kassssia89 12.02.09, 13:09 helo może ktoś powiedzeić coś na temet ćwiczeńiowców z tego przdmiotu dr Wójcik i dr Jońcy?? dzięki z góry za inf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaadzik Re: prawo rzymskie 12.02.09, 19:10 dr Wójcik- chyba bardziej wymagająca, więcej szczegółów trzeba znac. Ale bardzo sympatyczna :) A u dr Jońcy to chyba ciekawiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
iffonka88 Re: prawo rzymskie 13.02.09, 17:33 Ja miałam z dr Wójcik i z tego co pamiętam bardzo skupiała się na łacinie.Jedno kolokwium w drugim semestrze było tylko z łacińskich terminów.Dobrze jest notować na zajęciach rozwiązania kazusów,które robicie z tej jej książeczki.Potem na kolokwium może dać podobne kazusy na dodatkowe punkty.Kolokwia robi raczej po 10 pytań opisowych,więc czasem trafi się łatwiejsze,a czasem trudniejsze pytanie.Ogólnie jest raczej wymagająca,lepiej przeczytać to co jest zadane na zajęcia. Swoją drogą,Gaadzik jak Ty to robisz,że jeszcze coś pamiętasz z pierwszego roku ?:D Ja jestem na drugim i już mi się lekko zaciera :D Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: prawo rzymskie 16.02.09, 21:14 hehe nie wiem :P Istnieje tylko niebezpieczeństwo, że Ci ćwiczeniowcy przez 4 lata zmienili się o 360*, ale chyba raczej mało prawdopodobne :) Odpowiedz Link Zgłoś