dzuanka 04.09.08, 09:25 Co w planie lekcji umieszczonym na eKUL-u oznaczają "C" i "4"? To oznaczenia cyklu zajęć, wykładów. Z góry dzięki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaadzik Re: Plan lekcji! 04.09.08, 09:59 4 obstawiam, że w czwartym tygodniu miesiąca :) a C... nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
kassssia89 Re: Plan lekcji! 04.09.08, 23:03 kiedy będzie wiadomo kto w jakiej grupie jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Plan lekcji! 05.09.08, 08:25 podział na pewno wisi na 7 piętrze na tablicy ogłoszeń dla prawa koło dziekanatu. A jeśli nie jesteś z prawa to szukaj gdzieś koło dziekanatu swojego kierunku :) tylko ostrzegam, że nie będą podane wszystkie nazwiska, tylko te przełamowe. Zresztą wydaje mi się, że 1 października na rozpoczęciu, każdy z opiekunów roku też podaje podział na grupy Odpowiedz Link Zgłoś
lekila_123 Re: Plan lekcji! 08.09.08, 10:16 Nie wiem czy o to ,,C" chodzi ale myslę że tu chodzi o to w jakim budynku będa zajęcia np CI-Collegium Iuridicum,przy Spokojnej albo C-Collegium Humanisticum. PS troszkę spóźniona odp ale co tam,jak źle piszę to mnie poprawcie Odpowiedz Link Zgłoś
dzuanka Re: Plan lekcji! 08.09.08, 10:24 Co do sal to pewnie masz rację, ale "C" to oznaczenie cyklu zajęć, a nie sali, więc w tym tkwi problem. Ale dzięki za odpowiedź:) Pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa122 Re: Plan lekcji! 08.09.08, 16:39 widzę,że nie tylko ja mam wątpliwości, co do tego planu;) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka888 Re: Plan lekcji! 09.09.08, 09:16 Wszystko okaże się w pażdzierniku ;) Już niedługo, cierpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzuanka Re: Plan lekcji! 09.09.08, 09:55 Chyba rozpracowałam te dziwaczne oznaczenia "C" i "4"... Na chłopski rozum...:P Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Plan lekcji! 09.09.08, 14:36 Cyfry oznaczają tydzień w miesiącu, w którym wykłady się odbywają, jak Gadzik pisał - np. 2 to drugi tydzień miesiąca, 1 - pierwszy etc. Litera C - wykład cykliczny - w październiku pod planem powinny sie pojawić daty w których dany profesor zjedzie do Lublina co by wykładać. Natomiast na planie (np. 3 rok prawa) pojawia się także litera D... Konia z rzędem za rozszyforawnie, bo ja nie mam pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś