Dodaj do ulubionych

Chcę się zakochać...:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 20:20
Ten post to nie jest żadna prowokacja... ani wypociny głupiej,
sylikonowej lali...

Ja poprostu chcę się zakochać! Tylko nie wiem... gdzie znaleźć...
inteligentnego i przystojnego mężczyznę... Macie jakieś pomysły?...

Proszę, nie krytykujcie mnie:( nie mam siły i ochoty czytać
obraźliwych komentarzy... Niech piszą tylko ci, którzy tę sprawę
potraktują w miarę poważnie...
Obserwuj wątek
    • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 20:26
      A jak mozna potraktowac cie powaznie? Na forum szukasz milosci? Chyba nie tedy
      droga.
      • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 20:28
        Nie szukam tu miłości! Tylko podpowiedzi, w jakich miejscach
        mogłabym takową znaleźć...
    • Gość: inteligentny Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 20:28
      mam podobny problem... szukam inteligentnej i ładnej dziewczyny, a trafiają mi
      sie same "pustaki";/
      • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 20:30
        inteligentny... a mi same bawiące się dziewczynami cwaniaczki :(
        • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 20:31
          Trudno doradzic gdzie-nie masz kolezanek ktore znaja jakichs wolnych facetow? Po
          prostu trzeba sie troche ruszyc do ludzi.
          • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 20:36
            Ale mi nie wystarczy jakikolwiek wolny facet:/ On MUSI być
            inteligentny i przystojny... Nie chcę na siłę, a inni mnie nie
            interesują...
            • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 20:38
              To siedz sama i ogladaj telenowele.
              Moze zapros sobie chipendeilsa-oni sa przystojni.
              Wcale sie nie dziwie ze nie mozesz znalezc faceta-masz takie wymagania bedac
              pewnie sama pustakiem.
              • Gość: kaska Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:17
                Moze powinnas raczej zmienic forum na jakies z randkami itd.
                itp:)

Bo wiesz ze tutaj jest forum o
                studiach.

Pamietaj nie szukaj na sile, na wszystko znajdzie sie czas i w
                koncu pojawi sie na Twojej drodze
                ksiaze...

Po pierwsze zmien forum.
              • Gość: ewa Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:19
                hej,mysle,ze milosc sama Cie znajdzie:)
                nie szukaj jej na sile,przyjdzie pewnie w najmniej odpowiednim
                momencie:)
                idziesz na studia? jesli tak,to masz ogromne szanse spotkania
                swojej ,,drugiej polowki''
                powodzenia:)
                • Gość: cos Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.r-ce.pl 30.07.08, 21:35
                  na studiach juz prawie wszyscy sa zajeci
                  • Gość: elektron Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:50
                    ja właśnie rozpoczynam studia i jestem wolny
              • Gość: Malina Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:20
                Mech nie przesadzaj:P;) Ja też szukam prawdziwej miłości..Ale cóż... Boję się
                czasem, że jej nie znajdę.. Właściwie jest kilku chłopców,do których czuję
                miętę, ale to za mało (poza tym są zajęci.. buuu...) Nie ma konkretnych miejsc,
                w których można spotkać miłość swego życia. Przecież nikt nie powie: Idź na
                Bracką- tam jest miłość... Można ją znaleźć wszędzie... Czasem boję się, że
                omija mnie coś gdy przechodzę koło kogoś na ulicy... A może to był ten jedyny?
                Na razie bardzo mi smutno, że jej nie spotkałam..Ale załamywać się będę jak mi
                stukną 23,24 lata... A może jeszcze później? :) Pozdrawiam wszystkich
                • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 21:23
                  Nie ma co sie stresowac-ja uwazam ze lepiej byc samemu niz z nie odpowiednia
                  osoba. A jak bedziecie takie zgorzkniale juz w wieku 23 lat to napewno zaden was
                  nie zechce, bo niby po co miec mloda stara babe:)
                  Pozdr
                  • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 21:35
                    inz mech- paradoksalnie, ale to własnie Ty przywracasz mi wiare w
                    mezczyzn ;D takich z jajami ;D
                    • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 21:38
                      Dzieki dzieki-milo to slyszec:)
                      Niektore kobietki potrafia takich docenic:)
                      • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 21:44
                        inz. mech- jestes tak miły, bo na szczescie jeszcze nie wiesz co
                        będę od października studiowac ;) (ale uwaga!- zawiodę Cię- nie
                        będzie to Twoja ukochana politologia/ socjologia czy inne
                        kulturoznawstwo:P)
                        • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 21:45
                          A co bedziesz studiowac? Budownictwo?:)
                          • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 21:47
                            ech.. prawo..;) juz czekam, już widze oczami wyobraxni Twój wywód o
                            beznadziejnosci mego kierunku ;)
                            a jak z prawem mi nie wyjdzie to pójde na historie;) i tacy ludzie
                            sa potrzebni :))
                            • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 21:52
                              Juz pozno jest-dzisiaj cie oszczedze. Sam kierunek nie jest beznadziejny, jego
                              beznadziejnosc objawia sie w tym ze jest wielu prawnikow i zeby sie wybic albo
                              trzeba miec znajomosci albo byc wybitnym. Niestety, w ogolnej liczbie prawnikow
                              wybitnych statystycznie jest wiecej, wiec o wybicie rowniez trudniej.
                              Pozdr
                              • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 21:58
                                dziękuję za "oszczędzenie mnie" (dzisiaj, o tej porze) ;)
                                z Twoimi tezami- zasadniczo się zgadzam :)
                                motywację do wykonywanego w przyszłości zawodu mam:) a wybitni
                                niech pozostaną na uczelniach;) ja chcę być tylko rzemieślnikiem
                                prawa i sprawiedliwości (pfu, praworżadności:)). Akurat do polityki
                                mnie nie ciagnie odkad pod względem wiedzy przerastam na głowe
                                statystycznego posła (o to akurat nie trudno)... tylko znajomości
                                brak ;P
                                Pozdr :)
                    • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 21:41
                      No co inz_mech - piekna i inteligentna kobieta nie ma prawa mieć
                      wymagań?

Ehh, czuje się już bardzo samotna, cały zeszły rok poświęciłam nauce
                      na studiach i teraz, gdy przyszły nareszcie wakacje, okazuje się, że
                      zapomniałam zadbać także o życie uczuciowe... Tylko, że dopiero
                      teraz stało się to bardzo uciążliwe:/
                      • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 21:43
                        No tak-teraz masz czas to sie stalo uciazliwe. Wyobraz sobie ze faceci tez nie
                        lubia byc na zawolanie i kiedy sa "potrzebni". Do takiego traktowania to sobie
                        mozesz kupic plastikowego przyjaciela-bo po co ci facet?
                        A skad wiesz ze jestes piekna i inteligentna? Za takimi to sie faceci uganiaja,
                        ale chyba to nie jest prawdziwe twierdzenie w twoim przypadku.
                        • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 21:45
                          za pięknymi- napewno się uganiają.
                          za pięknymi i inteligentnymi- już gorzej :)
                          ja naszczęscie jestem tylko inteligentna! :)
                          • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 21:47
                            Dobre dobre:)
                            Najwazniejsze ze nie jestes inteligentna inaczej. Ta dziewczynka chyba te swoje
                            cud cechy sobie wmowila:)
                            • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 21:56
                              inz_mech ja wiem, że się nudzisz, ale po pierwsze: prosiłam już na
                              wstępie o brak Twojego typu obraźliwych komentarzy, a po drugie:
                              prosiłam tylko o jakieś wskazówki. Ehh, nie obchodzi mnie czy
                              wierzysz w to co pisze, czy nie.
                              • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 22:00
                                niemmniejjednak- nie wiem czy Cię pocieszę (sama ani tego nie lubię
                                ani nie umiem robić) ale jestem w zupełnie pdoobnej sytuacji, z tym
                                że ja dopiero zaczynam studia.
                                łączy nas sytuacja, ale dzieli jej percepcja- dla mnie to stan jak
                                każdy inny. Co ma być to będzie:) Nie ma co na siłę szukać- żal
                                życia;) Samo przyjdzie- sęk w tym żeby nie przegapić. I nie chodzi
                                o mijanie obcych ludzi na ulicy. Chodzi o tych, którzy są wokól
                                nas. Warto sie rozejrzeć, ale bez cisnienia :))
                                • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 22:05
                                  Zazdroszczę Ci takiego rozsądnego podejścia :)
                                  • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 22:09
                                    życie mnie nauczyło ;) jak sie straci coś (kogoś..) na kim nam
                                    zalezało, ale nie zrobiłyśmy nic żeby to okazać.. to potem człowiek
                                    już w mniejszym stopniu skupia się na sobie (swoim cierpieniu,
                                    swojej samotności etc), a bardziej ukierunkowuje się na drugiego
                                    człowieka..;)
                                    Oczywiście nie stałam sie zadną samarytaninką.. daleko mi do tego ;)
                                    po prostu- afirmacja życia :)
                                • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 22:09
                                  Idz poszukaj chlopaka na polibudzie-tam sa fajne i swojskie chlopki:)
                              • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 22:06
                                Nie nudze sie-ale ton w jakim mowisz o facetach i o sobie mi sie nie podoba.
                                Przeciez powiedzialem prawde-dopoki masz zajecia to facet nie potrzebny, a jak
                                przychodza wakacje to nagle potrzebny. I ty sie dziwisz ze faceci traktuja
                                kobiety jak zabawki? Przyjzyj sie swoim tekstom, bardzo wiele z nich mozna
                                wyczytac.
                                Caly rok nie bylam samotna a teraz jestem-bo nie mam z kim na wakacje jechac.
                                Faceci to nie zabawki, powiedzialem ci co mozesz sobie kupic jak chcesz zabawke.
                                • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 22:11
                                  inz mech- nie podejrzewałam Cię o taką, co by nie mówić, wrażliwa
                                  stronę ;)
                                  i nawet po częsci madrze prawisz ;)
                                  • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 22:28
                                    Wydaje mi sie ze mam dosyc skomplikowana osobowosc-niektorych jej stron nie
                                    ujawniam odrazu:)
                                    • Gość: spiaca Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.c201.msk.pl 30.07.08, 22:35
                                      aż boję się myśleć, jaką jej część wyjawiłbyś mi (i cichym,
                                      anonimowym obserwatorom), gdybym ciagnęła wątek jeszcze z pół
                                      godziny ;)
                                      ale w sumie to pozytywne- na szczęscie nie jesteś tak jednoznaczny,
                                      jak niektóre Twoje komentarze mogłyby sugerowac ;)
                                      Pozdr i dobranoc :)
                                      • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 22:53
                                        Dzieki-przyjemnie jest przeczytac mile slowo:)
                                • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 22:25
                                  Możliwe, że to tak zabrzmiało. Ale znowu po pierwsze: sytuacja była
                                  bardziej skomplikowana. Miałam koszmarnie trudny rok, 1 rok studiów
                                  + poprawa całej matury. Cały rok w książkach. Więc powiedziałam
                                  sobie: zrezygnuj, bo zawalisz i się nie dostaniesz... Przecież
                                  wiadomo, że miłość jest czasochłonna... Jakkolwiek to brzmi, tak
                                  jest...
                                  Po drugie: mam "szczęście" do facetów, którzy traktują dziewczyny
                                  jak zabawki. Może dlatego tak to zabrzmiało?...
                                  • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 22:27
                                    A niby czemu tak sie dziwisz? Jesli po czesci ty tak facetow traktujesz.
                                    • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 22:33
                                      Nie traktuję tak facetów. To co tu piszę, nie odzwierciedla mojego
                                      zachowania.
                                      • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 22:47
                                        No to po co piszesz tak, ze odnosze takie wrazenie?
                                        • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 22:57
                                          Tak wyszło niechcący..
                          • Gość: ola Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.08, 23:49
                            a ja mam dosyc i nienawidze facetow;(
                            • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 23:50
                              Kup sobie plastikowego przyjaciela-jak to mowi reklama "prawie jak facet":)
                • Gość: :P Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.08, 22:10
                  Jak już będziesz mieć te 23, 24 lata, to Ci przejdzie :P
        • Gość: ja Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.07.08, 15:25
          no to juz się znaleźliście- wymieńcie się nr tel i po sprawie
          • Gość: ja Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.07.08, 15:41
            miałam na mysli niemniejjednak_ona i inteligentnego
    • Gość: olka fasolka Re: pfffffffff..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:08
      po I to jest forum o studiach, ale pewnie ktoś bystry już Ci o tym
      przypomniał
      po II mówisz: "ma być inteligentny i przystojny"... o matko!! każda
      by takiego chciała!! ale żyjemy w rzeczywistości i nikt nie jest
      idealny!! ale niewiem czy jestes o tym poinformowana!!
      po III nie wiem w jakim jestes wieku, ale nie zachowuj sie jak
      nastoletnia desperatka i to, że nie masz nikogo nie oznacza
      katastrofy i bezsensu w życiu!!

w ogóle wysyłanie tego posta na forum studiów i biadolenie nad soba
      jest dośc niesmaczne...

pozdrawiam
      • Gość: niemniejjednak_ona Re: pfffffffff..... IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 22:29
        Na po I: wybór forum nieprzypadkowy. Chcę znać opinie inteligentnych
        ludzi.

Na po II i III: A tam! ;P To wszystko nie tak:)
    • Gość: kik Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:33
      Zakochać się możesz w każdym prawie facecie odpowiadającemu Twojemu opisowi. Szkopuł w tym, żeby to miłość wzajemna ;-)

Nie szukaj, samo Cię znajdzie.
      Nic na siłę... Chociaż to czekanie może męczyć, kiedy w koło widzi się mnóstwo zakochanych ;-)
      • Gość: ;) Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.icpnet.pl 30.07.08, 23:06
        Jeżeli jesteś z Poznania to napisz na db32@wp.pl
        • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 23:10
          A ja moge napisac? Plissssssss:)
          • Gość: ^^ Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:15
            napisz do mnie xDDDDDDDDD
            • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 30.07.08, 23:18
              Chcesz?:)
              • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 23:25
                Heheh, przynajmniej humor mi poprawiliście :))

Ale mimo wszystko, napiszcie jeszcze jakieś wskazówki... :P
              • Gość: kropeczka.89 Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:29
                eeeejj ... halo !!
                1. po co Ci przystojny jak i tak z wiekiem uroda przemija (chyba ze chcesz kogos
                na chwile)
                2. prawdziwa milosc przyjdzie sama nieproszona w najmniej spodziewanym momencie
                dla Ciebie i wtedy bedziesz wiedziala ze to on, bo bedziesz czula sie przy nim
                dobrze... a uroda i inteligencja nie beda wtedy dla Ciebie tak waaażne..zobaczysz :)
                3. badz otwarta na ludzi, a... i uśmiechaj sie duzo
                "usmiech skraca dystans"
                "usmiech kosztuje mniej od elektrycznosci a daje wiecej ciepła"

....dziekuje za przeczytanie kilku takich tam porad czy nie porad jak zwał tak
                zwał :) POzdrowionka :))
                • Gość: ;] Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 00:21
                  Ad 1 - chciałabym zauważyć, że każdy chce mieć też ładne dzieci. ;]
                  • Gość: kikiabaddon Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.brzesko.net.pl 31.07.08, 00:58
                    Posłuchaj inż_mech, idź na polibude ! Pozatym, musisz być nieźle zdesperowana zakładając taki temat;) Szczerze, nie chciałbym kobiety, która tak rozgłasza, że jest inteligentna i piękna, bo zachowujesz się w podobny sposób na codzień. Pamiętaj, istnieje też coś takiego jak skromność, a i gusta są różne. Dam ci rade na poziomie tego topicu - idź na dyskoteke. ;P
                    • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 13:53
                      kikibaddon, przeczytaj najpierw co wcześniej napisałam i daruj sobie
                      takie komentarze. Sensu to on nie ma.
                      • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 31.07.08, 13:56
                        A ja uwazam ze ma i to bardzo duzo. Kobieta ktora rozglasza ze jest piekna i
                        inteligentna (jesli tak jest to czemu faceta nie moze znalezc) jest prozna-od
                        takich kobiet lepiej sie trzymac z daleka. Moze faceci to czuja?
                        • Gość: ala Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:47
                          wcale nie trzeba iść na polibudę, żeby znaleźć chłopaka :) ja studiuję na WUM -
                          położnictwo oraz na UW pedagogikę i mam chłopaka z politechniki :) Uważam, że na
                          polibudzie to przynajmniej są prawdziwi faceci: po pierwsze jak coś się zepsuje
                          w domu i nie tylko to są jak znalazł (ostatnio mój chłopak naprawił mi moją
                          komórkę bo to Sony Ericsson i ciągle psuł mi się joystick), mam pewność, że w
                          przyszłości utrzymają rodzinę (wcale nie lecę na kasę, ale jestem realistką -
                          jeśli ja będę zarabiać w przyszłości najwyżej 1500 zł to jednak dobrze by było
                          by mój mąż dobrze zarabiał), w przyszłości jak dzieci będą miały problemy z
                          matematyką i fizyką nie będę musiała zatrudniać korepetytorów ;) Mimo, że jestem
                          tzw. humanistką z zacięciem biologicznym to mój chłopak potrafi tak ciekawie
                          opowiadać o tych swoich procesorach, tranzystorach czy matematyce i fizyce itp.,
                          że czasem żałuję, że nie miałam tak dobrych nauczycieli, którzy po prostu
                          zafascynowaliby mnie techniką i szeroko pojętymi naukami ścisłymi i miałabym
                          jakieś podstawy by studiować na politechnice. Wcale nie jest prawdą, że
                          większość studentów politechniki to ludzie, którzy się nie myją i ciągle piją -
                          już czytałam na tym forum takie opinie. Często są to ludzie, którzy mają
                          niesamowitą wiedzę w jakieś wąskiej dziedzinie i powiem szczerze, że ich pasji
                          może im pozazdrościć nie jeden "humanista". A ich perspektywy na przyszłość są
                          lepsze. Szczerze polecam poszerzyć grono znajomych o studentów politechniki ;)
                          Tak poza tym miłości się nie szuka tylko sama Cię znajduję w odpowiednim
                          czasie... Nie ma czymś się martwić - jak ma się dwadzieścia parę lat jeszcze
                          wiele jest przed nami.
              • Gość: ^^ Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 19:36
                Jasne ;-)
                • Gość: ala Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:12
                  Gość portalu: ^^ napisał(a):

> Jasne ;-)

ŻAL ci dupę ściska, co? Przestańcie z siebie robić różowe lafiryndy to może ktoś
                  normalny się wami zainteresuje i zainwestujcie w siebie - tzn. jakieś hobby czy
                  rozwijanie swoich pasji a nie w kosmetyki i modne ciuchy a będziecie umiały
                  siebie docenić. Kto zapycha pustkę, którą ma w sobie inną osobą jest godny
                  pożałowania. Wszystkie macie Bóg wie jakie wymagania wobec chłopaków a od siebie
                  nic nie oczekujecie. Chcecie mieć przystojnego, mądrego i inteligentnego
                  chłopaka? To samie miejcie coś takiemu do zaoferowania oprócz ciepłej pościeli w
                  łóżku! Jasne, że facet się na to złapie, ale na miesiąc na dwa. Mężczyźni
                  potrzebują normalnych dziewczyn, które będą normalnymi matkami i żonami a nie
                  pustakami.
                  • Gość: ^^ Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:43
                    Ale o czy Ty dziewczynko mówisz?
                    Ja tylko napisałam inz_mech żeby do mnie napisał, a Ty mnie wyzywasz od różowych lafirynd xD Takiej co szuka przystojnego i inteligentnego.
                    Boże, widzisz i nie grzmisz.

Przykro mi bardzo, że Cię rozczaruję, ale nic z Twojego opisu do mnie nie pasuje.
                    A kosmetyki nie są złe - po pierwsze, o cerę trzeba dbać. Po drugie, o skórę trzeba dbać. Po trzecie, o siebie trzeba dbać!
                    Hobby mam, nie martw się. Doceniam siebie cały czas. Wmagania mam wobec wszystkich, a największe wobec siebie.

Pustakiem to jesteś Ty w tej chwili, jakie Ty tu mądrości prawisz to naprawdę.
                    Dziewczyno, trochę więcej luzu, żartu, dowcipu i uśmiechu na twarzy! Ponuraczką i moralizatorką żaden chłopak się nie zainteresuje. Ew. na początku będzie chciał odkryć 'coś w niej', ale po miesięcu, dwóch, zauważy że tam nic nie ma.

Smiling ;-) and love life.
    • sanjoseshark Re: Chcę się zakochać...:( 31.07.08, 19:43
      Hehehehehehehe. Zdecyduj sie. Albo przystojniak, albo inteligentny. Ludzi
      posiadajcych obie te cechy jest niewielu, bo inteligentni raczej nie przywiazuja
      duzej wagi do wygladu.
      • king_rat Re: Chcę się zakochać...:( 31.07.08, 20:59
        Eee tam.. Można łączyć te dwie cechy. Dobrym tego przykładem jestem ja ;P
      • Gość: ^^ Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:48
        Przystojny nie znaczy wypacynkowany w nowe, modne, emo ciuszki i z żelem na włosach.
        Przystojny to przystojny.
        Tak samo jak jest ładna dziewczyna - ładna, naturalna, uśmiechnięta, miła dla oka. Wtedy jest ładna. I nie jest plastikowa. Sztuczne jest brzydkie...

A człowiek inteligentny - będzie dbał o siebie. Co to za przyjemność być 'brudasem' ? Żadna.
        • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 23:36
          Właśnie :]
        • sanjoseshark Re: Chcę się zakochać...:( 02.08.08, 20:35
          O, masz uniwersalna i nie podlegajaca dyskusji definicje kto jest przystojny.
          Beznadzieja.
    • Gość: Cassandra Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 01:55
      Witam,

Rozbawiliscie mnie ogromnie tym watkiem wiec postanowilam dodac cos od siebie :)
      Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie zeby jakakolwiek inteligentna i trzezwo
      myslaca dziewczyna pisala na forum o ->studiach<- posty o tytule "Chce sie
      zakochac....:(". Szkoda ze nie bylo tam jeszcze wielkiego "buuuu" na koncu...

Uroda i inteligencja, jak wiadomo, to bardzo plynne pojecia. Owszem, sa osoby
      ogolnie UWAZANE za piekne, ale to nie znaczy ze wszystkim przypadna do gustu. Z
      inteligencja to juz gorsza sprawa bo teraz wszyscy uwazaja sie za inteligentnych
      i jeszcze(o zgrozo!) glosno i czesto rozglaszaja takie brednie. Wbrew opinii
      obiegowiej zeby byc inteligentnym nie wystarczy "wklepac" w swoja wypowiedz
      kilku "madrych" slow typu: "gdyz","albowiem", "iz" etc.
      (Sylwusia z "Rozmow w toku" Drzyzgi tez twierdzila ze jest inteligentna. Jak
      ktos nie zna to odsylam na youtube).

Jesli szukalas opinii ludzi ktorych nazywasz inteligentnymi(tak jak i siebie)
      to ten Twoj swiatly umysl powinien byl Ci podpowiedziec ze raczej nie masz co
      liczyc na slodkie komentarze.
      Jakich rad sie spodziewalas? Wloz pod poduszke skorke od banana, wlosie ze
      starej miotly babci, dwa jajka oraz zdjecie wymarzonego faceta....aaa rano puf!
      spotkasz milosc w drodze po bulki!
      Kup sobie lepiej Bravo lub (ambitniej!)Cosmopolitana.

A najlepsze w tym jest to ze napisalas ze MUSI byc madry i inteligentny. Problem
      w tym ze czesto nie wiadomo dlaczego czlowiek zakochuje sie w kims kto wcale nie
      pociagal go fizycznie na poczatku. Zaryzykuje stwierdzenie, ze tak jest nawet
      lepiej. Kiedy milosc przychodzi, Twoj facet i tak wydaje Ci sie
      najprzystojniejszy na swiecie.

Co do rozowych panienek, one przynajmniej generalnie sa uczciwe. Ich targetem na
      ogol sa lysi kolesie w dresie ze "skora, fura i komora" i tak to sie zazwyczaj
      dzieje ze widzimy takie osobniki razem. Proste. Niech maja swoj swiat.
      Btw, kobiety inetligentne tez potrafia zadbac o wyeksponowanie swojej urody i
      nie wygladanie przy tym jak dmuchane lale. Przynajmniej w Krakowie ;)

Pozdrawiam,
      • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 01.08.08, 12:12
        Ty również mnie rozbawiłaś :)

Tytuł posta taki, a nie inny, żeby zwrócić uwagę, wiedziałam, że to
        chwyci.

Spodziewałam się krytycznych komentarzy, sama się temu nie dziwię,
        ale poprostu byłam CIEKAWA. Reakcji.

I zostałam mile zaskoczona. Większość reakcji jest w miarę
        pozytywna :) Nawet inz_mech wyczuł dystans w tym, że założyłam ten
        wątek.

To forum jest śmieszne. Tyle mądrali. A każdy tylko: "Mówisz, że
        jesteś inteligentny, a wcale tak nie jest, bo (coś tam)". Tym
        samym "popisując się" własną inteligencją. Ja nikomu nie odmawiam
        inteligencji. Uważam, że na poziomie studenckim każdy z nas posiada
        ją na wysokim poziomie.

Piszcie dalej, lubię was czytać ;P

I wyluzujcie :)
        • Gość: ania lobuziara Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 19:35
          Korzystając z tak romantycznego wątku, pozdrawiam mojego kochanego faceta,
          którego poznałam nie inaczej jak właśnie dzięki temu forum na gazecie.pl;)
          cuda się zdarzają;)

• Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 01.08.08, 20:14
            Który to, bo coś trudno mi uwierzyć :)
            • Gość: Damian Re: Chcę się zakochać...:( IP: 81.210.124.* 02.08.08, 00:41
              A ja bym chętnie koleźanke poznał :)
              • inz_mech Re: Chcę się zakochać...:( 02.08.08, 00:42
                Wejdz sobie na strony xxx, tam poznasz wiele kolezanek.
                • Gość: kikiabaddon Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.brzesko.net.pl 02.08.08, 01:29
                  Tak, o droga autorko, teraz napisz, że to była prowokacja. Prawie tak głupi topic, jak ten, w którym jakaś dziewojka apelowała o pomoc prawników gdy wypiła sobię troszeczkę, bombelki jej zaświrowały w głowie i wchodząc w stan nieśmiertelności wdała się w jakąś utarczke z policjantami. Ona też myślała, że znajdzie pomoc na tym forum. Może jej bylo głupio i chciała się usprawiedliwić? Któż to wie, jednak widzę analogię pomiędzy tymi dwoma tematami, przynajmniej odnosząca się do ich poziomu. Pooglądaj amerykańskie komedie romantyczne o studentach, napewno znajdziesz coś, co Cie zaspokoi. Nawiązując do wcześniejszej wypowiedzi koleżanki - w stu procentach się zgadzam, piękno i inteligencja to pojęcia tak szerokie, tak bardzo zależne od wielu czynników, że nie można jednoznacznie udzielić Ci droga koleżanko rady. A gdy do tego ma dojść uczucie, to sprawa się tak komplikuje, że nikt nie jest w stanie przewidzieć kto, lub dlaczego akurat w Twoim mniemaniu jest fajny. Trochę powagi. Powodzenia i życze szczęścia.
                  • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 13:48
                    Trochę luzu.

No to chłopaki, dawać maile, ja tam rozmawiać/pisać lubię :)
                    • sundry Re: Chcę się zakochać...:( 02.08.08, 14:34
                      A zapisałaś się na Sympatię i inne randkowe portale?
                      • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 16:13
                        Nie interesuje mnie to :]
    • Gość: 999999999999999999 Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.promax-ck.pl 02.08.08, 22:51
      Jak chcesz to moge cie wziac na ostro od tylca ;]
      bede bral cie, w aucie ehe xd
      • Gość: niemniejjednak_ona Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 23:08
        :/
      • Gość: takze wiesz Re: Chcę się zakochać...:( IP: *.eranet.pl 08.08.08, 20:21
        mistrz komentarz :D (mam IQ 164)
    • Gość: Reo takim sposobem to się nie zakochasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 17:46
      lepiej pomyśl o nauce, a przejdzie ci ochota na głupstwa
      • Gość: adwokat babci L. Re: takim sposobem to się nie zakochasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 17:27
        - powiedziała babcia Leokadia i ze zgrozą popatrzyła na wnuczkę
        :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka