Gość: lexus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:55 jakie są najtrudniejsze studia?jaki kierunek? wpisujcie propozycje oto moje najtrudniejsze-chemia łatwe-zarządzanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:08 a Ja napissze dla kogo są -prawo-dla kujonów -medycyna-dla zdolnych -matematyka/fizyka/chemia-dla członków mensy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:13 masz racje nie wystarczy byc ponadprzeciętnie inteligentnym by skończyć te 3 ostatnie, trzeba być wybitnie uzdolnionym takiich ludzi jest 1/1000 ale do chemi, matmy,fizy dorzuce jeszcze budownictwo i inżynierie srodowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:37 jak tkoś rozumie fizyke to nic dla niego nie jest trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:36 > masz racje nie wystarczy byc ponadprzeciętnie inteligentnym by > skończyć te 3 ostatnie, trzeba być wybitnie uzdolnionym takiich > ludzi jest 1/1000 ale do chemi, matmy,fizy dorzuce jeszcze > budownictwo i inżynierie srodowiska nie, nie trzeba być wybitnie uzdolnionym aby skończyć matematykę, fizykę czy chemię - wystarczy je lubić; co do budownictwa i inżynierii środowiska to te studia może skończyć każdy posiadający choć trochę samozaparcia, osobiście uważam, że matma, fiza czy chemia są od budownictwa i inżynierii środowiska znacznie trudniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 02:46 inzynieria srodowiska to może nie jest trudna aż tak,ale budownictwo tak do tego napewno jeszcze architektura z pewnością łatwiejsza od budownictwa ale od fizyki/matematyki-trudniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfa Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 17:48 napewno trudniejsza od matmy i fizy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfa Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:13 dlaczego uwazasz że chemia jest łatwiejsza od fizyki/matmy? od fizyki to moze i jest łatwiejsza oto moja kolejnośc tych trzech(od najtrudniejszej) 1fizyka 2chemia 3.matematyka Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: na świecie 27.01.09, 20:51 Może dlatego, że najlepiej ją umiem z wyżej wymienionych ;) Jak dla mnie nie ma nic w chemii trudnego - fakt, jest nieco abstrakcyjna, ale logiczna i zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:16 mi zadna nie idzie choć choć całymi godzinami sie ich ucze moje ktoś tu wspomniał o IQ moje wynosi 120 ale tych przedmiotów nie da się zrozumieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
aleandra Re: na świecie 29.01.09, 02:17 120? oO' 120-121 to już jest górna granica przeciętnej inteligencji, raczej wchodzi ona w inteligencję wysoką... Jeśli nie rozumiesz matematyki czy fizyki, to może masz inteligencję wysoką, ale na poziomie emocjonalnym (np. ludzie od mensy mają wysoki stopień wczuwania się w innych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 02:48 no rozumiem ale nie od razu i troche czasu mi schodzi zanim je dobrze opanuje zwłaszcza fizyke Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: na świecie 27.01.09, 19:51 Gość portalu: lexus napisał(a): > jakie są najtrudniejsze studia?jaki kierunek? wpisujcie propozycje > oto moje > najtrudniejsze-chemia > łatwe-zarządzanie A co, twój poprzedni taki sam wątek usunęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holly Re: na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 22:33 najłatwiejsze? turystyka ,pedagogika , resocjalizacja , socjologia trudne? dla mnie chemia matematyka fizyka ( dwa ostatnie zdecydowanie najgorsze ) trudne ze wzg na ilosc materiału - medycyna , prawo Poza tym nie uwazam zeby prawo było dla kujonów - ja się za kujona nie uważam :D \ ale to wszystko zalezy od umiejetnosci , predyspozycji i wiedzy oceniajacego . Dla mnie kosmosem sa przedmioty scisle , dla kogos kosmosem moze byc polonistyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 17:03 nastepna która się chwali że jest na prawie a za pare lat będzie płakać że pracy nie ma,filmów o prawnikach się dzieci naoglądają i póxniej sie dziwić że wszyscy idą na prawo bo to 'pewna kariera' Odpowiedz Link Zgłoś
ocelota Re: na świecie 28.01.09, 02:07 Dla mnie najtrudniejszy kierunek to prawo, a najłatwiejszy - centro-lewica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:30 > jakie są najtrudniejsze studia?jaki kierunek? wpisujcie propozycje > oto moje > najtrudniejsze-chemia > łatwe-zarządzanie najtrudniejszy kierunek to taki który cie nie interesuje, na takich studiach zawsze będziesz się męczył, najprostszy to taki który cię interesuje i pasjonuje, wtedy studia są przyjemnością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza89 Re: na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:38 znowu o tym piszecie... czy to forum juz naprawdę nie ma nic lepszego do zaproponowania tylko podkategorie "najłatwiejsze i najtrudniejsze studia" ???........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 09:54 a co nie chcesz sie przyznać że Twój humanistyczny jest łatwy?co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: na świecie 28.01.09, 10:01 Gość portalu: zouza89 napisał(a): > znowu o tym piszecie... czy to forum juz naprawdę nie ma nic lepszego do zaprop > onowania tylko podkategorie "najłatwiejsze i najtrudniejsze studia" ???........ Jakiś frajer chyba próbuje rozkręcić forum, a że zawsze znajdzie się 50 osób, które w kółko zaczynają te same dyskusje, to insza inszość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz wiem Re: na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 02:56 następna osoba rozszyfrowana!to 'ziemia ognista'-studiuje biologie i myśli takze o chemi a zouza 89-humanistyczny to juz wczesniej odkryłem niestety nie skopiowałem linków i nie mam dowodu dla was że mówie prawde ale jak ktos bardzo nie wierzy niech poszuka na forum w któryms wątku zdradzili co studiują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza89 Re: na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 08:29 ja nie zdradziłam, bo nie studiuje już, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: na świecie 29.01.09, 09:15 Gość portalu: juz wiem napisał(a): > następna osoba rozszyfrowana!to 'ziemia ognista'-studiuje biologie i > myśli takze o chemi > a zouza 89-humanistyczny to juz wczesniej odkryłem > niestety nie skopiowałem linków i nie mam dowodu dla was że mówie > prawde ale jak ktos bardzo nie wierzy niech poszuka na forum w > któryms wątku zdradzili co studiują Wszyscy potrafią czytać tak jak i korzystać z wyszukiwarki jełopie. Nie podniecaj się tak, bo trzeba będzie sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: na świecie 29.01.09, 09:36 Rozszyfrowana? :D Nie wstydzę się tego co studiuję, to moja pasja. W ogóle, po co ja się tłumaczę jakiemuś anonimowemu frustratowi :D Odpowiedz Link Zgłoś