Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009

20.06.09, 15:38
Cześć!
Zgodnie ze staropolską tradycją.. jako że wiele razy poruszany był
już temat rekrutacji na psychologię KUL, postanowiłam go tylko
uaktualnić :)

Jestem tegoroczna maturzystką, sama będę się starać o przyjęcie na
psychologię KUL,chętnie pogadam z ludźmi, którzy maja podobne plany.
Piszcie:)

Obserwuj wątek
    • wiolciaa33 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 20.06.09, 16:51
      Ciężko się dostać, trzeba naprawdę dobrze maturę rozszerzoną napisać. I nie to
      że straszę, tylko sama rok temu próbowałam na psychologię i wiem jak trudno było.
      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 20.06.09, 17:42
        No zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo :// ale mimo wszystko
        zamierzam próbować :)
        A ty co porabiasz w takim razie? Pewnie wylądowałaś na innym kierunku
        • wiolciaa33 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 20.06.09, 20:22
          Na ekonomii jestem :)
      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 20.06.09, 20:27
        wiolciaa33 a jakie miałaś wyniki z matury, jeśli mogę spytać?
        • wiolciaa33 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 21.06.09, 00:17
          oj nie chciałabym tego wspominać :D zdawałam tylko jeden przedmiot rozszerzony i
          to był błąd bo nie miałam szans sie dostać z jednym przedmiotem tylko
          rozszerzonym... reszta z podst. to ok.70-80%. to tak ogolnie ;)
    • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 20.06.09, 18:02
      Witam. Ja również wybieram się na psychologię, jednakże w ramach MISH :)
      • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 25.06.09, 12:18
        Tez skłądam na psycho ale nie jestem do niej w 100 % przekonana :)
        jeszcze nie płaciłam opłat...
        • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 25.06.09, 19:48
          Hej :) bo jeszcze nie można xD dopiero po wpisaniu wyników z matury.
          a nad czym jeszcze myślisz?
          • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 26.06.09, 14:33
            Szczerze mówiąc mam kilka opcji. Skłądam na filologię ang i historię i na psycho takze albo będe psychologiem albo nauczycielem jak dobrze pójdzie :) tyle,że o byciu nauczycielką zawsze marzyłam i pomimo, iz wszyscy mi mówia,że cholernie pasuję na psychologa to mam opory czy poradziłąbym sobie w tym zawodzie i czy byłoby to spełnienie moich marzeń no i oczywiscie czy sobie poradzę zważywszy ,że w LO niemiałam rozsz. biologii ani nie zdawałam jej na maturze...
            • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 26.06.09, 15:40
              Wiesz.. na twoim miejscu nie sugerowałabym się tym, co inni mówią,
              naprawdę źle można później skończyć. heh mi np. mnóstwo osób
              odradzało psychologię, ale ja jestem uparta i nie posłuchałam ich bo
              naprawde od dawna marzyłam o tym kierunku. A jeśli ty marzysz o
              byciu nauczycielką to- nie zastanawiaj się nawet!! :) wiem, że
              narazie ten zawód dość kiepsko stoi, ale myślę że to się będzie
              stopniowo zmieniało..
              Co do biologii..ja też nie miałam rozszerzonej, bo byłam w klasie
              językowej i miałam ją tylko przez 2 lata i to na poziomie
              podstawowym, jednak zawzięłam się i zdawałam rozsz na maturze. heh,
              słyszałam, że nie ma jej znowu aż tak dużo na tych studiach, a jeśli
              nawet- to wszystko jest dla ludzi i wszystko jest do przejścia!!
              A mogę spytać co zdawałaś na maturze?? ciekawa jestem jak to jest u
              innych :)

pozdrawiam,
              i życzę podjęcia słusznej decyzji :))
              • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 26.06.09, 23:27
                Więc też byłam w klasie językowej i biologie miałam 2 lata. Zdawałam
                historię bo kocham historię :) i własnie dlatego wszyscy naokoło
                odaradzaja mi pójscie mi w ta stronę bo wiadomo jak stoja historycy.
                Psycho wydaje mi się ciekawa ale chyba nie az tak...i nie wiem co
                zrobię :( mysąłam po rpostu o tym zeby pojsc na filologię a potem
                zaczac historię juz tak dla siebie :) dziękuję Ci -mam nadzieję,że
                dobrze wybiorę.
                • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 26.06.09, 23:28
                  ps. A skąd jestes :)??
                  • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 27.06.09, 09:40
                    Jasło- taka mała mieścinka na podkarpaciu :p a ty??
                    • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 27.06.09, 11:33
                      Dynów-taka jeszcze mniejsza mieścinka na Podkarpaciu :):)
                      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 27.06.09, 13:56
                        haha no to wiem, jasne :) ale nie bylam tam nigdy.
                        i co składasz tylko do lublina?? ja chyba jeszcze na UP do Krk w
                        ramach zabezpieczenia, ale na KULu mi bardzo zależy..
                        ps.a z czego zdawałaś mature??
                        • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 27.06.09, 14:04
                          NO ja w Jaśle w sumie chyba tez no ale orientuje się doskonale gdzie
                          jest :):) tylko do Lublina..jeszcze na UMCS. Ale wolę KUL i
                          bardziej mi na nim zależy. A matura : pol ,ang,hist,wos wszystko
                          rozszerzone . Mam nadzieję,że się zobaczymy w październiku na
                          uczelni :) okaże się już niedługo...
                          • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 27.06.09, 14:18
                            mhm :) daj znać, jak ci poszła matura! To już we wtorek.. <lol>
                            • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 27.06.09, 18:51
                              Jasne :) i Ty tez-rzuc gg to pogadamy na pw :)
                              • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 28.06.09, 20:07
                                moje gadu: 8605684, pisz :) zawsze to miło poznać kogoś ze swoich
                                okolic :DD
    • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 01.07.09, 20:11
      wskrzeszam temat z zapytaniem - znając wyniki matur jak oceniacie swoje szanse?
      ile punktów rekrutacyjnych Wam wychodzi?
      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 01.07.09, 20:41
        No ja zdawałam wszystko rozszerzone i mam:
        z pol-84
        z ang-80
        z biol-77
        no i mam nadzieję, ze mnie przyjmą..

• michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 01.07.09, 20:58
          myślę, że takie wyniki zapewnią Ci miejsce ;) ja mam zamiar studiować
          psychologię w ramach MISH, ale nie wiem czy się tam dostanę :/
          • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 01.07.09, 21:04
            a na ile zdałeś? ja się nie orientuję jak to jest z tym MISH-em za bardzo.. jak
            tam się ustala ten plan, samemu?
            • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 01.07.09, 21:10
              tak, układa się plan zawierający minimum programowe co najmniej jednego kierunku
              i do tego dobiera się przedmioty z innych co najmniej dwóch kierunków ;) jakieś
              mi to skomplikowane wyszło :D w każdym razie do rekrutacji liczą się dwa dowolne
              przedmioty zdane na rozszerzeniu, u mnie wos - 66% (porażka :/) i polski 88%
              razem wychodzą 154 punkty rekrutacyjne, czuję, że to za mało :|
              • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 01.07.09, 23:34
                kurczę... nie daję rady z tym przeliczaniem punktów na KULu.. mają najbardziej
                zakręcony system irk i w ogóle nie mogę się połapać czego oni ode mnie chcą:P

czy mógłby mi toś powiedzieć jak przelicza się punkty na psychologię?

ja zrobiłam polski*0,4+ bio*0,3+ ang*0,3*0,45-bo podstawa... i nie wiem czy to
                tak ma wyglądać?

czy padło już odwieczne pytanie o progi w zeszłym roku??

pozdrawiaam
                • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 09:42
                  hej, dobrze to przeliczasz, właśnie tak ma być :) a o progach nic mi nie wiadomo, podobno w ogóle nie są znane..
              • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 09:43
                michasz23, rozumiem :) czyli ty masz zamiar wybrać minimum programowe psychologii, tak?
                • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 10:36
                  z psychologii i filologii romańskiej ;) a jak się wyrobię to nawet i z historii
                  sztuki :D bo to są trzy kierunki, które mnie najbardziej interesują :D
                  • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 12:33
                    moje wyniki :

pol-82
                    his-62 :/
                    ang-74

wszystko rzoszerz.
                    • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 13:36
                      naprawde dobre wyniki! gratulacje! mam nadzieje, ze sie dostaniemy heh.. :)
                      • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 13:56
                        Dziękuję, a ja Tobie gratuluję :) Twoje są o wiele lepsze :) tez mam
                        takową nadzieję :)
                        • jahoda21 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 17:05
                          Jako starszy rocznik pozwolę się wtrącić...

Z psychologią na KULu przy rekrytacji jest dość zawiła sprawa, ale
                          apeluję by się nie przejmować gdy nie przejdzie się w pierwszej
                          rekrutacji, bo sporo osób dostaje się przy drugim podejściu. Co do
                          MISHu:D jest rewelacyjnym rozwiązaniem dla studiujących psychologię,
                          sama wybrałam i nie żałuję, program psychologii można rozbudować p
                          interesujące zagadnienia (standartowo jest to socjologia lub
                          pedagogika) w moim przypadku padło na pedagogikę i Instytut Nauk o
                          Rodzinie plus parę innych ciekawych spraw...

Ogólnie życzę Wam w rekrutacji powodzenia! I służę odpowiedziami
                          jeśłi macie pytania o wspaniałą psychologię kulowską:))
                          • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 02.07.09, 19:23
                            a więc ja mam pytanie :D czy minimum programowe znacznie różni się od planu
                            obowiązującego normalnie na psychologii?
                            • jahoda21 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 04.07.09, 14:09
                              Minimum jest okrojone, to prawda. Na pierwszym roku nie obowiązują
                              Cię np ćwiczenia z psychologii ogólnej i rozwojowej, ale większość i
                              tak chodzi. Jak się chce umieć, a nie tylko mieć dyplom, to wygrywa
                              chodzenie na wszystko, ewentualnie jak nie możesz to przekładasz na
                              kolejny rok, ale z psychologią radzę uważać, warto sprężyć się i
                              robić to co na konkretny rok przewidziane, a z drugim kierunkiem
                              ewentualnie mieszać, co jest raczej nie do uniknięcia... Ja miałam
                              np lektorat, ćwiczenia i dwa wykłady w jednym czasie:D Uroki
                              MISHu:))))
                              • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 04.07.09, 14:51
                                ech, tak chciałbym się dostać na ten mish... ale wychodzą mi tylko 154 pkt
                                rekrutacyjne :/ jak Tobie poszła matura i ile miałaś pkt, że Cię przyjęto?
                                • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 06.07.09, 12:59
                                  ale tu cicho, głucho...
                                  a tak liczyłam na poznanie jakichś przyszłych współtowarzyszy, heh. szkoda.
                                  michasz23, ty chociaż daj znać czy cię przyjęli na ten mish ;)
                                  • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 06.07.09, 13:22
                                    ha :D jak się dostanę założę z tej okazji osobny wątek :P nie no, żartuję :D ale
                                    napiszę tu o to w tym temacie, info specjalnie dla Ciebie :P jakoś mało tych
                                    psychologów kandydatów na kul...
                                    • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 06.07.09, 13:53
                                      Może to i dobrze.. mniejsza konkurencja hihi :DD
                                      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 07.07.09, 09:42
                                        hej, a na psychologię trzeba to zaświadczenie lekarskie???
                                        • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 07.07.09, 09:49
                                          No i jeszcze jedno.. bo coś sie nie moge tego doszukać na stronie KULu- do kiedy
                                          trzeba dowieść dokumenty jeśli jest się przyjętym w pierwszym terminie?
                                          tam coś jest napisane, że do 24- ale to chyba coś za długo..
                                          • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 07.07.09, 11:42
                                            Dokładnie mam ten sam problem. Ale tam cos pisze,ze gdysie
                                            dostaniemy to przyjdzie nam wiadomosc..może w niej bedą jakieś
                                            szczegóły ??
                                            • deezly Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 07.07.09, 18:43
                                              Hmmm ja zdawałam dwa rozszerzenia i jedną podstawe boję się że nie
                                              mam z tym szans... ciekawe czy na psychologię w tamtmy roku dostały
                                              się tylko osoby które zdawałay trzy rozszerzenia wie ktoś może coś
                                              na ten temat?
                                              • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 07.07.09, 21:47
                                                no nie mam pojęcia jak to było w tamtym roku, ale ja znam kilka osób, które
                                                złożyły na kul z podstawą.. myślę, że jeśli tylko poszło ci nie najgorzej na
                                                maturze- to masz szansę :D jak nie w pierwszym to w drugim lub trzecim naborze ;pp
                                                ps. a co zdawałaś??
                                                • deezly Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 08.07.09, 09:47
                                                  polski i historia rozszerzenie i niemiecki podstawa ale historia mi
                                                  słabo poszła;-(
                                                  • michasz23 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 08.07.09, 11:38
                                                    na psyvhologie na ulu w tym roku było 7.03 osób na miejsce... sporo
    • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 10:02

Szczęśliwie się dostałam, a zdawałam z jedną podstawą...
      Trzymam kciuki za Wasze wyniki!:))
      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 12:53
        No ja tez się dostałam :))
        • juliataodromea Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 13:04
          no cóż a ja pisze odwołanie....:(( Ehhh taki to mój los:) mam nadzieję ze drugi
          raz będzie dla mnie łaskawszy:P
    • girux Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 13:20
      Mam pytanie, do osób które się dostały na dzienne, ile mieliście pkt
      rekrutacyjnych ??
      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 14:51
        ehh to ja ci moze wyniki napisze: wszystko rozsz
        pol 84
        ang 80
        biol 77
        • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 15:23
          Witam wszystkich :):)
          Dostałam się na psychologię i jestem mocno zaskoczona!!

Zdałam polski R na 84%, biologię R na 72% i ang. P na 81% :):)

• sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 15:34
            Witamy ;-)
            NIBY też pisze,że się dostałam,ale...ja w to nadal NIE WIERZĘ !!
            • karloa_k Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 16:01
              Ja też się dostałam...w sumie jestem troche zdziwiona bo matura nie
              poszłam mi najepiej:
              R pol 88%
              R mat 60% :((
              P ang 86%
              • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 16:12
                noo brawo! gratulacje dla wszystkich :)
                już teraz widać, że kierunek silnie sfeminizowany xDD

ps. a jesteście już na 100% pewne KULu? ja jeszcze czekam na wyniki z Krakowa,
                we wtorek mam
                • karloa_k Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 16:40
                  szczerze to też nie jestem pewna. czekam na wyniki jeszcze z dwóch
                  miejsc... mam nadzieje, że bende miała w czym wybierać...
                • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 17:10
                  Ja czekam do poniedziałku na UW bo najbardziej zależy mi na Warszawie, ale jeśli
                  Lublin, to na 100% KUL, choć na UMCS też się dostałam:)
                  Ktoś pytał o wyniki...
                  Pol rozsz- 96%
                  Bio rozsz- 80%
                  Ang podst- 98%
                  • juliataodromea Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 17:34
                    he to ja przy waszych wynikach nie mam szans:P chyba jednak się nie będę odwoływać
                    • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 17:39
                      nic nie tracisz- próbuj!! :)
                      • juliataodromea Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 17:41
                        no w sumie masz rację.. ale jak patrze na wyniki niektórych z was to ciemno to
                        widzę;)
                        • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 17:45
                          eee tam, zobacz- jak się np dostanę na uw to zwolnię Ci jedno miejsce;) i sporo
                          osób tak zrobi, trzymam kciuki! :))
                          • juliataodromea Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 17:51
                            Masz racje :) masz świetne wyniki naprawdę
                            gratuluje i jestem pełna podziwu :)) I obyś dostała się na UW trzymam również
                            kciuki :)
                            • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 10.07.09, 19:22
                              heh jak mnie na UJ przyjma to ja tez zwalniam miejsce.. :DD
                              a ty julia sie nie zastanawiaj, tylko odwołuj! sama widzisz ze ludzie maja różne
                              opcje, KUL to tylko jedna z nich,
                              powodzenia!!

3mam kciuki :))
                              • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 10:27
                                Ja dostałam się na KUL i na UMCS i teraz zastanawiam się co wybrać :) Słyszeliście może na której z tych uczelni jest ciekawsza psychologia?? I gdzie jest mniej ciężko?

Bo co do prestiżu do chyba KUL jest bardziej prestiżową uczelnią!
                                Pozdrawiam ^^ Madzia :D
    • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 11:26
      Witam!
      Dostałam się na psychologię[tryb wieczorowy]...
      Jestem bardzo szczęśliwa! [Pewno dopóki nie zaczną się egzaminy..;)
      heh]
      Czy jest tu ktoś, kto też się na nią dostał?
      Proszę pisać:)

Pozdrawiam gorąco!
      • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 11:29
        Co do psychologii na KUL-u i na UMCSi-e to jak byłam na dniahch
        otwartych KUL-u to dziewczyny mówiły,że psychologia na KUL ma
        akredytaję,jest bardziej prestizowy niz UMCS i bardziej znany.
        • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 11:30
          A dodam,że też dostałam się równocześnie na UMCS ,ale wybiorę KUL .
          • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 11:46
            Popieram, też z tych dwóch uczelni wybrałabym KUL:) Również
            zastanawiałam się kiedyś na UMCS, ale stwierdziłam, że 'przyjaźniej'
            jest na KUL'u; uczelnia ta posiada akredytację; pracownie są lepiej
            wyposażone i.t.d.,i.t.p.
            Rozumiem, że chcesz wybrać się na psychologię 'dzienną'?
        • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 11:39
          Tak racja... ja również byłam na dniach otwartych i właśnie wtedy
          postanowiłam złożyć papiery na KUL.
          Tak, akredytację posiada i to również było dla mnie ważne:)
          Także dużo dała opinia znajomych, którzy pokończyli tu kierunki o
          atmosferze jaka panuje na tej uczelni:)
          To jest dla mnie bardzo istotne... Ważne, by do absolwenta
          podchodzono jak do człowieka;)
          • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 16:42
            W takim razie chyba też wybiorę KUL :) co prawda czekam jeszcze na wyniki z UJ, jednak nie sądzę, żebym się tam dostała.
            Psychologia była moim marzeniem od kilku lat, dlatego odpowiedni wybór jest dla mnie niezwykle ważny!
            • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 19:26
              hej, ja też czekam na wyniki z UJ!! na jaką składałaś? ja na stosowaną :)
              napisz, jakie miałaś wyniki, porównamy sobie :DD
              • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 11.07.09, 19:38
                Tak, na stosowaną, bo zdawałam biologię rozszerzoną i stwierdziłam, że tutaj te przeliczniki mi bardziej odpowiadają niż na ogólnej :) ... mimo to nie mam większych nadziei, gdyż j. ang. pisałam podstawowy <81%>. Do tego rozszerzony polski <84%> i ta biologia <72%> :) Napisz też swoje :)
                • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 12.07.09, 11:22
                  Kurde, czemu nie zdawałaś rozszerzonego ang??? tak to ci tną punkty przez połowe :/ ehh no ale nie trać nadziei, w tym roku jest ponoć mniej kandydatów niż w poprzednich, biologie dobrze zdałaś- przemnożą ci to razy 3 to będzie mnóstwo punktów :) polski też super! heh ja mam kilku znajomych, którzy składali tam z jedną podstawą, więc kto wie, kto wie :DD trzymam kciuki, naprawde!

ja zdawałam wszystko rozszerzone, z polskiego mam tyle co ty:) z ang-80, z biol-77.
                  • asza7 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 12.07.09, 13:09
                    po opniniach widze, ze większość jednak jest na KULem :)
                    cóż, też chyba wybiorę tę uczelnię, choć jak poprzednicy mam niemały
                    dylemat między umcs a kul
                    • effkaaa Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 12.07.09, 20:30
                      mam takie pytanko... nie dostałam sie przy 1 naborze na psychologie i bede
                      skaldac odwolanie ale nie wiem czy moge tez zlozyc papiery na peagogike nie
                      bedac zapisana tam wczesniej ... ?? chce sie zarejestrowac przy 2 naborze ...
                      czy to jest mozliwe ??
                      prosze o szybka odpowiedz :)
                      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 13:36
                        wydaje mi sie, ze to niemożliwe
                        • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 13:38
                          Starlight, jak tam UJ? ;>
                          Ja do Warszawy się nie dostałam, ale przynajmniej nie mam już dylematu czy
                          wyjeżdżać z Lbn;)
                          • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 14:05
                            ehh ja wyniki mam jutro.. jak sie dostane, to ciężka decyzja przede mną :/ bo
                            KUL wydaje mi sie duzo bardziej przyjazny (wcale nie mam żadnej fazy na to, by
                            studiować na NAJbardziej prestiżowej uczelni..) raczej liczy sie klimat i
                            ludzkie podejście do studenta, a słyszałam, że UJ ma to do siebie, że znacznej
                            części studentów 1-go roku mówi:papa i to wcale nie z ich winy.. także nieciekawie.
                            ale z drugiej strony Kraków.. eh to chyba nie wymaga komentarza :) zawsze
                            chciałam tam studiować, kocham to miasto. No i mam mnóstwo połączeń tam (jestem
                            z podkarpacia). podróż zajmuje mi równo 3 godziny; w Lublinie nie byłam jeszcze,
                            ale jedzie sie tam drugie tyle podobno i to z obowiązkową przesiadką w
                            Rzeszowie.. ehh także sama widzisz. dylemat bedzie.
                            ehh ale nie ma co gdybać, jeszcze sie nie dostałam, i raczej myślę, że mam małe
                            szanse :/

ps. a ty sie nie odwołujesz w wawie??

pozdro :)
                            • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 14:27
                              daj spokój...:D jestem 214 na liście(26 osób na miejsce!), nie zależy mi aż tak,
                              żeby się zabijać o tę Warszawę skoro mogę studiować 'w domu';)

A Lublin bardzo ładny, może nie tak jak Krk, ale swój klimat ma (i taniej się
                              żyje;D)
                              • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 17:14
                                Witam wszystkich:)podobnie jak wy dostalam sie na psychologie na KUL tyle ze na wieczorowe, zastanawiam sie czy sie odwoływac na dzienne na ktore sie nie dostalam, z tego wzgledu ze planowałam w zasadzie podjęcie pracy...ale pytanie moje brzmi czy jak juz potwierdzilam przyjecie na wieczorowe czy moge wysylac odwolanie na dzienne? na potwierdzenie wieczorowych mam czas do 24 a wiadomosc czy sie dostalam na dzienne ma byc ok 30 lipca wiec chyba wyjscia nie mam i musze potwierdzic wieczorowe...troche to skomplikowane:) pozdrawiam wszystkich;)
                            • h0mster Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 18:18
                              starlight też jestem z podkarpackiego ;) można wiedzieć skąd dokładnie jesteś? :>
                              • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 18:30
                                Ja także jestem z podkarpacia, okolice Rzeszowa :):)

Również słyszałam o tym, że na UJ jest średni szacunek do studentów i jest dosyć ciężko na psychologii! A skąd wiecie że na Kulu jest przyjazna atmosfera?? Oby tak było:):)
                                I w ogóle wiecie może ile jest miejsc na psychologii tutaj?? Bo jakoś nigdzie nie mogłam się doczytać;/
                                • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 18:56
                                  ja jestem z okolic Jasła- taka mała mieścinka, a ty homster?

a na psychologii na KULu jest 110 miejsc :)
                                  • h0mster Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 20:36
                                    a ja z okolic Mielca ;)
                                    • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 13.07.09, 20:52
                                      Mhm, no to wiem, jasne:) a ty miałeś składać na UP do Krk, i co, przyjęli cię?
      • rudududu Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 00:54
        Witam wszystkich!

Ja też dostałam się na psychologię w trybie wieczorowym. :)

Pozdrawiam i gratuluję wszystkim przyszłym studentom dostania się na uczelnię!
        • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 13:34
          rudududu to super:D powiedz a skad jestes?:)
          • rudududu Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 13:58
            Jestem z Rudy Śląskiej :) a Ty? :D
            • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 14:11
              Witam:)
              Ja również dostałam się na psychologie w trybie wieczorowym:)
              Pozdrawiam;) heh
              • rudududu Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 14:36
                no to już jest nas trzy :)
                Agape a Ty skąd jesteś ? :>
                • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 14:46
                  Tarnobrzeg się kłania:)
                  Dziewczyny, nie wiem czy popieracie "n-k", ale stworzyłam tam nasz rocznik i gorąco zachęcam do wpisywania się. A to link:

nasza-klasa.pl/school/61062/1094
                  • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 17:03
                    a ja z Rzeszowa:D
                    • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 18:44
                      Już wiem, że nie dostałam się na UJ, także zostaje KUL :)
                      a jak u Was?:>:>
                    • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 18:50
                      hej.. no i nie przyjęli mnie na szanowny UJ niestety, heh ale nie jestem daleko, bede sie odwoływać :)

pozdrawiam wszystkich przyszłych psychologów :)
                      • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 18:56
                        ps. pytanie asekuracyjne: czy aby na pewno, NA PEWNO na dowiezienie dokumentów
                        na KUL jest czas do 24 lipca??
                        • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 19:46
                          Zostań z naaamii! ;)

Oprowadzę Cię po mieście, spodoba Ci się ;D
                    • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 20:04
                      Fajnie:)
                      Kiedy składacie dokumenty:)?
                      Mi nawet jeszcze list nie przyszedł:| Mam nadzieję, że się wyrobię do 24 ;)
                      • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 20:12
                        no ja tez nie mam jeszcze listu:/
                        • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 21:28
                          Dobrze by było, gdyby nam ten list przyszedł do piątku, żebyśmy miały czas na
                          wypełnienie tych papierów xD
                          Bo w przyszłym tygodniu to raczej trzeba będzie już wszystko dostarczyć, żeby
                          później jakiś motek nie było... <myśli>
                          Już nie mogę się doczekać października... Wieeem, jeszcze mi to wszystko
                          zbrzydnie, ale jestem podekscytowana tą całą "sprawą" :)
                          Caramel a Ty co czujesz? Powiem szczerze, że też troszkę mnie strach ogarnia jak
                          sobie o tym wszystkim pomyślę...
                          • karloa_k Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 21:55
                            hej, miło widzieć, że ktoś jest pozytywnie nastawiony...
                            ja tam mam mnustwo problemów, nigdy nie byłam w Lublinie, musze
                            szukać mieszkania i też nie dostałam jeszcze listu a w piątek
                            wyjerzdżam na 6 tyg. i niby co mam zrobić żeby złożyć papiery?!
                            jak dożyje do października i wszystko uda mi się załatwić to będzie
                            jakiś cód :)
                            • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 22:20
                              ja sie rowniez strasznie nie moge doczekac :) ale od pazdziernika to sie dopiero
                              zacznie;p taka druga matura co pol roku;p a z mieszkaniem to tez mam problem,
                              jade do lublina w przyszlym tygodniu, pozwiedzam;) i bede czegos szukac na
                              miejscu rowniez...i przy okazji papiery zaniose:) pozdrawiam:D
                              • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 14.07.09, 23:05
                                Słuchajcie drogie Panie (i Panowie;)) polecam forum KUL na nk... jest tak kilka
                                tematów pomocnych przy szukaniu stancji, a także czarna lista mieszkań, których
                                należy się wystrzegać:
                                nasza-klasa.pl/school/61062/forum
                                Jako rodowita Lublinianka służę pomocą ;)
                              • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 12:09
                                Powiedzcie mi czy Wy też żeby sobie wydrukować ten formularz musieliście najpierw rozwiązać ten test z języka?? jest tam 100 pytań i nie chce mi się nad tym siedziec;p
                              • asza7 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 15:50
                                widzę, ze musze sie zacząć integrować z wami bo równiez jestem
                                przyszłą studenktą psychologii :)
                                i mam tyle obaw, choć mimo strachu nie moge doczekać sie października
                                i widzę, ze naszym kierunkiem zdecydowanie rządzą kobiety :)
                            • rudududu Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 08:39
                              mi też jeszcze list nie przyszedł :/ szczerze mówiąc, to myślałam, że dojdzie najdalej wczoraj, ale widocznie im się nie spieszy ;)
                              powiem Wam, że też jakoś mam lekkiego stracha przed tym wszystkim, ale przeeeeeeejdzie :) zawsze na początku tak jest.
                              • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 10:25
                                Też jeszcze nie dostałam listu poimo iż moja koleżanka z tej samej
                                miejscowosci dostała przedwczoraj już :/ ....
                                • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 10:28
                                  haha jeszce sie okaze ze sie nie dostalam bo to blad serwisu;p
                                  najwazniejsze zeby przezyc pierwszy rok jak sie to mowi:)
                                  • rudududu Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 10:55
                                    hahahah, to by był dopiero joke... ^^
                                    • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 16:01
                                      przeraza mnie tylko jedna rzecz... czy tam powaznie trzeba sie "stosownie" ubierac i bron boze nie wolno przeklinac?! haha teraz zostalam tak (mam nadzije ze tylko)przestraszona xD dobrze bylo by uslyszec ze tam jest w miare "normalnie";p nie zeby mi to przeszkadzalo bo w koncu trzeba sie "odchamic";p ale kurcze bez przesady;p
    • missallsundays Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 17:52
      Elloo :)
      Również dostałam się na ten szacowny kierunek. Nieco stresuję się jak to wszystko będzie... wiecie może czy łatwo jest dostać akademik czy lepiej od razu szukać mieszkania? A jeżeli to drugie... jest ktoś chętny? :D
      • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 18:44
        ja poszukuje mieszkania bo na akademik raczej nie mam szans ale z tego co wiem
        to ciezko jest cos znalezc i czarno to widze;/ pozdrawiam:*
        • jahoda21 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 15.07.09, 19:22
          Co do akademika to decyzuje: wysokość dochodów, odległość,
          niepełnosprawność, sieroctwo.

W ubiegłym roku były niezłe boje, na 800 miejsc w żeńskim było 1300
          podać... Ale próbować warto, zwłascza jak ma się kawał drogi do
          domu, jak ja np:P Dolny Śląsk pozdrawia!:)
          • deezly Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 12:07
            Jestem 77 rezerwowa na psychologii mam jakieś szanse dostania się jak myślicie? T__T
            • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 12:58
              ojej szczerze to nie mam pojecia ale zycie bywa przekorne wiec roznie to moze byc;)
              sluchajcie kurcze ja tego listu jeszcze nie otrzymalam mam sie juz bac?:/
              • rudududu Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 15:08
                mi dzisiaj przyszło zawiadomienie bo akurat nie bylo nikogo w domu zeby odebrac,
                Tobie pewnie tez niedlugo przyjdzie ;)
                • missallsundays Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 18:13
                  mnie doszło dzisiaj... w sumie śmieszne, jakieś życiorysy wypełniać :D
                  deezly nie martw się - myślę, że szansa jest bo ludzie co na UJ sie dostali i część z UMCS pozabierają podania i miejsce sie zrobi ;)
                  • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 19:39
                    Mi również list doszedł:)
                    We wtorek jadę zawieźć już to wszystko...a Wy dziewczyny kiedy?
                    A co do stosownego ubioru to chyba... można sie ubierać jak się chce, ewentualnie jakiemuś wykładowcy może się to nie spodobać o_O
                    Ajjjj... Mam nadzieję, że szybko zapoznam się z tym Lublinem bo kurcze... Słabą orientację w terenie mam... Zginę tam albo coś... hehe xD
                    Macie już coś z mieszkanek bądź akademików na oku? Choć z tym nie muszę się pętać i coś dorwałam bo 1 sierpnia wyjeżdzam i nie wiem kiedy bym to pozałatwiała:/
                    Ale jak o tym wszystkim myślę to mnie strach lekki łapie xD
                    • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 21:05
                      połapanie się w mieście jest niczym w porównaniu do połapania się w topografii
                      kulu O_o przynajmniej dla takiego nieopierzonego żaka jak ja :P

od razu napiszę, że dokumenty składa się w dziekanacie psychologii w Collegium
                      Norwidianum (takie szklane, nie główny biały budynek) na V piętrze (zdecydowanie
                      polecam instytucję windy...)
                      • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 21:54
                        WItam Was :*
                        Ja również dzisiaj dostałam list i też wybieram się we wtorek :) Może kogoś z Was tam spotkam ^^
                        DO tego jestem umówiona z taką kobietą, która pomaga znaleźć mieszkanie, ma nam zaoferować kilka pozycji! Obym coś znalazła, bo słyszałam, że z tym ciężko;/ Nie wiem czy nie będzie potrzebna nam czwarta osoba do mieszkania! Jest nas na razie trzy- jesteśmy raczej miłe i chyba nie mamy głupich nawyków, także nie ma się co bać;p W razie czego będę tutaj pisać i jeśli ktoś jest już chętny to proszę pisać :):) Wszystko zależy od mieszkania!!

Pozdrawiam wszystkich przyszłych psychologów :):):*
                        • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 22:41
                          hEh :) ja ade jutro :)) jedzie ktos może ???
                          Aha-i od ktorej tam mozna wejsc?? i trzeba te dokumenty muieć w
                          jakiejś teczce??
                          • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 16.07.09, 22:51
                            tylko tę okładkę na dokumenty, która przyszła pocztą :)
                            • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 17.07.09, 09:10
                              heh, widzę dużą aktywność na forum- fajnie :) czyli opłacało się zakładać ten
                              wątek :D też bym się chciała trochę poudzielać.. ale narazie czekam na wyniki z
                              UJ, jestem tam na rezerwowej i jak mnie przyjmą to pewnie się nie spotkamy w
                              październiku... :/ ktoś może jeszcze wybiera się na UJ??
                              heh ale powiem wam, że tutaj mozna wyczuc juz taka integrację, sympatię, a na
                              tym forum UJ - cicho, głucho.. aż mi żal troche, eh.

3majcie się, pozdrawiam :)
                              • girux Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 17.07.09, 13:02
                                Witam :)
                                Dostałem się na razie na wieczorowe :) złożyłem też odwołanie na dzienne, jak
                                myślicie: Mam 56.9 pkt, a ostatni na liście miał 58 ( tak mi pani w dziekanacie
                                powiedziała) to dużo czy mało ?? Czy mogę myśleć już nad dziennymi czy raczej
                                powinienem zapomnieć :)??
                                Do ludzi z Lublina mam pytanie, co możecie mi powiedzieć o Hotelu Studenckim na
                                Nadbystrzyckiej 72 (bo tam zamierzam mieszkać).
                                A właśnie dużo ludzi jest z Podkarpacia :) to super, ja z Krosna jestem :) do
                                zobaczenia 1 października albo na wieczorowych :P albo na dziennych :P
                      • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 17.07.09, 15:10
                        Havanainside uważam, że 1 października powinni rozdawać "Mapki KUL'u" xD Też słyszałam, że trudno się tam połapać... Ale w razie problemów, zawsze można kogoś poprosić o pomoc;) Sądzę, że ludzie raczej podpowiedzą niż odepchną:)

ps: Ewentualnie możemy w Walkie Talkie zainwestować ;) hehe
                        • deezly Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 17.07.09, 15:42
                          Hej mam pytanko czy listę rankingową tworzą osoby które się dostały i
                          nieprzyjęci czy sami nieprzyjęci na studia? ja mam punktów 56,67 i mam napisane
                          ze jestem 187 na liście rankingowej a przyjmowali od 58,31. Na psychologię
                          przyjeli 136 osób i nie wiem czy jestem 187 rezerwowa czy (187-136) 41 rezerwowa...
    • deezly Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 17.07.09, 15:51
      Oj 187-136= 51 pomyliłam się ale jakby ktoś mógł mi pomóc byłabym wdzięczna za
      odpowiedź
      • agape-0289 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 17.07.09, 17:11
        Wiesz nie pomogę Ci bo nie wiem ale mam pytanie... Skąd wiesz która jesteś na
        liście :|? Na KUL'u jest wywieszone?
        • deezly Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 17.07.09, 17:39
          Napisali mi w listownym powiadomieniu
          • caramel0 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 08:12
            jej..ja jeszcze nie dostalam tego listu, zaczynam sie bac:/ chyba zadzwonie do
            nich;/
            • missallsundays Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 10:59
              dzwoń, dzwoń... lepiej poinformować ich, że coś poczta/oni zawalili
              • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 12:10
                Powiedzcie mi czy Wy też żeby sobie wydrukować ten formularz musieliście najpierw rozwiązać ten test z języka?? jest tam 100 pytań i nie chce mi się nad tym siedziec;p;p
                • asza7 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 15:55
                  witam ;)
                  zaczynam integrację z przyszłymy studentkami psychologi, bo widze ze
                  naszym kierunkiem zdecydowanie rządzą kobiety :P
                  a test, niestety trzeba rozwiązać zanim wydrukujesz formularz:/
                  • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 16:10
                    Oj tak, kobiety rządzą :D Ciekawe ilu będziemy miały facetów na roku;p;p;p

A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tą metryką chrtu!! Na stronie KULu pisze, że dotyczy to tylko chrześcijan swieckich, a na tej okładce która przyszła pocztą nic nie pisze, że tylko niektórzy mają ją dostarczyć, tylko normalnie jest zawarta w punktach które trzeba spełnić przy dostarczaniu dokumentów! Przez to właśnie nie wiem, czy muszę ją mieć, czy też nie...;/

Podobnie jest z elektroniczną wersją fotografii. Na stronie pisze, że obowiązuje wraz z dokumantami, a na okładce nie ma żadnej wzmianki o tym! Ale to wszystko skomplikowane :)

Mam nadzieję, że mi pomożecie :D
                    • juliataodromea Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 16:55
                      NO metrykę chrztu musisz mieć oczywiście , że tak chrześcijanie świeccy czyli
                      zwykli ludzie wierzący nie duchowni :) I musisz przesłać zdjecie elektronicznie
                      im no a potem normlanie trzy zdjęcia jeszcze dostoarczyć wraz z dokumentami :)
                      • missallsundays Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 23:11
                        aaa naklejacie na tą teczke czy okładke (czy cokolwiek to jest co pocztą przysłali) na dokumenty fotke? :)
                        • havanainside Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 18.07.09, 23:41
                          tak, jedno nakleja się na okładkę, a do środka trzeba jeszcze włożyć 2 :)
                          (chociaż z instrukcji w dziale POMOC wywnioskowałam, że trzeba im 3 luzem +
                          jedno na okładkę...) a, i te luzem kazano mi podpisać
                          • madziajrm Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 19.07.09, 16:18
                            Kochani:)

Wszyscy przyszli psychologowie, którzy wybierają się na dzienne studia proszeni są o zapisanie się do naszej klasy na NK -> ja już tam jestem;p

Oto link-> nasza-klasa.pl/school/61062/1098
                            • starlight990 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 21.07.09, 15:35
                              Heej no to już wiem na pewno. Nie spotkamy się w październiku-
                              dostałam się na UJ :)) heh życzę wam wszystkim powodzenia i mam
                              nadzieję, że jak kiedyś wpadnę do Lublina to ktos mnie oprowadzi!!
                              no! 3majcie się :*
                              • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 21.07.09, 16:24
                                Gratulacje :):)
                              • asza7 Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 21.07.09, 16:46
                                Również gratuluję i życzę powodzenia na UJ :)
    • deezly Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 31.07.09, 09:20
      Hej dostałam się na psychologię na KUL dzisiaj jestem juz zapisana na UMCS na
      psychologie jak myślicie warto zrezygnowac i pójsc na KUL?
      • sabinahad Re: PSYCHOLOGIA KUL REKRUTACJA 2009 03.08.09, 01:41
        Hmm.wiesz to zalezy od indywidulanych upodoboan więc trudno coś
        poradzic,ale ja tez dostałam sie na obie uczelnie a wybrałam KUL :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka