forza_imperial 30.04.02, 05:55 Sylwester Czereszewski - Niech cała Polska się uczy! Od Lecha, przez Wisłę po Widzew! Czego mamy sie od niego nauczyc? Chyba pana sylwestra troche poje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Camara Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: 217.96.35.* 30.04.02, 08:38 A gdzie to obywatel Czereszewski sobie tak pierdnął ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: *.radiomerkury.pl 30.04.02, 09:00 Na Legiuni podczas świetowania jak każda z warszawskich gwiazd dostała mikrofon, by powiedziec 3 slowa od siebie... No cóz nasiedział sie chlopak w Chinach, widocznie biednych piesków dali mu za duzo do żarcia i efekty są... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 10:10 Najbardziej podoba mi sie tekst z wczorajszego PS: "W stolicy ogromna radość. Najlepsi kibice w Polsce mają wreszcie najlepszy zespół" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:14 Najlepsi kibie po zdobyciu mistrzostwa przez najlepszy zespol pokazali calej Polsce, ze potrafia sie najlepiej bawic i w jak najlepszych intencjach zniszczyli najlepsza czesc swojego najlepszego miasta co jest najlepszym dowodem na to, ze rzeczywiscie sa najlepsi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
student# Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL 30.04.02, 10:41 Miło, że Sylwek o nas drugoligowcach pamiętał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat2807 Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:45 Z tego co sie orientuje, to oprawa widowiska zostala sciagnieta z Poznania (oprocz chamstwa i chuliganstwa), wiec ja sie pytam, kto tu od kogo sie uczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzik Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: 2.3.STABLE* / 192.168.0.* 30.04.02, 15:23 Gość portalu: mat2807 napisał(a): > Z tego co sie orientuje, to oprawa widowiska zostala sciagnieta z Poznania > (oprocz chamstwa i chuliganstwa), wiec ja sie pytam, kto tu od kogo sie uczy??? Tak to prawda. Dodam iż mam pewną hipotezę jak powstał dzisiejszy kibic Legii: otóż prawdziwych kiboli warszawskich wymordowali Niemcy podczas okupacji (w powstaniu warszawskim zginął kwiat młodzieży, duża część wyemigrowała na zachód) napłyneła nad Wisłę za to dzicz ze wschodu i z pobliskich wiosek, którzy mają we krwi takie jatki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee ale z ciebie przypał... IP: *.cgs.poznan.pl 30.04.02, 15:32 totalny... viv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacniew Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: *.miloslaw.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 14:03 Dobrze prawi. Miło z jego strony. Zwłaszcz, że niejedno już widział i z niejednego, jak to się mówi, pieca chleb jadł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Sylwester Czereszewski ...... POWIEDZIAL IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 01.05.02, 14:47 czereszewskiego nieźle popier.... A co powiecie na stronniczość Tomaszewskiego w programie GOL? jak on się cieszy i jak dużo ma zawsze do powiedzenia o Legii. takiego to nic tylko pierdal..ąć Odpowiedz Link Zgłoś