GoĹÄ: taro35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 11:47 Zastanawiam się nad takim zakładem tenisowym: GOLOVIN- STOSUR 2 ( 3,20) Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Julka Re: Dziś gramy??????05,04 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 11:53 W tenisie wszystko jest mozliwe. Ja na razie, zastanawiam się nad: Bełchatów - Lubin 1 AAlborg - Midn... 1 Bufflo - Boston 1 Berlocq - Gil 1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Dziś gramy??????05,04 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:20 chyba nie postawilbym na belchatow dzis, raczej bedzie remis ze wskazaiem na zaglebie.ostatnio belchatow dal ciala i mimo iz bedzie chcial pokazac ze to przypadek to jednak zaglebie zweszylo swoja szanse i walka bedzie ostra. co myslicie o tym: Esbjerg - brodnby 2 kurs 2,3 i Koblenz - Essen 1 kurs 1,9 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Dziś gramy??????05,04 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:32 a jeszcze co myslicie o meczyku... Def.sport - Santos 2 kurs 2,45 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Booker Dziś gramy NHL IP: 213.25.153.* 05.04.07, 15:29 Koniec sezonu regularnego - jest sporo meczy do zrobienia polecam kilka wydarzen: Buffalo - Boston 1 Ostatni raz przed własna publicznoscia przed playoffs nie mozna przegrac, tym bardiej ze jest sie na 1 miejscu na wschodzie i mozna pobic rekord zwyciestw Philadelphia - New Jersey 2 Tu nie jestem taki pewien, ale w koncu najgorsza druzyna ligi gra z numeren 2 na wschodzie. Tylko ze ten mecz moze byc w dziwnym skladzie Devils - wieczorem sie okaze, w normalnym skladzie pewna 2 NewYork Islanders - Toronto 1 Obie druzyny walcza o ostatnie miejsce na wschodzie w playoffs. Toronto jest w lepszej sytuacji ale Islanders maja jeden mecz do rozegrania wiecej i jak tu wygraja to poprawia znacznie swoja sytuacje - jak nie dzis to kiedy? Bedzie sie dzialo, ja jednak wierze w przebudzenie NYI Chicago - Detroit 1 Najfajniejszy mecz dzis i czuje niespodzianke Detroit bardzo lubi grac z Chicago - nie przegrywa:) tylko ze Ci pierwsi moga byc strasznie zmobilizowani bo graja ostatni mecz u siebie w tym roku a Ci drudzy pewnie i tak beda na 1 miejscu na zachodzie. Licze na niespodzianke, bo uwaga - nastepny mecz obie druzyny graja za 2 dni przeciwko sobie w Detroit!!! Minesota - Edmonton 1 Minnesota jakas rozkrecona, wiec dalej na fali wygra z Edmonton, ktore zgasło ostatnio strasznie! Nashville - St Louis 1 Predators maja jakas zadyszke - sa jacys zmuleni, bo z 1 miejsca na zachodzie spadli juz na 4, jak tak dalej pojdzie skoncza na 6 i odpadna w 1 rundzie - a tak niedawno faworyt na zachodzie...zmienilo sie to i tamto. St louis juz przegrali walke, ale jak ich znam to oni nie odpuszczaja. Mimo wszystko licze na przebudzenie Nashville. I to co najbardziej lubie czyli gole plus 5.5 w meczach: Buffalo - Boston Ottawa - Pittsburgh Phoenix - LA Zapraszam do gry, ostatni eszanse przed playoffs Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Dziś gramy NHL 05.04.07, 16:22 Cholera szkoda, że nie mogę dzisiaj obstawić, bo widzę sporo fajnych meczy w NHL. Ale żeby nie wypaść z obiegu informacyjnego spojrzałem na dzisiejszą ofertę. Uwagę przykuwa zwłaszcza Puchar Uefa na dzisiaj. Ja bym się zastanawiał nad: Sevilla-Totenham 1 Alkmaar- Werder 1 Moim zdaniem(i tu pewnie zdziwię niektórych) faworytem, małym co prawda, ale jednak, meczu Hiszpanów z Anglikami są Anglicy. Sevilla od paru meczy mnie nie przekonuje szczególnie w meczach wyjazdowych. Szans Sevilli upatruje właśnie w meczu u siebie, bo Tottenham też zapewne większe szanse będzie miał na White Hart Lane. Dlatego postawiłbym dziś na Sevillę po całkiem niezłym kursie. Z kolei w drugiej parze mamy doczynienia IMO z dwoma silnymi acz nieco nieobliczalnymi drużynami. Szczególnien tyczy się to Werderu, który nawet w lidze niemieckiej potrafi przegrać na wyjeździe właściwie z każdym. Alkmaar to zaś drużyna własnego boiska i dlatego śadzę, że dziś wygrają po świetnej stawce. Zaimponowali mi w dwumeczu z Newcastle. Stawiam na ich wygraną dziś. Powodzenia w dzisiejszych typowaniach życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Dziś gramy NHL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:41 ja dzis skorzystalem z propozycji bookera i zagralem dwa ,kecze w NHL mam nadzieje ze proba powiedzie sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Dziś gramy NHL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 20:57 mialas nosa do tego belchatowa ale aalbort dalo ciala:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: batlin Re: Dziś gramy NHL IP: *.ilabs.pl 05.04.07, 22:05 no zobaczymy co wyjdzie z tych bookerowych typow (w wiekszosci zgadzaly sie z moimi). ale, do jasnej ciasnej - strzelilem sobie w stope przez nieznajomosc... regul w totomixie. dotychczas zaklady na +/- bramek obstawialem w sieci. u naziemnych nie. i wiedzac, ze w niektorych zakladach (na przyklad w przypadku strzeli/nie strzeli) jedynka oznacza "pozytywne zalatwienie sprawy":) - dalem sobie w tych zakladach "1". po czym okazalo sie (5 minut temu^^), ze w przypadku 5,5 oznacza to piec bramek lub mniej... no ja sie zastrzele, jak we wszystkich tych meczach bedzie ponad 5 ;). na szczescie tylko za dyche, a poki co jestem w kwietniu na plus;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Dziś gramy NHL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:38 iel na plus?? ja obstawilem dwa mecze w NHL ktore booker uznal za najbardziej pewne i zagralem za wieksza kase jak nie trafie to robie soebie przerwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: typer Re: Dziś gramy NHL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:04 podobnie i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Dziś gramy NHL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:55 batlin chyba nie musisz sie martwic bo z tego co mi sie zdaje to tylko w 2 meczach padlo wiecej niz 5 bramek.myle sie?? mi na szczescie kuponik wszedl wreszcie dosc niezly:) buffalo i minnesota :P ufffff.co prawda kurs tylko 2,25 ale gdybym postawil tysiala to mialbym drugiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Dziś gramy NHL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:00 booker dzieki za typy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Booker Re: Dziś gramy NHL IP: 213.25.153.* 06.04.07, 10:11 dzis chlopaki zagrali bardzo ładnie - weszło mi wszystko co postawiłem jako pewne, wiec jest w porzadku. Prawie udało sie nawet z tym Chicago - wygrali z Detroit ale po karnych... A wszyscy juz chyba oszczedzaja sie przed playoffs - bo goli jakos niespodziewanie malo... Na moje szczescie takie trafy gram na innych kuponach, za male pieniadze - bo to w sumie nic pewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: batlin Re: Dziś gramy NHL IP: 195.47.201.* 06.04.07, 10:24 no i na 9 typow (3 kupony) nie siadly mi dwa, psujac dwa kuponiki. kurcze, przy tak wysokim kursie moglem smialo postawic 1X w meczu chicago, ale nic to... jeden kupon wszedl (szabelki diabelki i wyspiarze;)), wiec jestem sporo na plus... dzieki booker!!!! Odpowiedz Link Zgłoś