Dodaj do ulubionych

kacprzak i paszkowska UW

IP: *.chello.pl 18.09.03, 15:23
Co myślicie o Pani Kacprzak? Jakie są u niej ćwiczenia z prawa rzymskiego?

A co o Pani Paszkowskiej? Warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: pola Re: kacprzak i paszkowska UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 16:22
      paszkowska polecam-zwlaszcza w perspektywie egzaminu-bardzo dobre notatki z
      zajec...
      kacprzyk nie znam,ale z prawa rzymskiego stepkowska jest bardzo ok.
      pozdrawiam:)
      • trinka kacprzak zdecydowanie odradzam [n/txt] 18.09.03, 17:05
        • Gość: asia Re: kacprzak zdecydowanie odradzam ??? IP: *.chello.pl 18.09.03, 17:33
          dlaczego??? miałaś z nią zajęcia? słyszałam, że z Filozofii Prawa jest
          zajebista...
      • Gość: raans Re: kacprzak i paszkowska UW IP: *.chello.pl 18.09.03, 17:29
        zgadzam sie! mgr Stepkowska byla swietna, wymagajaca i mila, bardzo w porzadku!
        ale byla w ciazy i z tego co slyszalem to w tym roku ma nie prowadzic cwiczen..
        z kacprzak nie mailem do czynienia (ale slyszalem ze ok)
        a u paszkowskiej zdawalem zerowke - spox :-))

pzdr
        • Gość: asia logika i prawoznastwo IP: *.chello.pl 18.09.03, 17:36
          słuchajcie, a jeśli nie spodobają mi się wykładowcy - ćwiczeniowcy z logiki i
          wstępu, to jak wygląda przepisywanie się? wiem, że to zajęcia nieobowiązkowe...
          słyszałam, że "przychodzisz i masz", tylko lewandowski wyprasza - na początku...

i co z wykładami? podobno beznadziejne...

czy Wołodkiwicz jest dobry? czy może Zabłocka lepsza? kogo polecacie?
          • trinka Re: logika i prawoznastwo 18.09.03, 21:15
            jeśli chodzi o wykłady nie wypowiem się, bo nie chodziłam. strata czasu,
            wcześniej czy później sama się o tym przekonasz, ale jeśli chcesz chodzić to
            sama sprawdź, kto ci lepiej odpowiada. generalnie polecam jedynie wykłady z
            logiki. ćwicz i wykłady z prawoznawstwa możesz sobie również bez żalu odpuścić.
            lewandowski straszy, że będzie wyrzucał 'nie swoich', ale na ćwicz nic takiego
            nie miało miejsca. poprostu zacznij chodzić do niego na ćwicz nie przyznając
            się, przecież nie musisz mieć zaliczenia.
            • Gość: raans Re: logika i prawoznastwo IP: *.chello.pl 19.09.03, 18:29
              oj mnie lewandowski (nie tylko mnie rzecz jasna) ze 2-3 razy wawalil, bo zaczal
              sprawdzac indeksy/legitymacje i kto nie mial na odpowiednia litere (wteedy od
              ka-Ko bodajze) ten out... ale przez caly semestr moze jak mowie ze 2 -3 razy. a
              tak to spox.
              wyklady tylko z logiki - inne nie maja sensu
              zablocka lepsza niz wolodkiewicz imo.

pzdr
              raans
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka