Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:27 czy ktoś wie jakie były progi punktowe na ae katowice na finanse albo zarządzanie w zeszłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czesio Re: AE katowice progi ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:37 też się wybieram na ae do katowic ale nie wiem czy się dostane. zdawałem obcy rozszerzony i podstawową geografię. nie wiem niestety jakie były punkty progowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: problem Re: AE katowice progi ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 17:19 help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: AE katowice progi ! ! ! IP: *.stk.vectranet.pl 10.06.08, 19:49 cos kolo 120 pkt chyba, wiec niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-katarzyna88 Re: AE katowice progi ! ! ! 10.06.08, 19:59 Ludzie! Napiszcie poprostu do komisji rekrutacyjnej i zapytajcie o te progi. A nie idiotów z siebie robicie zadając takie beznadziejne pytania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: AE katowice progi ! ! ! IP: 62.87.185.* 11.06.08, 14:14 były niziutkie , wystarczylo mieć niewiele ponad 50 % z języka i dodatkowego przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: universal_cleaner Re: AE katowice progi ! ! ! IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.08, 14:22 z tego co wiem w zeszłym roku brali język obcy i MATE, a nie dodatkowy przedmiot - tak jest dopiero w tym roku, że można wybierać spośród gery, infy itp. Co pewnie wpłynie w pewnym stopniu na tegoroczne progi punktowe. A progi zależą od kierunku na jaki sie wybierasz, na finansach będą wyższe, na zarządzaniu niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Katowice Re: AE katowice progi ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 20:09 na Ekonomie ostatni kandydat miał coś koło 89 ptk, a na zarządzanie 68 ptk więc niezadużo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: AE katowice progi ! ! ! 08.07.08, 20:30 Z tego co wiem, to dostałam się w zeszłym roku na gospodarkę przestrzenną i policzyli mi angielski i historię. Do teraz nie wiem dlaczego historię. Matematyki nie zdawałam. Progi jakieś niskie były z tego co pamiętam :P Odpowiedz Link Zgłoś