Dodaj do ulubionych

okładka na dokumenty

19.07.09, 13:32
pytanie, które mnie mierzi :D : Czy tzw OKŁADKE na dokumenty mam wypełnic
osobiscie? rozumiem, że życiorys mam napisac, ale czy wypełniam ta pierwszą
stronicę??..... prosze o odp.
Obserwuj wątek
    • rinso Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 13:44
      Tak. Niebieskim długopisem, drukowanymi literami. Plus zdjęcie w lewym górnym rogu. Informacje o tym są w pomocy systemu rekrutacyjnego KULU :)
      Pozdrawiam,
      Rinso
      • xprofes Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 13:56
        dzięki :)
        • ma-aa Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 15:06
          mam pyt odnosnie tej strony co zyciorys jest. a mianowicie na drugiej stronie
          jest spis dokumentow- tabelka. i teraz my mamy to wypelnic czy uczelnia?
          • tinamalina1990 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 15:32
            Nie, to akurat uczelnia wypełnia:)
            • ma-aa Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 15:39
              dziekuje tinamalina1990 za szybka odpowiedz:) pozdrawiam
              • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 17:55
                Hej :) Chcialem sie dowiedziec czy w razie pomylki przy uzupelnianiu maoge
                dostac druga teczke ?? Np tam gdzie sie te wszystkie papiery na KUL zdaje ??
                • 0-kiki Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:03
                  Raczej tak nie powinni robic problemu. Adi i naco w koncu składasz?
                  • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:14
                    Jutro jade skladac papiery na ta politologieale tez dam im odwolanie na ta
                    ekonomie. Wiesz jaka sytuacja bo to ten drugi priorytet ale pisalem im maila i
                    odpisali zeby wlasnie takie normalne odwolanie oraz, ze jest pewne
                    prawdopodobienstwo, ze to sie uda. Nic nie szkodzi sprobowac :P jeszcze
                    skladalem na SM na Umcs i jutro lista z II naboru ale nic nie widze zeby sie
                    miejsca zwalnialy :/ A Ty co zrobisz ?? Tez probujesz z odwolaniem ???
                    • 0-kiki Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:22
                      Chyba nie. mam jeszcze tydzien czasu na przemyslenie sprawy ale raczej zostane
                      na politologii.
                      • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:31
                        Najgorsze ze w tej politologii nie wiadomo jak to bedzie bo jest dopiero od tego
                        roku :/ moj kolega , ktory jest juz na 2 roku zarzadzania powiedzial ze powinno
                        mi sie udac z tym odwolaniem. A najbardziej mnie zdenerwowalo ze na europeistyke
                        mialo byc 60 miejsc( tak w informatorze pisalo) a przyjeli ze 150. Gdybym
                        wiedzial ze tak bedzie to bez wachania bym zlozyl.
                        • 0-kiki Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:42
                          Patrzyłem na stronie kul-u na przedmioty i nie są to jeakies trudne przedmioty.
                          Wszystko zalezy od tego czy sie poprostu tym interesujesz. Musisz wybrac z czego
                          Ci sie bedzie łatwiej uczyc. Ja chyba postawie na politologie.
                          • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:46
                            A rozwazalas pozniejsze perspektywy znalezienia pracy ?? A wogole na ktora
                            specjalizacje bys sie decydowala ??
                        • ma-aa Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 20:01
                          adi.102 a skąd masz taką informację że 120 osób na europeistykę przyjęli?
                          • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 20:24
                            Widzialem listy przyjetych osobiscie i bylo ich kilka napewno ponad te 60 miejsc
                            i to o wiele, poza tym moja kolzezanka klasy sie dostala ktora wcle tak dobrze
                            matury nie zdala( 68% z wos rozsz a reszta podstawy )
    • javorek Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:49
      Cześć !
      Też się dostałem na Kul, na historię sztuki.
      Tak patrze na tą teczkę i się zastanawiam co ja mam w życiorysie napisać :P ? Nie wiem ze mam na imię tak i tak chodziłem do tej szkoły i tej, zainteresowania czy co ? Nie orientuje się za bardzo :P

PS. pisałem już wcześniej temat co do Histr sztuki na tym forum lecz nikt mi nie dał znać hehe, chciałbym poznać kogoś kto też się dostał ta ten kierunek i dowiedzieć się jak jest ? ;>
      • anarii Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:52
        zainteresowania, hobby, odbyte kursy, dodatkowe umiejętności. Ale nie musi być
        to dzieło literackie, tego życiorysu raczej nikt nie czyta. ważne żeby był i tyle :)
      • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:55
        Hej. Jak masz to swoje konto na kul z rekrutacji to sie zaloguj i wez pomoc, tam
        masz ostatnia opcje : jestem przyjety i na koncu w tej wiadomosci masz co nalezy
        wpisac w zyciorysie: sytuacje w domu, wyksztalcenie rodzicow i twoje
        dotychczasowe( podstawowka, gim, LO itd) :P
      • 0-kiki Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 18:56
        Co do życiorysu to ja napisałam własnie to o czym mówiłes. Myslisz ze ktos
        bedzie to czytał? bo ja nie sądze. Co do specjalizacji to chyba wybiore
        integracje europejska.co do pracy to wydaje mi sie ze po wszystkim mozna znalezc
        prace trzeba tylko miec tzw "jaja". A studiowanie czegos tylko dlatego ze sa
        dobre perspektywy po skonczeniu i meczeniu siez tym nie ma sensu moim zdaniem
        • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:00
          W sumie to masz racje ale powiem, ze na politologii nie jest wcale latwo. Sa to
          studia, ktore maja w sobie po trochu z roznych kierunkow :P
          • 0-kiki Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:04
            Moim zdaniem bedzie duzo polityki historii i geografii. A ja sie tym interesuje
            takze mam nadzieje ze nie bedzie trudno
            • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:06
              A jaki jezyk wybralas i jaki poziom ?? Ja ang b2 xD
              • 0-kiki Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:09
                ja tez. ja sie tylko martwie tym ze nie bedzie skryptów opracowan itd.. to sie
                naprawde przydaje z tego co słyszałem od znaojomych
                • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:12
                  A tak wogole to skad jestes ?? :P Myle ze pewnie sie na tej politologii spotkamy :D
                  • 0-kiki Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:20
                    jestem z lbl. nie sugeruj sie tym co pisałam sam musisz wybrac co chcesz robic w
                    zyciu:)
                    • adi.102 Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:26
                      Dlatego tez bede probowac z tym odwolaniem a co wyjdzie to bedzie widac 1.
                      października xD
        • javorek Re: okładka na dokumenty 19.07.09, 19:01
          Dzięki za odpowiedź :-)
          A własnie !
          Szukałem innych forów ale jakoś nie mogłem znaleźć jakiegoś luźego forum kulu i
          nic niby jakies tam bylo na e kul z tego co pamietam ale nie widziałem takiego
          by pogadać spokojnie z ludzmi czy sie dostalo i poznac nowych ludzi. Oczywiście
          poza gazetą.pl :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka