Dodaj do ulubionych

Studia od lutego.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 19:36
Witam.Tsk mi sie złozylo, ze nie poszłam teraz na studia ale bardzo
bym chciała.Slyszłama, ze na niektórych uczelniach jest mozliwosć
rozpoczescie studiów zaocznych od lutego>Czy to jest ogólnie
popularne, czy bardzo rzadko spotykane?Zalezy mi zeby isc od lutego,
jesli wiecie to napiszcie mi mniej wiecej na których uczelniach jest
taka mozliwosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Studia od lutego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 19:44
      Na PWr kilka kierunków mozna zacząć zaocznie od lutego.
      www.pwr.wroc.pl
    • Gość: ink Re: Studia od lutego. IP: *.miechow.com 27.09.08, 22:08
      na agh kraków tez sa jakies
      • Gość: gossia Re: Studia od lutego. IP: *.aster.pl 29.09.08, 10:02
        akademia finansów warszawa też są
        • adziunia Re: Studia od lutego. 29.09.08, 12:39
          Na prywatnych uczelniach, szczegolnie w Wawie to bardzo popularne,
          na panstwowych troche z tym gorzej, na pewno na PW coś bedzie.
          • sil86 Re: Studia od lutego. 29.09.08, 13:40
            Fizykę na UWr można zacząć w semestrze letnim, ale jest ona prowadzona w trybie
            wieczorowym, nie wiem czy Cię to urządza?

Na wielu prywatnych uczelniach we Wrocławiu też jest taka możliwość i tam już
            zazwyczaj oferują studia zaoczne.

Może odrobinę sprecyzujesz swoje oczekiwania? W jakim mieście chcesz studiować i
            jaki kierunek? Pewnie wiedząc to ktoś udzieli bardziej szczegółowej odpowiedzi :)
            • sil86 Re: Studia od lutego. 29.09.08, 13:48
              Aaa... Zapomniałbym i w błąd bym Cię wprowadził. W tej fizyce na UWr tkwi pewien
              haczyk: wieczorowo jest prowadzony tylko pierwszy semestr (Przynajmniej z tego,
              co pamiętam. Sam fizyki nie studiuję), kontynuować trzeba już dziennie.

Jest też jedna spora zaleta dla ludzi, którzy mieli w liceum matematykę i fizykę
              podstawową (albo już zapomnieli co mieli na rozszerzeniu :P): są na pierwszym
              semestrze przedmioty w stylu: "wstęp do fizyki" i "wstęp do matematyki".
              • Gość: maja Re: Studia od lutego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 15:36
                Chcialabym cos w Lublinie lub Warszawie, psychologia, resocjalizacja
                itp.
          • Gość: qwerty Re: Studia od lutego. IP: *.chello.pl 30.09.08, 16:17
            Ale na PW rekrutacja na studia od lutego jest (a przynajmniej była) wspólna z
            "normalną". Po prostu osoby ze słabszymi wynikami mają semestr przerwy po
            maturze/egzaminach.
    • Gość: marta Re: Studia od lutego. IP: 94.254.232.* 14.01.09, 20:09
      hej i coza szkole znalazlas?
      • Gość: nataliawroclaw Re: Studia od lutego. IP: 94.254.232.* 14.01.09, 20:11
        ja tez zamierzam zmienic moja szkole , jestem z wroclawia i nie moge nic znalezc aby zaczac studia od lutego,moze ktos mi cos doradzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka