwicz nic takiego nie miało miejsca. poprostu zacznij chodzić do niego na ćwicz nie przyznając się, przecież nie musisz mieć zaliczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raans Re: logika i prawoznastwo IP: *.chello.pl 19.09.03, 18:29 oj mnie lewandowski (nie tylko mnie rzecz jasna) ze 2-3 razy wawalil, bo zaczal sprawdzac indeksy/legitymacje i kto nie mial na odpowiednia litere (wteedy od ka-Ko bodajze) ten out... ale przez caly semestr moze jak mowie ze 2 -3 razy. a tak to spox. wyklady tylko z logiki - inne nie maja sensu zablocka lepsza niz wolodkiewicz imo. pzdr raans Odpowiedz Link Zgłoś